Motorola Moto G5s Plus 32GB Guld

Motorola Moto G5s Plus 32GB Guld
Tipsa en vän
1490 kr Tillfälligt slut

-50%

Ord. pris 2990 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt
 • Unibodydesign helt i metall
 • Dubbla bakre kameror på 13 MP
 • 5,5" skärm, snabb prestanda
 • Batteri som varar hela dagen* och TurboPower™-laddning
 • Fingeravtrycksläsare med multifunktion
 • Exklusiva Moto-upplevelser
 • 3 GB Ram


Alla förtjänar att få ut mer av sin telefon. Det är därför den nya moto g-familjen finns. Den ger dig en ovanlig kombination av skönhet och kraft, nu med en helt ny unibodydesign helt i metall. moto g är gjord för de saker du bryr dig mest om. Du får nya kameraförbättringar som du kommer att älska, oavsett om det handlar om ett fantastiskt porträtt eller en bättre gruppselfie. Batteritiden är också viktig. Så nu kan du använda telefonen hela dagen med en enda laddning* och sedan ladda batteriet på nolltid med TurboPower™-laddaren. Med en kraftfull processor för jämn prestanda och en fingeravtrycksläsare för omedelbar åtkomst kommer du till det du vill ha snabbare. moto g. Gjord för mer.


*Alla påståenden om batteritid är ungefärliga och baseras på en genomsnittsanvändare vad gäller både användning och standbytid. Faktisk batteriprestanda kan variera och beror på signalstyrka, nätverkskonfiguration, valda funktioner och andra användningsmönster för röst- och datafunktioner, drifttemperatur och andra program.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 4,7
71%
29%
0%
0%
0%

Perfekt som extra mobil när man plogar med atv mm så räcker den till. Enkel att använda. Godkänd kamera

Grymt bra mobil fåne!

Har rätta formatet, förutom rätt vikt, den ligger som handsken på min hand!

Låt oss söka förstå att förstå att det är en Telefon i första hand och användargränssnittet för telefonen och telefonboken integrerad med Google Gmail, är den som tilltalar mig mest av alla Telefoner jag tvingats köpa. Dessutom funkar epost funktionerna suveränt även om jag har microsoft outlook eller andra epost servrar.

Men det är inte allt! den fungerar kanon som en surfplatta eller surf pad! Såväl WiFi Funktionen som Bluetooth fungerar felfritt och perfekt.

- Och den gör tillräckligt grymt bra bilder!

Med 3 GB RAM minne kommer man långt och processorn är snabb. Dock är Adreno processorn lite av bäst före datum och moto G6 modellerna har inte satsat på micke bättre processorer hellre. Men den fungerar till det mesta. Den är mer än tillräckligt snabb!

För mobila app spel kan det tyvärr hända att bilden fryser och operativ systemet inte riktigt häger med! Men det är ingen Big Deal! Det är ba stänga ner appen och starta den igen för det går snabbt!

Rekommenderar starkt denna fåne framför alla andra jag prövat. Obs! var rädd om kontakten till mobilen den är ömtålig och kan böja sig lätt!

Har prövat LG, One Plus 6, Samsung enklare modell och alla Iphone modeller från 5s till 7s Plus!

Voffö ska en mobil fåne kosta skjortan och voffö ska den ta upp så micke utrymme för fotografering samtidigt som den blir tung och klumpig i handen?

Passa på köp denna mobil medans den finns för dessa fantastiskt otroliga pengar!

Moto G5s+ är en mycket kompetent telefon till ett mycket fördelaktigt pris. Jag vet inte varför man ska betala en massa tusenlappar extra för ingenting. Köp den så länge den finns.

Rapp, tar bra bilder och batterier räcker en hel dag. Fattar inte vad som skulle kunna motivera att köpa en mobil för 4-5 gånger pengarna faktiskt. Jag är nöjd!

good value for money if camera is not your main concern

Moto G5s Plus, bra telefon med snabb processor och mycket minne, både RAM och Flash. Kommer ren från massa konstiga påtvingade installationer av appar. Skärmen är väldigt bra med fina färger. Dessvärre så hade min telefon någon defekt som gjorde att jag fick en liten spricka i övre hörnet efter en dag (vilket inte godtogs som defekt och därefter inte någon garanti). Kommer man använda telefonen med dubbla SIM, så går det INTE att installera ett extra minneskort. Mjukvaran kunde dessutom vara bättre/tydligare på att hantera två SIM, så att man tydligare kan hålla isär t.ex jobb och privat mail/SMS/samtal. Bra batteritid på 2-3 dagar, trotts ganska mycket användande (borde utan problem hålla en hel dag för en yngre person)... Telefonen är inte vattensäker, men tål lättare stänk. Mycket prisvärd.

Grymt bra telefon. Rekommenderas starkt

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Motorola Moto G5s Plus 32GB Guld

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 124 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 557 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 310 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 178 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 94 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »