Tillbaka till toppen
Panasonic Lumix DC-FZ82 - Begagnad
Panasonic Lumix DC-FZ82 - Begagnad
Panasonic Lumix DC-FZ82 - Begagnad

1 / 3

Panasonic Lumix DC-FZ82 - Begagnad

2 899 kr
Långzoomande så kallad "bridgekamera", det vill säga en kamera med systemkamerautseende men ej utbytbart objektiv. Kameran har 60x zoom och effektiv bildstabilisering. Dessutom filmar den i 4K och har 18MP upplösning. Kameran är i fint och felfritt
Läs mer
Långzoomande så kallad "bridgekamera", det vill säga en kamera med systemkamerautseende men ej utbytbart objektiv. Kameran har 60x zoom och effektiv bildstabilisering. Dessutom filmar den i 4K och har 18MP upplösning. Kameran är i fint och felfritt skick och säljes inklusive linslock, laddare och batteri.

Almqvist Foto är en svensk fotobutik på nätet. Vi säljer kamerautrustning, Hifi och annan elektronik till hela landet. Vi vill erbjuda dig som kund konkurrenskraftiga priser och en trygg affär. Vi erbjuder alltid 3 månaders garanti och 14 dagars öppet köp på begagnat. Vi kontrollerar funktionen och testar alla begagnade varor vi säljer. Vid behov genomför vi mindre reparationer för att säkerställa att varorna vi levererar är 100% funktionella och motsvarar förväntningarna. Vi sätter en stolthet i att leverera varor som du som kund blir glad av att ta emot.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner