Microsoft-butiken

Här på CDON.COM finner du det allra senaste inom elektronik, spel och datorer. Vi är därför väldigt stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa produkter från Microsoft. En härlig kombination av teknik och livsstil.  Läs mer här

XBOX
XBOX
Visa mer
Läs mer
SURFACE
SURFACE
Visa mer
Läs mer
PC-TILLBEHÖR
PC-TILLBEHÖR
Visa mer
Läs mer
Övriga laptops(Windows)
ÖVRIGA LAPTOPS (WINDOWS)
Visa mer
Läs mer
OFFICE 365
OFFICE 365
Visa mer
Läs mer
Nya produkter
NYA PRODUKTER
Visa mer
Läs mer
Kampanjer
PRISSÄNKTA PRODUKTER
Visa mer
Läs mer
Värden
VÄRDERINGAR
Visa mer
Läs mer

Toppsäljare

Välgörenhet

Surface

Jobba med stil och kraftfull prestanda. Med Surface så får du datorer och surfplattor av högsta kvalitet. Passar perfekt både till jobb och privat. Din effektivitet och produktivitet kommer att öka betydligt med dessa snygga enheter. Välj även till någon av alla de fantastiska Surface-tillbehör.

Mångfald

Xbox

Xbox är en av världens ledande spelkonsoler. Med denna enhet kommer du kunna ta dig an och utforska digitala äventyr du tidigare aldrig skådat. Välj det fartfyllda äventyr som passar dig. Många fantastiska spel och tillbehör.

Mångfald

Windows

Windows-enheter ligger i framkanten vad gäller innovation och prestanda. Utbudet är enormt och det finns en design för alla, som 2-i-1-datorer och bärbara allt-i-ett-datorer som du kan använda som din PC-dator.

Office 365

Med Office 365 får du ut det mesta möjliga av din dator. Du kan srkiva vanliga dokument i Word, göra avancerade tabeller i Excel eller ta fram proffsiga presetnationer i PowerPoint. Valen är många.

 

Med sin unika och smarta design så kommer du få ta del av en unik upplevelse när du använder deras nytänkande livsstilsprodukter av diskret lyx. Kraftfulla Xbox-konsoler, digitala äventyrsspel och slimmade Surface-enheter är bara några av alla de fantastiska produkter som du kommer att finna här.

Både vi på CDON.COM och Microsoft är därför väldigt stolta över att kunna presentera alla deras produkter, kampanjer och senaste nyheter för just dig.

Vår målsättning är att vara det självklara valet spel och elektronik. För detta krävs det hårt jobb och stort engagemang från både vår och våra samarbetspartners sida. Därav att detta samarbete med Microsoft bådar så gott då deras värderingar överensstämmer med våra samt att de är specialister på sina produkter och främst sina kunder.

En köpupplevelse är så mycket mer än ett stort utbud, snabba leveranser och bra priser. Vi kommer tillsammans med Microsoft se till så att denna upplevelse endast handlar om dig som kund, både innan, under och efter ditt köp.