Lenovo 100e Chromebook 81ER0001NC

Lenovo 100e Chromebook 81ER0001NC
Tipsa en vän
3529 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt
 • Intel Celeron N3350
 • Intel HD Graphics 500
 • 4GB RAM
 • Windows 10

Lenovo 100e Chromebook är en prisvärd och semirobust Chromebook som är optimerad för skolmiljö.


 • Arbetar nästan lika hårt som läraren
  Med 2,4 GHz Intel Celeron -processor med dubbla kärnor kör 100e operativsystemet Chrome OS och appar från Chrome Web Store och Google Play Butik. Välj bland tusentals pedagogiska appar i Chrome Web Store, som TinkerCAD, Geogebra och LucidChart. I Google Play Butik hittar eleverna sina favoritutbildningsappar som Khan Academy, Kahoot!, School Loop och andra. Eleverna kan enkelt göra flera saker samtidigt och ha flera fönster öppna för appar och webbläsare. Processorn ger stöd för samtidig användning av HD-video och krävande appar - utan att kompromissa med prestandan.
 • Testad i klassrumsmiljö
  Alla ni lärare som menar att klassrummet liknar ett slagfält: Repa mod! Det här klassrumsverktyget har hållbarhet i militärklass. 100e står emot det mesta, med gummiklädda stötdämpare, förstärkta portar och gångjärn och ett tangentbord som klarar allt användarna utsätter det för (se nedan). Den har dessutom testats enligt MIL-STD-810G för militärisk motståndskraft. Den tål fall på upp till 75 cm - vilket ungefär motsvarar höjden på en skolbänk.
 • Tangentbord som tål alla händer - också sådana som spiller
  Det fullstora tangentbordet har en förseglad styrplatta och tål spill på upp till 330 ml. De mekaniskt förankrade tangenterna går inte att pilla loss - så eleverna har ingen ursäkt för att inte göra hemläxan!
 • Samarbeta från andra sidan rummet eller från andra sidan världen
  Med den framåtriktade 720p HD-kameran kan du spela in kreativa multimedieprojekt var du än befinner dig - med kristallklar skärpa. Oavsett om du använder videosamtal eller talar med en klasskamrat i Google Hangouts syns eleverna skarpt och tydligt så att de kan samarbeta enklare.
 • Hemläxan har aldrig sett så bra ut
  Eleverna kommer att tillbringa mycket tid med att titta på HD-skärmen på 11,6". Antireflextekniken minskar belastningen på ögonen så att de kan titta ännu längre. Det är både bra och dåliga nyheter för alla elever - ni kan lägga ännu mer tid på läxorna!
 • Lämna laddaren hemma
  Med upp till tio timmars batteritid räcker 100e hela skoldagen och mer därtill. Eleverna kan använda den hela dagen, ta med den hem och ladda den under natten inför nästa skoldag.
 • Hjälp eleverna att hålla kontakten
  Oavsett om du behöver ansluta till internet eller till ett tillbehör har 100e allt som behövs. Den är utrustad med två USB-C-portar för kraftfull och snabb anslutning till andra enheter. USB-C-portarna är mindre och reversibla så att du snabbt kan ansluta enheter utan att behöva kontrollera hur du håller kontakten. De kan dessutom ladda din chromebook eller dina tillbehör och ger strömförsörjning utöver anslutningar. 100e har också två USB 3.0-portar, 2 x 2 AC Wi-Fi, Bluetooth 4.2 och en Micro SD-kortläsare så att den kan anslutas till allt eleverna behöver.
 • Dela och synkronisera med G Suite for Education
  Produktivitetsverktygen i G Suite for Education är förinstallerade på 100e så att både elever och lärare kan skapa och dela med sig av material med Google Dokument, Kalkylark och Slides. Elever och lärare kan kommunicera smidigt och säkert och synkronisera mellan olika enheter. Ta produktiviteten till nya höjder: Kommunicera på ditt sätt, håll kontakten via e-post, chatt eller videosamtal, samarbeta var du än befinner dig, redigera filer tillsammans med andra i realtid, hantera alla dina arbetsuppgifter, skapa att göra-listor, schemalägg prov och skapa påminnelser om hemläxor. Koppla samman hela ditt onlineklassrum.
 • Bli strukturerad med Google Classroom
  Lärare kan använda Google Classroom på 100e för att spara tid, organisera sina lektioner och förbättra kommunikationen med eleverna. Appen förenklar arbetsuppgifterna, stärker samarbetet och underlättar kommunikationen så att undervisningen blir mer produktiv och meningsfull. Skapa lektioner, dela ut uppgifter, skicka feedback och se allt på ett enda ställe - ögonblickligen, enkelt och utan papper. Google Classroom går enkelt och snabbt att installera, det är kostnadsfritt för skolor och det är säkert, mångsidigt och kraftfullt.
 • Hantera enkelt alla chromebook-enheter med en Chrome Education-licens
  IT-administratörer, se hit! En enda Chrome Education-licens inbegriper fler än 200 policyer så att du kan hantera skolans alla chromebook-datorer. Uppdatera 100 eller 100 000 enheter utan att vara i närheten av en enda. Skapa personligt anpassade upplevelser för alla användare. Välj automatiska uppdateringar för att få de senaste säkerhetskorrigeringarna, eller manuella uppdateringar för att få större kontroll. Konfigurera appar och tillägg för både elever och lärare och hantera olika plugin-program. Du kan till och med implementera en privat webbutik med anpassade och utvalda appar, hantera kompatibiliteten med äldre appar och mycket annat.

Snabb, smart och flexibel med Windows


Hos Windows hittar du det bredaste utbudet av enheter med snygga designs - som 2-i-1 enheter, surfplatta och dator i ett. Du kan få saker gjort på det sätt som passar dig och din individuella stil bäst. Logga in med ansiktsigenkänning, streama din favoritserie, jobba i det Office-program du känner igen och släpp lös din kreativitet. Med Windows väcker du dina idéer till liv.


Säkrare än någonsin  


Windows 10 ger dig den mest omfattande säkerheten hittills. Logga in på din enhet med ansiktsigenkänning. Windows Defender, Firewall och SmartScreen Filter håller din dator säker. Gratis uppdateringar hjälper dig sedan att hålla dig uppdaterad under hela enhetens livstid.Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Lenovo
Screen Size 11,6 "
Weight 1,25 kg
Memory Capacity 32 GB
Processor Model Celeron
RAM Size 4 GB
Operating System Chrome OS
Screen Resolution 1366 x 768
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Lenovo 100e Chromebook 81ER0001NC

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1237 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 650 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 348 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 167 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »