Programvara

Din dator blir inte helt komplett utan dess mjukvara. Här på CDON.COM hittar du allt du kan tänkas behöva för att komma igång såsom säkerhetsprogram, musikprogram, ordbehandling, bild- och videoredigering samt operativsystem. Många av programmen kan du enkelt ladda ner via vår nedladdningstjänst på sidan. Läs mer...

Toppsäljare

 

Snabb och professionell bildredigering med Adobe Photoshop Elements

Photoshop är idag marknadsstandard när det kommer till bildredigeringsprogram. Detta främst för att det fungerar intuitivt, bibehåller hög kvalitet på filerna samt möjliggör subtil och stilfull bildredigering som fungerar lika bra i professionellt tryck som i personliga festinbjudningar. Är du intresserad av andra, mindre avancerade redigeringsprogram har vi till exempel bra erbjudanden på programvara från Magix.


Fyll din dator med kreativa verktyg

Genom att installera kreativa program på din dator låter du den bli en plats för inspiration och skapande. Varför inte prova på videoredigering med DXO filmpack eller skapa vackra presentationer med Microsoft Powerpoint. Möjligheterna är oändliga.


Glöm inte säkerheten

Innan du checkar ut är det viktigt att du ser till att du har ett ordentligt säkerhetsprogram för din dator. Dessa program skyddar din dator mot skadlig programvara, virus och annat som kan ha negativ effekt på din dators prestanda. Välj mellan etablerade märken såsom Norton, Kaspersky och F-secure.