Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Laddare till Kärcher fönstertvätt

-40%
Laddare till Kärcher fönstertvätt
Laddare till Kärcher fönstertvätt
Laddare till Kärcher fönstertvätt
149 kr
Rekommenderat pris: 249 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Laddare till Kärcher fönstertvätt
Titeln säger egentligen allt du behöver veta - detta är en laddare till din Kärcher fönstertvätt! Oavsett om din ursprungliga laddare till din Kärcher fönstertvätt har förekommit, gått sönder eller om du helt enkelt gillar att ta det säkra före det osäkra och ha en extra laddare redo så har du kommit rätt! Den här laddaren kommer se till att din Kärcher fönstertvätt är "back-in-business" inom kort!
Bra pris
Givetvis erbjuder vi alltid bra pris på våra produkter, och den här fönsterladdaren är inget undantag. Visserligen kanske en ersättningsladdare inte är det roligaste som man kan spendera sina pengar på, men vi kan åtminstone minska din plånboks smärtor en aning genom att erbjuda ett riktigt bra pris!
Passar mängder av olika fönstertvättar från Kärcher!
För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att köpa en ersättningskabel eller extrakabel till din fönstertvätt från Kärcher så är denna produkt tillverkad på ett sådant sätt att den passar till flera olika modeller av fönstertvättar. I den imponerande långa listan ingår: Kärcher fönstertvätt WV50, WV55, WV60, WV70, WV75, WV2 och WV5!
Varför köpa en ersättningskabel när du kan köpa en extrakabel?
Vad är ens skillnaden kanske du frågar dig? Jo, en ersättningskabel köper du ju för att ersätta en gammal kabel som kanske gått sönder eller förekommit, men en extrakabel köper du för att du vill vara säker på att du alltid har en kabel redo om din nuvarande inte längre skulle kunna användas av någon anledning.
När du väl står där och är redo att sätta igång med fönstertvättandet vill du inte upptäcka att laddaren saknas eller inte laddar fönstertvätten; få saker kan vara så frustrerande som att ha förberett sig för något men att sedan inte kunna genomföra det. Men för er som funnit er själva i den här situationen kan vi åtminstone erbjuda en ny laddare som kommer att fungera lika bra som ditt original brukade göra!
Specifikationer:

Passar: Kärcher fönstertvätt WV50, WV55, WV60, WV70, WV75, WV2 och WV5
Input: 100-240V AC 50/60Hz
Output: DC5.5V ~ 600mA

Övriga egenskaper:

Färg: svart
Ersätter din originalladdare
Passar 7 fönsterladdare från Kärcher

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .