PanzerGlass Apple iPhone X/XS Case Friendly Privacy CamSlider, Svart

PanzerGlass Apple iPhone X/XS Case Friendly Privacy CamSlider, Svart
Tipsa en vän
379 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Digihome.se

Mer från Digihome.se Digihome.se är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Digihome.se, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Med PanzerGlass™ Privacy CamSlider skärmskydd så behöver du inte oroa dig över att andra sneglar och kollar vad du håller på med i mobiltelefonen. Nu är du ännu säkrare med dubbelt integritetsskydd både på skärmen och en skena som täcker för kameran på framsidan på telefonen. Vare sig det är arbetsrelaterat eller privat så skyddar du dig genom att Privacy-glaset blockerar insyn ifrån sidorna på din mobiltelefon. PanzerGlass™ Privacy har samma grundegenskaper som original PanzerGlass™ skärmskydd, med chock och reptålighet samtidigt som det skyddar din integritet. PanzerGlass™ Privacy finns tillgängligt till PanzerGlass™ Standard Fit, Curved och Edge-to-Edge produkter och surfplattor. Äkta härdade skärmskydd När du köper ett PanzerGlass skärmskydd så för du ett skydd gjort av riktigt glas med en yta som skyddar mot repor, och som inte försämrar genomskinligheten eller styrkan på skärmen. Innan skärmskyddet går igenom härdningsprocessen så designas formen på PanzerGlass noggrant för att maximera skyddet samtidigt som man bibehåller funktionaliteten. Varje PanzerGlass skärmskydd genomgår en noggrann härdningsprocess för att garantera det kraftfullaste skyddet. Det oleofobiska lagret försäkrar att du inte tappar känslan av originalskärmen. Oroa dig inte över bakterier eller annan smuts, då det oleofobiska lagret är både antibakteriellt och skyddat mot fingeravtryck (minskar uppkomsten av fingeravtryck och smutsfläckar). PanzerGlass har ett självhäftande silikonlager som är optimerat för att matcha skärmen på enheten som skyddas. Med hjälp av det så har det aldrig varit enklare att applicera ett skärmskydd. Under själva PanzerGlass glaset så finns det en anti-splitterbeläggning som både skyddar enheten och dig mot splitter om olyckan skulle vara framme.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 187 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 125 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 85 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 54 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »