Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SAMSUNG 43" QE43LS01TAUXXC TV THE SERIF

Fri frakt
-20%
SAMSUNG 43" QE43LS01TAUXXC TV THE SERIF
SAMSUNG 43" QE43LS01TAUXXC TV THE SERIF
SAMSUNG 43" QE43LS01TAUXXC TV THE SERIF
SAMSUNG 43" QE43LS01TAUXXC TV THE SERIF
7989 kr
Rekommenderat pris: 9999 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    4-7 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Phoneia AB

Bevaka produktens pris

Kostnadsfri hemleverans med inbärning.


Design by Bouroullec

Tva° franska designerbro¨der som ses som tva° av va¨rldens viktigaste idag levande designers. De har samarbetat med ka¨nda designfo¨retag fo¨r kreation av va¨ggdekorationer, mo¨bler och interio¨rer. 2015 lanserade bro¨derna Bouroullec ett nytt ma¨sterverk i form av Serif TV. År 2020 är The Serif inte bara ett designverk, utan en fa¨rgsprakande TV med QLED-teknik.

Designad för större frihet

The Serif är alltid i perfekt harmoni med rummet och har ett inbjudande utseende som utstrålar positiv energi, oavsett var du placerar den. Den speciella finishen är både elegant och slitstark och smälter in i inredningen.

Säg adjö till svarta skärmar

Skärmen behöver inte vara svart när den avstängd. Ambient Mode presenterar vackra bilder och användbar information som du vill se med en rad val och inställningar som gör det enkelt att förvandla din TV-skärm och använda den på nya sätt.

The Serif möter QLED-teknik

Samsungs Quantum dot-teknik låter årets The Serif visa dig bilden som det är tänkt. Quantum Dot-teknik använder quantum dots för att producera 100 % färgvolym som ger bättre detaljer i mörka och ljusa scener.

Se filmskaparens vision

Se varenda detalj i mycket ljusa och mörka scener. HDR 10+ analyserar varje scen bildruta för bildruta för att justera ljusstyrkan optimalt. Se detaljerna som filmskaparen vill att du ska kunna se.

Streama musik från mobilen

Nu kan du streama musik från mobilen till The Serif. Lägg mobiltelefonen på The Serif för att ansluta och spela upp innehåll från mobilen på TV. Njut av allt innehåll med den snabba anslutningen.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .