Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit
Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit
Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit
Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit
Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit
Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit

1 / 6

Microsoft Xbox Series S 512GB - Vit

(1 recension)
Ingår i kampanjen: Sommarfavoriter
2 849 kr
2 905 kr
REDO FOR ACTION Nästa generations spel ger vårt största digitala lanseringsbibliotek till vår minsta Xbox någonsin. Med mer dynamiska världar, snabbare laddningstider och tillägget av Xbox Game Pass (säljs separat), ger den helt digitala Xbox Series
 • Beställnings Zen 2 CPU
 • Beställnings RDNA 2 GPU
 • 512GB internt minne
 • 1440p
 • 120fps
Läs mer

REDO FOR ACTION Nästa generations spel ger vårt största digitala lanseringsbibliotek till vår minsta Xbox någonsin. Med mer dynamiska världar, snabbare laddningstider och tillägget av Xbox Game Pass (säljs separat), ger den helt digitala Xbox Series S dig det bästa värdet när det kommer till spel.


OPTIMERADE FÖR SERIES X|S Spel byggda med Xbox Series X|S-utvecklingssatsen har betydligt snabbare laddningstider och fantastisk grafik upp till 120 FPS.


KÖP NU Med Smart Delivery kan du köpa ett spel som stöds en gång och alltid ha den bästa versionen tillgänglig för varje konsol du spelar på.


SPEL PÅ Oavsett om du letar efter en helt ny releasetitel, en av över hundra favoriter i Xbox Game Pass-biblioteket eller en av de tusentals klassiker som är kompatibla med tidigare versioner, så finns det något att spela på den helt digitala Xbox-serien S.


HELT DIGITALT, HELT NEXT-GEN Gå digitalt med Xbox Series S och bygg ett bibliotek med digitala spel. Dina spel, sparade objekt och säkerhetskopior är säkra i molnet. Dessutom kan du njuta av förbeställningsalternativet och möjligheten att förinstallera spelen så att du kan spela dem direkt efter release.


HASTIGHET OMDEFINIERAD Xbox Velocity-arkitekturen, som drivs av en specialdesignad SSD, fungerar tillsammans med innovativ System-on-Chip-teknik (SoC) för att leverera speluppspelning med upp till 120 FPS på vår minsta konsol någonsin. GÅ, GÅ, GÅ Snabbare laddningstider. Tanka snabbt. Spel laddas betydligt snabbare med den specialdesignade SSD:n i Xbox Series S. Byt spel. Quick Resume låter dig växla sömlöst mellan flera olika titlar och direkt fortsätta där du slutade.


MER LAGER. Kompromisslös PRESTANDA. 1TB Seagate Storage Expansion Card för Xbox Series X|S ansluts via den dedikerade lagringsexpansionsporten på baksidan av konsolen och replikerar upplevelsen av konsolens specialdesignade SSD, vilket ger extra lagringsutrymme för spel. erhålls med samma prestanda. (Säljs separat.)


BÄTTRE UTSIKT. BÄTTRE SPEL. DirectX ray tracing har AMD:s Zen 2- och RDNA 2-arkitekturer och ger verklighetstrogen belysning, skuggor och exakta reflektioner för att skapa dynamiska, levande världar.


LYSSNA, LJUDET KOMMER ÖVERALLT FRÅN. Spatial 3D-ljud är nästa evolution inom ljudteknik, med hjälp av avancerade algoritmer för att skapa uppslukande och verklighetstrogna världar som sätter dig i centrum för din upplevelse.


STYR DINA DRÖMMAR Med över 100 högkvalitativa titlar i Xbox Game Pass och tusentals aktuella favoriter, nya releaser och gamla titlar tillgängliga, har Xbox Series S ett omfattande lanseringsbibliotek som är redo för äventyr i det ögonblick du öppnar lådan.

SOFISTIKERAD PRESTANDA. Den nya Xbox Wireless Controller har en elegant design, förfinad komfort och kan omedelbart dela saker till en välkänd favorit.


DU ÄR VINNARE Visa upp. Tryck på dela-knappen för att föreviga din erövring.

GET GRIP Texturerade triggers och stötfångare så att du inte tappar greppet. FULL CIRKEL Uppdaterad i alla riktningar. Den nya hybrid d-pad låter dig utföra combos utan att hålla tummarna.

KOMPATIBILITET MED TIDIGARE VERSIONER FÖR TUSENTALS SPEL Gör dig redo för snabbare laddningstider, högre upplösning, stabilare bildhastigheter och bättre inmatningsfördröjning för tusentals Xbox One, Xbox 360 och Xbox Original-spel.

Snabbfakta

 • Beställnings Zen 2 CPU
 • Beställnings RDNA 2 GPU
 • 512GB internt minne
 • 1440p
 • 120fps
A

Anonym

För 5 dagar sedan

Det bästa köpet jag någonsin gjort skulle ha skaffat xbox tidigare om jag vet det jag vet idag har så kul med denna enheten

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.