Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

MD-090P Vevradio med solceller & 4000 mAh powerbank Green
MD-090P Vevradio med solceller & 4000 mAh powerbank Green
MD-090P Vevradio med solceller & 4000 mAh powerbank Green
MD-090P Vevradio med solceller & 4000 mAh powerbank Green
MD-090P Vevradio med solceller & 4000 mAh powerbank Green

1 / 5

MD-090P Vevradio med solceller & 4000 mAh powerbank Green

890 kr
Håll dig uppdaterad med en vevradio Missa inga viktiga nyheter! Med en vevradio står du aldrig utan nyheter och har alltid tillgång till en fungerande ficklampa. Hur fungerar en vevradio? Radion tar emot sändningar från FM och AM bandet och har e
Läs mer

Håll dig uppdaterad med en vevradio

Missa inga viktiga nyheter! Med en vevradio står du aldrig utan nyheter och har alltid tillgång till en fungerande ficklampa.

Hur fungerar en vevradio?

Radion tar emot sändningar från FM och AM bandet och har en utdragbar antenn för bättre mottagning. Radion ställs in manuellt och frekvens visas digitalt i den stora displayen på sidan där också kvarvarande batterikapacitet och volym tydligt visas. Radion laddas genom den integrerade vevdynamon, via vägguttaget samt underhållsladdas genom den stora inbyggda solcellspanelen.

Radions inbyggda batteri har en kapacitet om 4000 mAh vilket innebär att du kan använda radion som en nödladdare för att ladda din mobiltelefon. Det innebär också att du aldrig behöver ha laddade batterier tillgängliga.

MD-090P har också en rörelsedetektor vilket sätter på den över lyktan ifall någon passerar vilket kan vara bra i både säkerhetssynpunkt och för egen komfort vid elavbrott.

Ficklampan är ljusstark och har en koncentrerad kägla med lång räckvidd och en bredare väldigt ljusstark kägla som sätts på och stängs av via knappen på ovansidan av radion. I MD-090P så finns även en inbyggd nödsignal som aktiveras via SOS knappen på sidan. Bra att ha för att signalera en nödsituation.

Specifikationer för vevradion

Vikt: 470g
Mått: 160 x 63 x 81 mm
Radio: AM 520 - 1710 KHz FM 87 - 108 MHz
Batteri: 4000mAh Li-ion

Varför bör man ha en vevradio?

Användningsområde: Nödradio för situationer vid elavbrott eller för användning utanför elnätet. Perfekt i krislådan men fungerar lika bra på campingturen, båten, sommarstugan eller en dag på stranden som ett trevligt tillskott

Tänk på att denna produkt innehåller ett uppladdningsbart batteri. Allmänna rekommendationer för uppladdningsbara batterier är att ladda dom fullt vid leverans via den medföljande USB kabeln. Underhållsladda löpande varannan månad för att bibehålla batteriets kapacitet. Solpanelen kräver gynnsamma förhållanden för att ladda batteriet och bör ses i huvudsak som underhållsladdning. Observera också att laddkabel till eventuell telefon medföljer ej. Vev-dynamon finns på radion för att delvis ladda det inbyggda batteriet när laddning via stickkontakt inte är möjlig, inte för att ladda andra enheter. Att ladda andra enheter via den inbyggda dynamon fungerar sällan.

En nödradio bör finnas i varje

href="https://generalprepper.se/information-fortsattning">Krisinformation

Identifikation

EAN 7340203101320
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner