Tillbaka till toppen
MPOW H19 IPO, Brusreducerande Hörlurar, Bluetooth
MPOW H19 IPO, Brusreducerande Hörlurar, Bluetooth
MPOW H19 IPO, Brusreducerande Hörlurar, Bluetooth

1 / 3

MPOW H19 IPO, Brusreducerande Hörlurar, Bluetooth

499 kr
MPOW H19 IPO, Brusreducerande Hörlurar, Bluetooth Lev dig in i musikvärlden med Mpow H19 IPO aktiva brusreducerande hörlurar som minskar omgivande brus och får dig att fokusera. Oavsett om du befinner dig på en bullrig gata, upptagen tunnelba
Läs mer

MPOW H19 IPO, Brusreducerande Hörlurar, Bluetooth

Lev dig in i musikvärlden med Mpow H19 IPO aktiva brusreducerande hörlurar som minskar omgivande brus och får dig att fokusera. Oavsett om du befinner dig på en bullrig gata, upptagen tunnelbana eller buss, flyghytt med en rytande motor, så kan du fördjupa dig in i musikvärlden utan brus genom att använda Mpow ANC Bluetooth-hörlurar.

Brusreduceringsfunktionen kan fungera bra både i tråd- och trådlöst läge.
Du får en bättre anslutning och tydligare samtal med hjälp av Bluetooth 5.0-teknik som lovar en snabbare och stabilare anslutning med dina Bluetooth-enheter, bredare kompatibilitet. Mpow H19 IPO aktiva brusreducerande hörlurar är konstruerade med CVC 8.0 brusreducerande mikrofon, vilket gör att du hör och hörs tydligare och gör det bekvämt för dig att kommunicera med andra.

Lätta och bekväma att bära: Mpow lätta aktiva brusreducerande hörlurar väger endast 240 g, du kommer inte att belasta dina öron. Mjuka öronkuddar med minnesprotein, ergonomiskt designade 90° vridbara öronkåpor och justerbart pannband anpassar sig till din huvudform för en sömlös passform. En vikbar design med en bärväska gör det lättare att resa med dina hörlurar.

Njut av upp till 30 timmars oavbruten speltid i Bluetooth-läge. Behöver inte oroa dig för strömbristproblemet på den långa resan, och när du har bråttom, ladda H19 IPO aktiva brusreducerande hörlurar i 10 minuter och få 2 timmars speltid. Obs: Stäng av ANC för att undvika strömförbrukning om hörlurar inte används.
Mpow H19 IPO Active Noise Cancelling over-ear-hörlurar konstruerade med dubbla 40 mm-drivrutiner med stor bländare, ger dig skarpt, kraftfullt basljud och tyst för imponerande uppslukande ljudkvalitet som hjälper dig att njuta av din musik bättre. Målet som ger kunderna bättre ljudkvalitet är vår ständiga strävan.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner