Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SAMSUNG 55" 4K NEO QLED TV QE55QN85AATXXC

1 / 1

SAMSUNG 55" 4K NEO QLED TV QE55QN85AATXXC

(226 recensioner)
14989 kr

-12%

Rek pris. 16990 kr
Lys upp tillvaronDen nya generationens bildkvalitet, med starkare nyanser, djupare kontraster och skarpare bild även i dunkla filmscener och ljusa rum. Neo QLED låter dig fullständigt försvinna in i en annan värld.Quantum Matrix TechnologyFler ljuskä
Läs mer

Samsung QN85 TV

Lys upp tillvaron

Den nya generationens bildkvalitet, med starkare nyanser, djupare kontraster och skarpare bild även i dunkla filmscener och ljusa rum. Neo QLED låter dig fullständigt försvinna in i en annan värld.

Samsung QN85 Quantum Matrix Technology - ultrafin ljuskontroll

Quantum Matrix Technology

Fler ljuskällor ger en mer exakt färgåtergivning och låter dina filmer komma till liv med både klarare och djupare färger. Luta dig tillbaka och njut av en bättre bildupplevelse.

Samsung QN85 Object Tracking Sound (OTS) - ljud som följer actionscenerna

Object Tracking Sound (OTS)

Upplev ljudets alla nyanser i varje scen med ljud som matchar rörelserna i bilden. Med dedikerade uppåtriktade och nedåtriktade högtalare kan du uppleva fylligt och realistiskt tredimensionellt ljud för en omslutande ljudbild.

Samsung QN85 Neo Quantum Processor 4K - intelligent processor baserad på djupinlärningsteknik

Neo Quantum Processor 4K

För att du inte ska störas av bländande dagsljus eller bullriga miljöer anpassas ljud och bild efter din omgivning. Den avancerade uppskalningstekniken ger dig i sin tur förstklassig bildkvalitet i 4K-upplösning.*

Samsung QN85 HDR 1500 - dynamisk kontrast för levande färger

HDR 1500

Låt filmen ta dig till en annan värld. High Dynamic Range ger dig skarpare kontraster och nyansrikare bilder, såväl i de mörksate scener som i de ljusaste miljöerna. Missa inte en enda detalj och njut av en bildupplevelse utöver det vanliga.**

 

*Tittarupplevelsen kan variera beroende på typen av innehåll och format. Uppskalning gäller eventuellt inte för PC-anslutning och Game Mode.

**Omfånget för Quantum HDR ljusstyrka baseras på interna test-standarder, och kan variera beroende på rumsmiljö och andra omständigheter.

"Samsung-skärmen får höga poäng både för bildkvalitet, användarvänlighet och ljud: en utmärkt TV för alla typer av användning."

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .