Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2

Till kassan

Se även

LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2

(0)
Skriv en recension
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
LEGO Boost, Kreativ verktygslåda, 17101 - OBS Fyndklass 2
1649 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON
  • Ge liv åt dina LEGO® skapelser!
  • Roligt sätt att lära sig grunderna i programmering

Fyndvara Klass 2 – Gott skick

Produkten bär mindre spår av användning. Komplett med alla väsentliga tillbehör men originalkartong och manual kan saknas.

För mer information om vad våra olika fyndklasser innebär, vänligen besök vår informationssida: Fyndklasser


Ge liv åt dina LEGO® skapelser med det nya setet LEGO BOOST Kreativ verktygslåda – ett kul och enkelt sätt för byggare från 7 år att lära sig grunderna inom programmering, konstruktion och robotteknik. Välj bara en av de fem modellerna i BOOST setet, ladda ner den kostnadsfria och lättanvända appen och sätt i gång!

Bygg Vernie, din personliga talande robotvän, och låt det roliga börja! Låt honom ta sig fram genom en hinderbana, dra skämt, dansa, beatboxa, använda kanonen för att skjuta prick eller till och med hålla i lekar för dig och dina vänner – du bestämmer vad han ska göra härnäst!

Utför över 60 roliga aktiviteter som ingår i appen för att gradvis lära dig mer, samla fler programmeringsklossar och förbättra dina grundläggande kodningskunskaper. Bygg om din modell för att upptäcka nya spel och programmeringsklossar – varje modell har egna unika förmågor och uppdrag. Välj mellan M.T.R.4 (Terrängbil med multiverktyg), Gitarr4000, Katten Frankie och AutoByggaren, som alla styrs med din smarta enhet. Och när du har utfört alla utmaningar kan du öppna appens kreativa kanvas för att bygga egna skapelser och programmera dem att göra coola saker – du kan skapa vad som helst.

Med LEGO BOOST får barn lära sig om loopar och variabler, förbättra sina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik, utveckla sin kreativa problemlösningsförmåga och släppa loss fantasin när de växlar mellan vägledd och fri lek. Ju fler aktiviteter du slutför, desto fler programmeringsklossar låser du upp! LEGO BOOST appen finns tillgänglig för utvalda iOS-, Android- och Kindle-enheter. Gå till LEGO.com/devicecheck för en fullständig enhetsguide. Appen erbjuder regelbundna uppdateringar med nya utmaningar och kodningsalternativ som är utformade för att uppmuntra till social lek.

• Innehåller en LEGO® motoriserad hubb, en extra motor och en färg- och avståndssensor, samt över 840 LEGO delar att bygga och bygga om någon av de 5 multifunktionella modellerna med. 
• Programmera roboten Vernie att dansa, skjuta prick, beatboxa, använda sin hockeyklubba eller till och med spela spel. 
• Bygg M.T.R.4 (Terrängbil med multiverktyg) och välj bland ett urval verktyg och tillbehör för att slutföra uppdrag eller strida mot andra fordon. 
• Lär dig att spela en låt och rocka loss med Gitarr4000. 
• Sköt om ett eget husdjur med Katten Frankie. Men se till att ge katten rätt mat så att den inte blir arg! 
• Konstruera, programmera och manövrera AutoByggaren för att producera riktiga LEGO® minimodeller. 
• Bygg och programmera robotar och modeller och slutför över 60 spännande aktiviteter i LEGO® BOOST appen. Bygginstruktioner till de 5 modellerna finns endast i den kostnadsfria LEGO BOOST appen som finns tillgänglig för utvalda iOS-, Android- och Kindle-enheter. Appen erbjuder regelbundna uppdateringar med nya utmaningar och programmeringsalternativ, och uppmuntrar till social lek. 
• Programmera med hjälp av ett intuitivt och lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt som passar alla från 7 års ålder. Lär dig om loopar och variabler, förbättra dina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik, utveckla kreativ problemlösningsförmåga och släpp loss fantasin när du växlar mellan vägledd och fri lek. 
• Steg-för-steg-utmaningar för nybörjare som hjälper dig att utveckla och förbättra dina programmeringskunskaper. 
• Kombinera med LEGO® City setet 60194 Arktisk spaningslastbil för att styra och köra fordonet! Använd LEGO BOOST appen för att styra gaffeltrucken, undersöka prover med färgsensorn, hjälpa valen tillbaka till vattnet och mycket mer för en helt ny interaktiv upplevelse! 
• Kombinera med LEGO® NINJAGO® setet 70652 Stormbringer och släpp lös blixtdraken! Använd LEGO BOOST appen för att styra den skräckinjagande besten, avfyra kanonerna, skapa ett katapultsäte med färgsensor och mycket mer! 
• Den här produkten kräver batterier (ingår ej). 
• Gå till LEGO.com/devicecheck för en fullständig enhetsguide.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>