PanzerGlass Apple iPhone XR/11

PanzerGlass Apple iPhone XR/11
Tipsa en vän
299 kr Tillfälligt slut

Säljs av Digihome.se

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

PanzerGlass™ Standard Fit skärmskydd är minskad i storleken vilket innebär att det enbart täcker den platta ytan på enheten. Vanligtvis så har den här typen av glas åtminstone ett hål som matchar positionen på högtalaren, men även sensorer, knappar och kameror som även kan finnas beroende på enheten i fråga. Formen på skärmskyddet är optimerat för att maximera skyddet samtidigt som man behåller funktionalitet och användbarhet. Alla kanter är noggrant rundade och skyddet är i sin helhet polerat med en anti-fingeravtrycksbeläggning för att behålla pekfunktionen och känslan av originalglaset. Standard Fit har en optimerad självhäftande beläggning och anti-splitterfunktion. PanzerGlass™ Super+ skärmskydd är det starkaste och mest avancerade skärmskyddet. PanzerGlass™ Super+ glas har samma egenskaper som original PanzerGlass™ skärmskydd, men har behandlats under dubbla härdningsprocesser för att öka hållbarheten på skärmskyddet. Ett PanzerGlass™ Super+ skärmskydd är 20% starkare än ett original. Äkta härdade skärmskydd När du köper ett skärmskydd från PanzerGlass så får du ett skydd gjort av riktigt glas med en yta som skyddar mot repor, och som inte försämrar genomskinligheten eller styrkan på skärmen. Innan skärmskyddet går igenom härdningsprocessen så designas formen på PanzerGlass noggrant för att maximera skyddet samtidigt som man bibehåller funktionaliteten. Varje PanzerGlass skärmskydd genomgår en noggrann härdningsprocess för att garantera det kraftfullaste skyddet.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 160 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 111 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 79 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 51 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »