Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

OnePlus Nord 256GB Ash Grey
OnePlus Nord 256GB Ash Grey
OnePlus Nord 256GB Ash Grey

1 / 3

OnePlus Nord 256GB Ash Grey

(4 recensioner)
3 989 kr
Njut av en smidig användarupplevelse och kraftfull prestanda med OnePlus Nord smartphone, som har en 6,44 tum stor optisk AMOLED-pekskärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, en fyrdubbel kamera med 48+8+5+2Mpx-upplösning och dubbel LED-blixt, dub
Läs mer

Njut av en smidig användarupplevelse och kraftfull prestanda med OnePlus Nord smartphone, som har en 6,44 tum stor optisk AMOLED-pekskärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz, en fyrdubbel kamera med 48+8+5+2Mpx-upplösning och dubbel LED-blixt, dubbel 32+8Mpx-selfiekamera och Snapdragon 765G-spelprocessor med 5G-stöd. Enheten har ett 4100mAh-batteri med Warp Charge 30T-snabbladdningsteknologi och förstklassig glasdesign.


Pekskärm

OnePlus Nord har en rymlig optisk AMOLED-pekskärm på 6,44 tum med Full HD+-upplösning med 1080 x 2400 pixlar och ett skärmförhållande på 20:9. Skärmen har hög pixeltäthet, perfekt färgprecision, djup svärta och en uppdateringsfrekvens på 90Hz som ger en smidig tittarupplevelse. Följsamheten är särskilt påtaglig när du bläddrar igenom dokument, skrollar på sociala medier eller spelar spel. Pekskärmen erbjuder ett dedikerat läsläge samt nattläge med blåljusfilter och täcks av hållbart Corning Gorilla Glass 5. Enheten har även ett förapplicerat skärmskydd.


Kameror

På baksidan hittar du en fyrdubbel kamerauppsättning med dubbel LED-blixt. Huvudsensorn har 48Mpx-upplösning, optisk och elektronisk bildstabilisering och f/1.75 bländare. Den använder även Pixel Binning-teknik som bidrar till skarpare och ljusare bilder även under sämre ljusförhållanden, genom att slå samman fyra pixlar och därmed fånga 4x mer ljus (resultatet blir foton i 12Mpx-upplösning). Den ultrabreda sensorn på 8 Mpx med f/2,25-bländare har 119 graders synfält, vilket är perfekt när du vill fota landskap, arkitektur eller grupper av människor. 5Mpx-djupssensorn hjälper dig att uppnå suddig bakgrund i dina porträtt och makrosensorn på 2Mpx kan fånga objekt från nära avstånd. Kameran erbjuder 10x digital zoom, videoinspelning i 4K-upplösning och har även stöd för Slow Motion- och tidsinställda videor i Full HD-upplösning.

På framsidan finner du en dubbel selfie-kamera med en huvudsensor med 32Mpx-upplösning och f/2,45 bländare som åtföljs av ett ultrabrett objektiv med 8Mpx-upplösning och 105 graders synfält.


Prestanda, lagring och batteri

2,4 GHz Qualcomm Snapdragon 765G-spelchippet är ett kraftcenter bland mobila processorer. Med 12 GB medföljande RAM har den kraft för krävande spel, multimedia och vardagliga uppgifter och den ger dig alltid en övergripande smidig användarupplevelse. Processorn stödjer även 5G-nätverk (där 5G-nätverk finns tillgängligt). All dina data kan lagras i den interna lagringsenheten på 256 GB. 4100 mAh-batteriet säkerställer batteri hela dagen och behöver du ladda telefonen kan du med hjälp av Warp Charge 30T-snabbladdningsteknologi få batteriet från 1% till 70% på bara en halvtimme.


OxygenOS baserat på Android 10

OxygenOS är utvecklat av OnePlus för att leverera en snabb och smidig användarupplevelse med fokus på varje detalj. Det erbjuder olika anpassningsalternativ, intuitiv gestnavigering, Zen-läge och mer. Det är ett av de mest uppskattade användargränssnitten hos Android-användare.


Fler egenskaper

- Bluetooth 5.1 med stöd för aptX, aptX HD, LDAC och AAC Codec

- Wi-Fi 5 (802.11ac)

- NFC

- GPS, A-GPS, GLONASS, Galileo, Beidou platstjänster

- USB-C

- Fingeravtrycksläsare på skärmen, upplåsning via ansiktsigenkänning

- Dubbel nanoSIM-plats


Förpackningen innehåller

- OnePlus Nord

- Förapplicerat skärmskydd

- Warp Charge 30T-strömadapter

- Warp USB-C-kabel

- Snabbstartsguide

- Välkomstbrev

- Säkerhetsinformation och garantikort

- OnePlus-klistermärke

- Fodral

- Verktyg för borttagning av SIM-kort

- Värdekort med högt SAR-värd