Lenovo ThinkPad L580 20LW000YMX

Lenovo ThinkPad L580 20LW000YMX
Tipsa en vän
12390 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt
 • Intel Core i7 8550U
 • Intel UHD Graphics 620
 • 8GB RAM
 • Windows 10

Oavsett vart jobbet tar dig kan du arbeta på och få saker gjorda. ThinkPad L580 med 15,6" har den flexibilitet, kraft och bärbarhet du behöver för att hålla farten uppe - och göra jobbet enklare. En perfekt affärspartner!


 • Gör IT-avdelningen lika nöjd som deras användare
  Med IR-kameran (tillval) och fingeravtrycksläsaren kan IT-personalen känna sig lugna eftersom L580 blir ännu säkrare. Och den har designats om för produktivitet, vilket innebär att IT-avdelningen slipper få klagomål om långsamma datorer. Alternativet med dedikerad grafik ger användare större möjlighet att göra mer utan att lägga högre belastning på processorn. Och med global LTE-A WWAN ökas mobiliteten då anslutningsmöjligheterna från avlägsna platser förbättras och med RapidCharge-funktionen kan användare ladda batteriet upp till 80 % på bara en timme. L580 gör jobbet enklare för dina anställda, och det betalar sig på IT-avdelningen.
 • Arbetar hårt för att göra ditt jobb lätt
  L580 klarar hela din arbetsbelastning tack vare de senaste Intel Core-processorerna (med Intel vPro -teknik för avancerad säkerhet och hanterbarhet som tillval), dedikerad AMD Radeon-grafik som tillval, val av snabb filåtkomst med SSD-lagring eller högpresterande hårddisklagring samt enastående minneskapacitet. Med 2 × 2 AC Wi-Fi, LTE-A och en komplett uppsättning portar, kan du ständigt vara ansluten till internet och en mängd externa enheter. Att-göra-listan blir avsevärt kortare!
 • Behåll försprånget oavsett vart jobbet tar dig.
  L580 är 15 % lättare och 19 % tunnare än den föregående modellen så den är enkel att ta med sig efter arbetsdagens slut. Tack vare bakgrundsbelysningen (tillval) - med vita LED-lampor - kan du använda den i ljussvaga förhållanden och arbeta med de allra mest krävande uppgifter när som helst på dygnet. Den antireflexbehandlade IPS FHD-bildskärmen är snäll mot ögonen. Med upp till 11 timmars batteritid får du lång och oavbruten datortid utan att behöva leta efter vägguttag. Och även om du skulle behöva ladda får du 80 % batterikapacitet på en timme med RapidCharge-funktionen. Och när du kommer tillbaka till skrivbordet kan du enkelt ansluta med den nya mekaniska USB-C-dockningskontakten på sidan.
 • Fler anslutningsmöjligheter, högre produktivitet
  Oavsett om du vill koppla upp dig på internet eller använda kringutrustning kan du ansluta dig med L580. Omfattande I/O-portar, t. ex. USB Type-C, USB 3.0 och HDMI gör det enkelt att ansluta det mesta av din kringutrustning. Och med NFC-teknik (Near Field Communication) erbjuds du lyxen av trådlös kommunikation mellan din bärbara dator och andra NFC-enheter i närheten. Dual Band AC (2 x 2) och Bluetooth 4.2 gör trådlös anslutning till en snabb och enkel uppgift, men även om du inte befinner dig nära en router, hålls du uppkopplad med inbyggt globalt mobilt bredband LTE-A.
 • Glöm lösenordet - och dina problem
  Med fingeravtrycksläsare och IR-kamera som tillval behöver du aldrig mer komma ihåg ditt lösenord. Lägg helt enkelt fingret på avläsaren för att öppna din L580 eller använd ansiktsigenkänningsfunktionen i Windows Hello och logga in automatiskt. Dessutom sätter fingeravtrycksläsaren stopp för biometrisk hacking med teknik mot bedrägerier. Det innebär att bilden av fingeravtrycket sparas på chippet, och därför skickas det inte iväg för autentisering av inloggningsuppgifterna när du loggar in.
 • Låt din assistent sköta grovjobbet
  Börja med Windows 10 Pro i din L580, som innehåller din personliga assistent Cortana. Med åttonde generationens Intel Core -processor har du all kraft och snabbhet du behöver. Du behöver aldrig mer leta efter filer eller foton eller kalenderhändelser - låt Cortana sköta jobbet åt dig! Integrera Cortana med din kalender så kan du till och med söka på när och med vem du arbetade med en fil och slipper behöva komma ihåg filnamn.

Snabb, smart och flexibel med Windows


Hos Windows hittar du det bredaste utbudet av enheter med snygga designs - som 2-i-1 enheter, surfplatta och dator i ett. Du kan få saker gjort på det sätt som passar dig och din individuella stil bäst. Logga in med ansiktsigenkänning, streama din favoritserie, jobba i det Office-program du känner igen och släpp lös din kreativitet. Med Windows väcker du dina idéer till liv.


Säkrare än någonsin  


Windows 10 ger dig den mest omfattande säkerheten hittills. Logga in på din enhet med ansiktsigenkänning. Windows Defender, Firewall och SmartScreen Filter håller din dator säker. Gratis uppdateringar hjälper dig sedan att hålla dig uppdaterad under hela enhetens livstid.Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Lenovo
Screen Size 15,6 "
Weight 2 kg
Memory Capacity 256 GB
Processor Model Core i7
RAM Size 8 GB
Operating System Windows
Screen Resolution 1920 x 1080
Processor Generation 8
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Lenovo ThinkPad L580 20LW000YMX

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 4191 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 2127 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1086 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 487 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »