Norton 360 Delux 50GB PC Cloud Backup

Norton 360 Delux 50GB PC Cloud Backup
Tipsa en vän

-80%

99 kr
Ord. pris 499 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
 • Skydd för 5 enhet
 • Skydd mot internethot
 • Säkerhet inklusive antivirus för digital enhet
 • Smart brandvägg för PC (Brandvägg för Mac®)
 • Password Manager
 • Virus Protection Promise2
 • 50GB PC Cloud Backup
 • Secure VPN: för 5 enhet
 • SafeCam1

Allt-i-ett skydd för din enhet och din integritet på nätet

 Produktfördelar 


·         Säkerhet för digitala enheter: Realtidsskydd för 1 PC, Mac® eller mobil enhet mot utpressningsprogram, virus, spionprogram, nätfiske och andra internethot.


·         Skydd mot internethot: Avancerad säkerhet hjälper dig att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad


·         Secure VPN: Åtkomst till dina favoritappar och webbplatser vid anslutning till Wi-Fi hemma eller på språng med tryggheten av kryptering i bankklass.


·         Password Manager: Verktyg för att enkelt generera, lagra och hantera lösenord, kreditkortsinformation och andra inloggningsuppgifter online – på ett säkrare sätt.


·         Cloud Backup för PC (1,3): 10 GB molnbaserad lagring där du kan spara viktiga filer och dokument som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.


·         SafeCam (1) Varnar dig omedelbart om någon försöker komma åt din webbkamera och hjälper dig att blockera obehörig åtkomst.


·         Smart brandvägg för PC eller Brandvägg för Mac: Övervakar kommunikation mellan din dator och andra datorer och hjälper till att blockera obehörig trafik.


·         Virus Protection Promise: Från prenumerationen startar finns en Norton-expert till hands för att hjälpa dig hålla dina enheter virusfria, eller ge dig pengarna tillbaka. (2)


·         SUPPORT: via telefon eller chatt


Copy 

Hot på internet utvecklas ständigt. Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internethot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter för risk. Därför utvecklas även Norton. Vi lanserar Norton™ 360. Flera lager av skydd mot befintliga och kommande internethot i dagens uppkopplade värld ? i en enda lösning.

Få realtidsskydd för din PC- eller Mac®-dator, iOS- eller Android™-enhet mot virus, nätfiske och andra internethot. Norton Secure VPN lägger dessutom till kryptering i bankklass för att bidra till att skydda informationen du skickar och tar emot via Wi-Fi, och hjälper till att förhindra företag att spåra dina onlineaktiviteter eller platser. Kom åt innehåll på dina favoritwebbplatser och i appar var som helst, lika säkert som i ditt eget hem.

Norton Password Manager har verktygen du behöver för att skapa och lagra lösenord, kreditkortsinformation och annan känslig information på nätet. Norton Cloud Backup för PC hjälper till att lagra filer säkert ? från dokument och familjefoton till ekonomisk information ? som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram. Norton Safecam för PC varnar för och hjälper dig att blockera nätbrottslingar från att komma åt din webbkamera utan ditt samtycke.

     Norton 360. Lättanvänt skydd för dina enheter, din integritet på nätet och mer. Allt i en enda lösning


Gällande din prenumeration

 • Oavbrutet skydd, förnyas automatiskt varje år
 • Registrering och aktivering online4
 • Kreditkort eller PayPal krävs för aktivering och användning4

1. Norton Cloud Backup-funktioner är endast tillgängliga på Windows.

Norton SafeCam-funktionerna är endast tillgängliga på Windows.

2. Virus Protection Promise: Du blir berättigad till Virus Protection Promise om du har en kvalificerande Norton-prenumeration och (om du inte är Small Business-kund) har köpt, förnyat eller uppgraderat den Norton-prenumerationen direkt via Symantec, eller aktiverat automatisk förnyelse hos Symantec. Om en Norton-agent inte lyckas ta bort viruset från din enhet kan du få en fullständig återbetalning av det pris du har betalat för den aktuella perioden av den kvalificerande Norton-prenumerationen. Om du har ett Norton-paket (en kvalificerande Norton-prenumeration tillsammans med ett annat Norton-erbjudande), begränsas återbetalningen till tillverkarens rekommenderade cirkapris för den kvalificerande Norton-prenumerationen för aktuell period, under förutsättning att det totala priset för paketet inte överskrids. Om det inköpta paketet innehåller en kvalificerande Norton-prenumeration med ett erbjudande som inte tillhör Norton, begränsas återbetalningen till tillverkarens rekommenderade cirkapris endast för den kvalificerande Norton-prenumerationen för aktuell period, under förutsättning att det totala priset för paketet inte överskrids. Detta är en nettoåterbetalning. Eventuella erhållna rabatter och återbetalningar, kostnader för leverans och hantering samt tillämpliga skatter dras av, utom i vissa delstater och länder där kostnader för leverans och hantering samt skatter återbetalas. Återbetalning görs inte för skador som uppstått till följd av virus. Mer information om kvalificerande Norton-prenumerationer finns på Norton.com/guarantee.                            

3. Kräver att din enhet omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.                            

4. BETALNINGSSÄTT KRÄVS FÖR 1 ÅRS FÖRBETALD PRENUMERATION: Du köper en prenumeration som förnyas automatiskt efter det första året. För att aktivera prenumerationen måste du registrera dig online och lämna faktureringsinformation. Priset som betalas idag gäller det första året av din prenumeration, vilken sedan förnyas automatiskt och faktureras enligt det aktuella förnyelsepriset som anges på norton.com/pricing. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg via e-post.                            

Funktionerna i Norton Föräldrakontroll stöds inte på Mac.

Systemkrav

Norton™ 360 stöder Windows™ PC-, Mac®-, Android™- och iOS-enheter. Alla funktioner är inte tillgängliga på alla enheter och plattformar. Norton Föräldrakontroll, Norton Cloud Backup och Norton SafeCam stöds för närvarande inte på MacOS.’’ Windows®-operativsystem

 • Microsoft® Windows® 10 (alla versioner), utom Windows 10 S.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alla versioner). Vissa skyddsfunktioner är inte tillgängliga i Windows 8-startskärmens webbläsare.
 • Microsoft Windows 7 (alla versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller senare.

Mac®-operativsystem

 • Den aktuella versionen och de två föregående versionerna av Mac® OS.
 • Funktioner som inte stöds: Norton Föräldrakontroll, Norton Cloud Backup och Norton SafeCam.

Android™-operativsystem

 • Android 6.0 eller senare. Google Play-appen måste vara installerad.

Automatisk genomsökning av appar på Google Play stöds i Android 4.1 och senare, utom på Samsung-enheter. Samsung-enheter som kör Android 4.2 eller senare stöds. I tidigare versioner av Android måste Google Plays delningsfunktion användas för genomsökning av appar på Google Play.

iOS-operativsystem

iPhone- eller iPad-enheter med den aktuella eller de två föregående versionerna av Apple® iOS

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Jag har använt denna Norton i olika former sedan 2012 och av någon anledning blir jag kvar. Nedan kommer en resension av deras Norton 360

Norton 360 är en i mängden av hundratals antivirusprogram. Det är en djungel att välja och många erbjuder liknande funktioner.
Vad är det som gör Norton 360 speciellt?

Installationen går snabbt och smärtfritt oavsett vilken enhet du installerar på.
Beroende på behov kan du köpa licens för 1, 5, 10 eller 20 användare och du kan skydda allt från PC/Mac till iOS/Android-enheter.
Du får ett fullgott antivirus/brandvägg utan att behöva ändra några inställningar. Vill du så kan du självklart justera säkerhetsinställningarna för ett ännu mer optimerat skydd.

Men Brandvägg och antivirus erbjuder ju nästan alla?

Norton 360 innehåller förutom Antivirus och brandvägg även följande:

* Föräldraskydd: Med detta skydd kan du få översikt över dina barns skärmtid och aktiviteter. Du kan sätta begränsningar i både innehåll och skärmtid

*Anti-spam: Hjälper dig att skydda dig mot nätfiske/phishing och virus samt övrig oönskad e-post

*Lösenordsvalv: Hjälper dig att hålla koll på dina lösenord. Du kan lagra dem på ett säkert sätt samtidigt som de är lätta för dig att komma åt. Nu kan du ha säkra lösenord utan att behöva komma ihåg var och ett av dem.

*VPN: Oavsett var du befinner dig kan du koppla upp dig mot valfritt öppet Wi-fi utan att riskera att någon kommer åt dina enheter så länge som du använder VPN-tjänsten. VPN krypterar all trafik till och från dina enheter och gör dem oanvändbara för eventuella avlyssningsförsök.

*Safecam: Skyddar dig mot att någon kan komma åt din Webbkamera utan att du vet om det. Norton meddelar så snart någon försöker komma åt din kamera och du kan välja att tillåta eller neka detta.

*Cloud Backup: Beroende på val av licens får du mellan 10-100GB molnlagring hos Norton för att säkerhetskopiera dina viktiga filer.

Norton 360 ger tilllsammans med alla dessa funktioner ett skydd som skyddar hela familjens digitala liv hela dygnet, hela året, var ni än befinner er i världen. Därför rekommenderar jag Norton 360 framförallt till familjer som vill ha ett skydd som är enkelt att installera, enkelt att administrera och som skyddar hela det digitala livet.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 94 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 78 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 62 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 44 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »