Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

New Pokémon Snap (Nintendo Switch)

-29%
New Pokémon Snap (Nintendo Switch)
New Pokémon Snap (Nintendo Switch)
New Pokémon Snap (Nintendo Switch)
New Pokémon Snap (Nintendo Switch)
New Pokémon Snap (Nintendo Switch)
New Pokémon Snap (Nintendo Switch)
499 kr
Rekommenderat pris: 699 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

New Pokémon Snap är ett helt nytt äventyr till Nintendo Switch som tagit sin inspiration från det klassiska Nintendo 64-spelet Pokémon Snap.
Hitta och ta bilder av Pokémon i sina egna vilda miljöer i New Pokémon Snap, ett spel endast för Nintendo Switch! Du kommer till och med att upptäcka beteenden och uttryck du aldrig sett tidigare hos vilda Pokémon. Du kommer att se dem i många olika situationer, som till exempel hur de kopplar av och leker när tillfälle ges.

Undersök det mystiska Illumina-fenomenet
Res till öarna som utgör Lental-regionen. I denna regionen verkar en del Pokémon och också vegetationen lysa upp på ett speciellt sätt. Ta reda på mer om dessa Pokémon tillsammans med Professor Mirror när du utforskar täta djungler, stora öknar med mera! Dina observationer av Pokémon som blomstrar i naturen kan hjälpa till med att lösa mysteriet med Illumina-fenomenet. Pokémon-bilderna du tar kommer att användas för att bygga din eget Pokémon Photodex!
Detta spel tar spelsättet från Pokémon Snap, som släpptes 1999 till Nintendo 64, och ger det nytt liv på Nintendo Switch. Här med flera okända öar att upptäcka och flera olika Pokémon att spana in!
Fotografera livliga och vilda Pokémon i deras naturliga livsmiljöer när du forskar och utforskar okända öar. Hoppa in i din pålitliga resefarkost, NEO-ONE, och res genom en mängd olika miljöer som stränder, djungler och öknar för att få se tidigare osedda Pokémon-beteenden. Du kan till och med kasta en utsökt Fluffruit till en Pokémon för att fånga dess uppmärksamhet.
Ta så många bilder du kan. Dina foton och observationer kan vara nyckeln till att lära dig mer om de lysande Pokémon du kommer att stöta på.
Utforska öknar, djungler och mer samtidigt som du fotograferar dina Pokémon-favoriter och upptäcker tidigare okända uttryck och beteenden hos Pokémon.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .