Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Proper Dual Tablet Stand (iPad)

(0)
Skriv en recension
Proper Dual Tablet Stand (iPad)
Proper Dual Tablet Stand (iPad)
Proper Dual Tablet Stand (iPad)
2499 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-9 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av iPhonebutiken

Bevaka produktens pris

Läckert bordsstativ där du kan fästa två surfplattor, en på vardera sida. Stativet är 35 cm högt.
Upphöjt stativ Stativet är 35 cm högt.
Kabelhantering Noga genomtänkt kabelhantering som låter kablarna löpa genom stativets längd.
Skadefri installation Det dubbelstativet för surfplatta kan monteras permanent på en bänkskiva, eller använda den medföljande, skadefria och självhäftande bottenplattan.
Justerbar vinkel Helt justerbar vinkel för att matcha längden hos en person i olika miljöer. Dubbelstativet för surfplattor är universellt.
Helt justerbar vinkel som kan anpassas med ett tillval av en andra surfplatta som monteras på baksidan av stativet. Dubbelstativet för surfplatta inkluderar en superstark självhäftande basplatta som möjliggör en skadefri, permament installation på alla typer av kassadiskar.
Den medföljande universella anslutningsadaptern fäster direkt på din surfplatta så att den kan monteras direkt på dubbelstativet för surfplattor med en intuitiv "rotera och klicka"-rörelse.
Vad finns i förpackningen? 1 x Dubbelstativ för surfplattor2 x Universell anslutningsadapter1 x Självhäftande bottenplatta


Passar: iPad

Färg: Silver

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Garantivillkor

Garanti De flesta leverantörer lämnar 1 års garanti. Garantitid per märke hittar du här: Garantitider För det fåtal produkter utan märken lämnar vi sex månaders garanti. Garanti gäller ej vid oaktsamhet eller otillbörlig användning av produkten. Reklamation Vi följer konsumentköplagen (KKL) vilket ger dig som kund rätt att reklamera en produkt i tre år från inköpsdatum. Reklamationsrätten fungerar så här: Inom de sex första månaderna ligger det på oss (iPhonebutiken) som säljare att bevisa att du som köpare orsakat felet, därefter skall du som köpare bevisa att varan har haft ett ursprungligt fel. Reklamation skall alltid ske i skälig tid. Vid godkänd reklamation står vi för fraktkostnaderna (dock inte för REK-kostnad). Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist

Övriga vilkor

Till vilket land retur ska ske - gäller olika från land till land. Sverige, Danmark, Finland - skickas till vår adress i Sverige iPhonebutiken.se /CDON Box 801 39128 Kalmar Norge - skickas till vår boxadress i Norge iPhonehuset.no/CDON PB 373 1753 Halden

Leveransvillkor

Ej utlösta paket Skrymmande försändelser (så gott som alla som vi skickar) ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Hämtas inte paketet/brevet ut inom denna tidsram returneras det automatiskt till iPhonebutiken. Även större försändelser som skickas som postpaket ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Eftersom vi får stå för frakt både till och från ert avhämtningsställe debiterar vi er för alla outlösta paket/brev med 249 kr för att täcka våra omkostnader. Öppet köp / ångerrätt Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt. Vi är så säkra på att våra produkter håller god kvalitet att vi har valt att erbjuda 60 dagars ångerrätt! Observera att du måste skicka tillbaka produkten till oss inom 14 dagar efter du aviserat att du ämnar returnera en del av, eller hela din beställning. Om du mot förmodan skulle vilja utnyttja ångerrätten, vänligen skapa ett ärende. Vid öppet köp ersätter vi inga fraktkostnader till oss utan det är du som kund som står för returfrakten (vi rekommenderar nästan alltid frimärken, då det är billigaste sättet). Vid reklamationer/garantiärenden står vi för returfrakten. Återbetalningar sköts av CDON och pengarna återförs till ditt kort eller bankkonto inom 14 dagar. Vi godkänner endast full återbetalning om originalförpackningen returneras tillsammans med produkten och är intakt. Vid defekt förpackning eller uppenbar åverkan på produkten kommer prisavdrag ske, på mellan 30-100% av produktens värde. Obs! Öppet köp gäller inte om du: öppnat förpackningen på hörlurar/headset/bluetooth köpt en produkt som behandlar kryptovaluta, som t ex Ledger Handlar det istället om en trasig produkt är det garantirätten som gäller, läs mer om det nedan.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.