Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Proper Universal Connect Arm Kit (iPad)

(0)
Skriv en recension
Proper Universal Connect Arm Kit (iPad)
Proper Universal Connect Arm Kit (iPad)
Proper Universal Connect Arm Kit (iPad)
Proper Universal Connect Arm Kit (iPad)
Proper Universal Connect Arm Kit (iPad)
1499 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-9 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av iPhonebutiken

Bevaka produktens pris

En mångsidig, justerbar arm som är utformad för säker montering och visning av en iPad eller annan surfplatta på skrivbordet eller i en butik.
Egenskaper Montera din enhet på armen med en enkel vridning + klick. Den tunna profilen kan justeras för manövrering i alla typer av utrymmen.Varje axel är helt justerbar för att ställa in en perfekt vinkel för din skärm.Enkel visning av enheten i antingen stående eller liggande läge.Mångsidiga inställningsmöjligheter för höjd och lutning.
Det ingår en universal Proper-adapter som du fäster på din iPad eller på din iPads skal så den sedan fäster på stativet. Adaptern fäster mot din iPad med självhäftande 3M-lim.


Passar: iPad och andra surfplattor

Färg: Svart

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Garantivillkor

Garanti De flesta leverantörer lämnar 1 års garanti. Garantitid per märke hittar du här: Garantitider För det fåtal produkter utan märken lämnar vi sex månaders garanti. Garanti gäller ej vid oaktsamhet eller otillbörlig användning av produkten. Reklamation Vi följer konsumentköplagen (KKL) vilket ger dig som kund rätt att reklamera en produkt i tre år från inköpsdatum. Reklamationsrätten fungerar så här: Inom de sex första månaderna ligger det på oss (iPhonebutiken) som säljare att bevisa att du som köpare orsakat felet, därefter skall du som köpare bevisa att varan har haft ett ursprungligt fel. Reklamation skall alltid ske i skälig tid. Vid godkänd reklamation står vi för fraktkostnaderna (dock inte för REK-kostnad). Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist

Övriga vilkor

Till vilket land retur ska ske - gäller olika från land till land. Sverige, Danmark, Finland - skickas till vår adress i Sverige iPhonebutiken.se /CDON Box 801 39128 Kalmar Norge - skickas till vår boxadress i Norge iPhonehuset.no/CDON PB 373 1753 Halden

Leveransvillkor

Ej utlösta paket Skrymmande försändelser (så gott som alla som vi skickar) ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Hämtas inte paketet/brevet ut inom denna tidsram returneras det automatiskt till iPhonebutiken. Även större försändelser som skickas som postpaket ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Eftersom vi får stå för frakt både till och från ert avhämtningsställe debiterar vi er för alla outlösta paket/brev med 249 kr för att täcka våra omkostnader. Öppet köp / ångerrätt Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt. Vi är så säkra på att våra produkter håller god kvalitet att vi har valt att erbjuda 60 dagars ångerrätt! Observera att du måste skicka tillbaka produkten till oss inom 14 dagar efter du aviserat att du ämnar returnera en del av, eller hela din beställning. Om du mot förmodan skulle vilja utnyttja ångerrätten, vänligen skapa ett ärende. Vid öppet köp ersätter vi inga fraktkostnader till oss utan det är du som kund som står för returfrakten (vi rekommenderar nästan alltid frimärken, då det är billigaste sättet). Vid reklamationer/garantiärenden står vi för returfrakten. Återbetalningar sköts av CDON och pengarna återförs till ditt kort eller bankkonto inom 14 dagar. Vi godkänner endast full återbetalning om originalförpackningen returneras tillsammans med produkten och är intakt. Vid defekt förpackning eller uppenbar åverkan på produkten kommer prisavdrag ske, på mellan 30-100% av produktens värde. Obs! Öppet köp gäller inte om du: öppnat förpackningen på hörlurar/headset/bluetooth köpt en produkt som behandlar kryptovaluta, som t ex Ledger Handlar det istället om en trasig produkt är det garantirätten som gäller, läs mer om det nedan.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.