F-Secure – Skydd för alla dina enheter med en smidig tjänst

Oavsett om du äger en PC, en Mac eller en surfplatta så är det viktigt att tänka på säkerheten när du surfar på internet. F-secure är ett pålitligt säkerhetsprogram som skyddar alla dina enheter mot skadlig programvara, virus och trojaner. Läs mer...

Vad är F-secure?

F-secure är ett säkerhetsprogram för datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Det skyddar dina enheter mot skadlig data på internet vilket gör att du kan surfa och shoppa säkrare online.

Surfa säkert med F-secure

Många har idag en mängd olika enheter som de använder för att surfa på internet. Det kan handla om upp till tio enheter eller mer per familj som dagligen används för att komma åt information på internet och samtliga av dessa utsätts därmed dagligen för hot och risker från virus, skadliga program och opålitliga hemsidor. Med F-secure SAFE kan du samla alla dessa enheter under en gemensam säkerhetsprenumeration som erbjuder ett ordentligt skydd med hög säkerhet.

Kontinuerligt uppdaterad säkerhetsinformation

För att hela tiden kunna erbjuda ett så bra skydd som möjligt uppdateras F-secure kontinuerligt med ny information om aktuella hot i form av virus och skadliga hemsidor. Se till att du uppdaterar programvaran löpande för att alltid ha tillgång till det bästa skyddet.