Tillbaka till toppen
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431
MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431

1 / 9

MANFROTTO Digital Director iPad Air inklusive ram för Air 2 680431

1 859 kr
Digital Director - Apple certifierad elektronisk anordning med inbyggd mikroprocessor - Stabil och pålitlig USB-anslutning mellan kameran och iPad - Intuitivt dedikerad iPad tillämpning - Fjärrfotografering och kontroll av alla viktiga parametrar
Läs mer
Digital Director

- Apple certifierad elektronisk anordning med inbyggd mikroprocessor
- Stabil och pålitlig USB-anslutning mellan kameran och iPad
- Intuitivt dedikerad iPad tillämpning
- Fjärrfotografering och kontroll av alla viktiga parametrar och fokus
- Ladda ner, produktion och spridning av bilder

DIGITAL DIRECTOR är den enda Apple certifierade (MFI - Made for iPad certifiering) elektroniska enhet som ansluter kameran och iPad för att hantera foto och video arbetsflöden, från att ställa in kameran till att dela dina bilder. DIGITAL DIRECTOR är den perfekta följeslagaren för pro och entusiast bildskapare som vill göra sitt fotograferingsflöde effektivare och intuitivt. DIGITAL DIRECTOR säkerställer en tillförlitlig USB kabel-anslutning mellan kameran och iPad, och genom sin anpassade App gör det möjligt att övervaka tagningar och styra kamerainställningarna. Det fungerar med utvalda Canon och Nikon digitala systemkameror * och iPad Air.

DIGITAL DIRECTOR har en särskild CPU (mikroprocessor ARM® Cortex®-A8) som tillsammans med sin anpassade App, tillhandahåller ett gränssnitt mellan iPad och kamera, vilket gör att iPad förstår och kan styra kamerans protokoll:
- Alla viktiga fotograferingsparametrar kan styras med utgångspunkt från olika kameraprotokoll
- Videoströmning mellan enheter är mjuk, enhetlig och presentera extremt låg latens samtidigt
- Nedladdningen av bilder med hög kvalitet till iPad är mycket snabb
Den särskilda Digital Director Appen möjliggör: 
-  fjärrstyrning av kameraparametrarna
Samtliga DSLR viktigaste parametrar kan övervakas och dynamiskt ändras (exponering, ISO, slutartid, bländare, manuell fokus, WB, bildkvalitet, Focus / Kamera / Drive Modes) 
-  snabb och enkel Intervall och time lapse inrätta 
-  fjärrstyrning av LED-belysningar
Enstaka eller en grupp av Manfrotto Lykos och Litepanels ASTRA lysdioder (upp till 13 lampor) kan fjärrstyras via Bluetooth® (slå på / av, justera dimningsnivå och färgtemperatur, tillsätta grupper och konfigurera / spara flera scener) katalog 
-  fjärrfotografering via iPad Retina-skärm
Effektiv realtid "Live View" övervakning genom en certifierad kabelanslutning. Detta garanterar en stabil anslutning mellan enheterna. Dynamiskt histogram och ljudnivå display ger större kontroll vid fotografering. 
-  interaktiv fokus & fokusera topp
Interactive Fokus kan användas för att välja fokuspunkten direkt på skärmen tillsammans med den digitala zoomen som förstorar den valda fokuspunkten. Skärpeindikatorn på skärmen säkerställer exakt fokus. 
-  zebra filter
Zebra filter använder randiga mönster för att ange överexponerade och / eller underexponerade områden i bilden. 
-  ladda ner bilderna på iPad
Hämta RAW- och JPEG-bilder på iPad. Betygsätt och tilldela sökord till dem. Kontrollera alla detaljer i JPEG-bilder som du skjuter genom att visa den nedladdade filen, med hjälp av standard iPad "gester". 
-  intuitiv bildjustering
Lägger sista handen på ditt arbete i samma App: Kontrollera bildens allmäna information, histogram, beskära fritt eller med proportion, rotera, ställa in exponering, mättnad, kontrast, ljus, oskärpa och spara bilden. 
-  enkel hantering av bilder
Organisera dina album och bilder, filter av betyg och nyckelord. 
-  distribution av innehåll
Välj bland många sätt att dela dina bilder:
- Via din favorit sociala nätverks App
- Via Wi-Fi webbserver
-direct till FTP
- via e-post.
Med Manfrotto Digital Director plug-in för Adobe® Lightroom® för skrivbordet kan du importera ytterligare Digital Director metadata för bilder som du har delat från Digital Director - via Wi-Fi webbserver, e-post och FTP - i Adobe Lightroom för skrivbordet. Kontrollera avsnittet "Downloads" på denna sida för att ladda ner den. Manfrotto DIGITAL DIRECTOR är en banbrytande produkt. Dess förmåga att ge realtidsövervakning stöd, överlägsen effektivitet vid efterproduktion och kontroll av fotografering och video arbetsflöde tillgodoses med stark marknads igenkänning och är hyllad som den mest innovativa produkten på NAB 2015.

DIGITAL DIRECTOR levereras med nätadapter och pluggar och 1mt USB-kabel. Digital Director App ingår i priset och det är nedladdningsbar från Apple AppStore.
* Kontrollera alltid DIGITAL DIRECTOR kamera kompatibilitet diagram tillgänglig under "downloads" på den här sidan för att få all den information som är relaterad till kamerans kompatibilitet.
Apple, Apples logotyp är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.
App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc.
iPad, iPad Air och blixt är varumärken som tillhör Apple Inc.
"Made for iPad" betyder att ett elektroniskt tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPad och har certifierats av utvecklaren för att uppfylla Apples prestandakrav. Apple ansvarar inte för driften av enheten eller dess överensstämmelse med säkerhets- och regleringsstandarder. Observera att användning av detta tillbehör med iPad kan påverka trådlös prestanda.
Canon och Nikon varumärken tillhör sina ägare.
Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken sker under licens. Andra varumärken tillhör sina respektive ägare.
ARM och Cortex är registrerade varumärken som tillhör ARM Limited (eller dess dotterbolag) i EU och / eller någon annanstans. Alla rättigheter förbehållna.
"Adobe" och "Lightroom" är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated i USA och / eller andra länder.
Denna produkt innehåller öppen källkod mjukvara. Vänligen skicka förfrågningar om mer information och detaljer om detta till

]]>
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner