Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black

1 / 10

NiTRO-X BT Over-ear Black

1 899 kr
NiTRO-X är utformad för maximal komfort och tack vare högkvalitativa material som minskar trycket och ger en kylande effekt, så att du kan uppleva högkvalitativt ljud, ringa samtal eller kommunicera med en röstassistent i hela 35 timmar utan att beh
  • SUPRA BreathTex - Optimal komfort
  • Brusreducering
  • 35 timmars batteritid
  • HyperCharge snabbladdningssystem
  • Bluetooth 5.0
Läs mer

NiTRO-X är utformad för maximal komfort och tack vare högkvalitativa material som minskar trycket och ger en kylande effekt, så att du kan uppleva högkvalitativt ljud, ringa samtal eller kommunicera med en röstassistent i hela 35 timmar utan att behöva ta bort dem.


Aktiv brusreducering med hybridteknik

Den aktiva brusreduceringen i kombination med de tätt åtsittande hörlurskuddarna isolerar dig från störande omgivningsljud. Flygplansmotorer, störande ljud från kontorsgrannar, sorlet i tunnelbanan är inte längre ett problem eftersom du med ett enkelt knapptryck aktiverar brusreduceringen. Den integrerade digitala tekniken i SUPRA NiTRO-X sorterar bort brusljudet och låter dig njuta av din musik, pod, film eller röstsamtal i avskildhet oberoende av vart du befinner dig.


NiTRO-X använder sig av hybridteknik för brusreducering vilket innebär att det finns mikrofoner på både på in- och utsidan av hörlurskåporna. De yttre mikrofonerna filtrerar bort det mesta av det störande omgivningsljudet på utsidan medan mikrofonerna på insidan tar bort de lägre frekvenserna innan de når lyssnarens öron.


Med medhörningsfunktionen aktiverad (Transparency mode) kan du enkelt kommunicera med din omgivning utan att du behöver ta av dig hörlurarna. Funktionen aktiveras med ett enkelt knapptryck och det är en mycket uppskattad funktion av affärsresenärer och kontorspersonal.


Office Adapt©

Vår egenutvecklade mikrofonteknik Office Adapt© är framtagen för att man ska få ett rent och tydligt samtalsljud även om man befinner sig i en stökig omgivning med mycket omgivningsljud. Mikrofoner, mjukvara och processor arbetar parallellt med varandra för att optimera ljudupptagningen. Mjukvaran bygger på en algoritm som läser av hur långt ifrån mikrofonerna som ljudet kommer. Man kan på så sätt styra in enbart användarens röst och blockera övriga, icke önskade ljud från omgivningen. En viktig funktion om du använder hörlurar i kontorsmiljö som ett headset.Komfort som varar

NiTRO-X är tillverkad av slitstarkt lättviktsmaterial för att hålla vikten minimal. De är också utrustade med Supra BreathTex-ventilation, som ger kylkraft för längre användning, en dekompressionsstruktur och bekväma hörlurar.

40 mm högtalarelement

Upplev varje ljud dynamiskt i detalj med 40 mm kraftfulla hörlurar som levererar djup bas och brett frekvensområde.


35 timmars batteri

På affärsresa, semester eller flyg? Oavsett vart du väljer att resa, kommer dessa hörlurar att ge dig musik utan daglig laddning. Du får ett bra 35-timmars batteri när aktiv brusreducering är avstängd och 28 när den är på.


HyperCharge

NiTRO-X-batteriet är fulladdat på bara en timme, och en 15-minuters laddning ger dig 6 timmars musik så att du aldrig behöver lämna huset utan musik.


Vikbar formatering

När du inte lyssnar, vik helt enkelt NiTRO-X och lägg dem i förvaringsfodralet. Detta skyddar dem mot stötar och stötar.


Ingår i paketet:

Supra-Hi-Fi-ljudkabel

- Förvaringsväska

- Flygplansadapter

- Laddkabel USB-C

Snabbfakta

  • SUPRA BreathTex - Optimal komfort
  • Brusreducering
  • 35 timmars batteritid
  • HyperCharge snabbladdningssystem
  • Bluetooth 5.0
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner