Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
NiTRO-X Over-ear Black
NiTRO-X Over-ear Black
NiTRO-X Over-ear Black
NiTRO-X Over-ear Black
NiTRO-X Over-ear Black
NiTRO-X Over-ear Black
NiTRO-X Over-ear Black

1 / 7

NiTRO-X Over-ear Black

1 899 kr
NiTRO-X är designade för maximal komfort och tack vare kvalitetsmaterial som lindrar trycket och ger kyleffekt, så du kan uppleva högkvalitativt ljud, ringa samtal eller kommunicera med din röstassistent under hela 35 timmar utan att behöva ta av d
  • SUPRA BreathTex - Optimal komfort
  • Brusreducering
  • 35 timmars batteritid
  • HyperCharge snabbladdningssystem
  • Bluetooth 5.0
Läs mer

NiTRO-X är designade för maximal komfort och tack vare kvalitetsmaterial som lindrar trycket och ger kyleffekt, så du kan uppleva högkvalitativt ljud, ringa samtal eller kommunicera med din röstassistent under hela 35 timmar utan att behöva ta av dem.


Aktiv brusreducering

NiTRO-X använder sig av digital brusreduceringsteknik som i kombination med de förslutande öronkuddarna isolerar dig från yttre störande ljud. När du behöver höra vad som händer runt omkring dig, till exempel på stationen eller flygplatsen är medhörningsfunktionen perfekt då den låter dig höra vad som händer runt dig.


Röstassistent

Du kan kommunicera med din röstassistent utan att behöva ta av NiTRO-X, så du alltid kan hålla kontakten med dina vänner, få meddelanden och information samt hantera ditt dagliga schema. NiTRO-X är bl.a. kompatibel med Google Assistant och Siri.


Komfort som varar

NiTRO-X är tillverkade i slitstarkt lättviktsmaterial för att hålla vikten till ett minimum. De är också utrustade med Supra BreathTex ventilationsmaterial som ger kyleffekt för längre användning, tryckavlastande konstruktion och komfortabla hörlurskuddar.


40mm högtalarelement

Upplev varje ljud i dynamisk detalj med hörlurarnas mäktiga drivelement på 40 mm, vilka levererar djup bas och brett frekvensområde.


35 timmars batteritid

På jobbresa, på semester eller på flyget? Oavsett var du väljer att resa ger dessa hörlurar dig musik utan behov av daglig laddning. Du får fantastiska 35 timmars batteritid med aktiv brusreducering av och 28 med den på.


HyperCharge

NiTRO-X-batteriet är fulladdat på bara en timme och 15 minuters laddning ger dig 6 timmars musik, så du behöver aldrig lämna huset utan musik.


Vikbar design

När du inte lyssnar, vik helt enkelt ihop dina NiTRO-X och lägg dem i förvaringsväskan. Detta skyddar dem från stötar och slag.


Ingår i förpackningen:

- Supra Hi-Fi-ljudkabel

- Förvaringsväska

- Flygadapter

- Laddningskabel

Snabbfakta

  • SUPRA BreathTex - Optimal komfort
  • Brusreducering
  • 35 timmars batteritid
  • HyperCharge snabbladdningssystem
  • Bluetooth 5.0
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner