Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung 65" The Frame LS03A 4K QLED (2021)
Samsung 65" The Frame LS03A 4K QLED (2021)
Samsung 65" The Frame LS03A 4K QLED (2021)
Samsung 65" The Frame LS03A 4K QLED (2021)

1 / 4

Samsung 65" The Frame LS03A 4K QLED (2021)

(416 recensioner)
14890 kr

-7%

Rek pris. 15990 kr
Kostnadsfri Hemleverans Med Inbärning Ingår. Nu kan du komplettera vardagsrummet med en vacker och konstfull TV som passar inredningen och låter din anpassa innehållet. Samsung QE43LS03 är mer än bara en TV; den pryder sin plats i hemmet samtidigt so
Läs mer

Kostnadsfri Hemleverans Med Inbärning Ingår.
Nu kan du komplettera vardagsrummet med en vacker och konstfull TV som passar inredningen och låter din anpassa innehållet. Samsung QE43LS03 är mer än bara en TV; den pryder sin plats i hemmet samtidigt som den kan skryta med enastående bildkvalitet. Med sin tunna och eleganta design och det slimmade väggfästet blir det en naturlig del i din inredning. Du switchar enkelt mellan konstuppvisning eller att kolla på SMART TV. Älskar du konst och vill ha en snygg och praktisk detalj i hemmet som kan visa upp konst på ett snyggt sätt men att även kolla på filmer med enastående bildkvalitet - då är detta TV:n för dig!

Ljud & Bild

"Med en ny slimmad design, fler ramalternativ och större lagringskapacitet är The Frame fortfarande en av de mest inredningsvänliga TV-apparaterna som går att köpa."

Modern Frame-design

The Frame har en minimalistisk design som smälter in i din inredning på ett bra sätt. Den är tunn och har en monokrom finish på baksidan som ger ett sofistikerat utseende från alla vinklar. Du kan även välja att anpassa ramen på din TV då det finns utbytbara ramar som tillbehör. Dessa ingår inte vid köp av The Frame utan säljs seperat. 

Slim Fit Wall-Mount

Till The Frame medföljer ett lättinstallerat och slimmat väggfäste som håller The Frame extra tätt mot väggen, precis som en vanlig tavelram. När TV:n har monterats kan du justera TV:n så att den hänger rakt. Tack vare längden på kabeln får du möjlighet att placera din TV-utrustning på en mer diskret plats.

Art Mode med rörelse- och ljussensor

Med Art Mode kan du förvandla The Frame till ett konstgalleri med ett enkelt knapptryck. Du kan välja att presentera din personliga konstsamling som du själv kan kontrollera och anpassa. Med en rörelse- och ljussensor slår The Frame automatiskt på skärmen och visar ett konstverk när du kommit in i rummet och stänger lika enkelt av skärmen när du lämnar rummet för att spara energi. Ljussensorn justerar ljusstyrka och färg när omgivningsljuset förändras.

One Invisible Connection 

Med One Visible Connection som medföljer kan du slippa allt kabeltrassel en gång för alla! Med One Visible Connectiom ansluter du smidigt alla dina enheter till TV:n via en och samma transparenta kabel. Tack vare längden på kabeln kan du välja att inte placera din TV-utrustning på en mer dold plats.

One Connect Box

Med One Connect Box behöver dina externa enheter inte längre placeras direkt bredvid TV:n utan istället kan du placera dem på ett mer diskret plats och få mer yta vid din TV för inredningsdetaljer. 

Personlig anpassning av konst och foton

Du kan välja att anpassa din konst och foton enkelt genom olika funktioner som finns på The Frame. Exempelvis kan du lägga til len realistisk passepartout bakom dina konstverk för att få det att sticka ut, eller applicera en autentisk penseleffekt och förvandla dina foton till målningar. 

Passerpartout

Upptäck världen i 4K

Den kraftfulla Quantum Processor 4K ger dig nästa nivå av bildkvalitet. Samsungs processor koordinerar färg, anpassar kontrastförhållandet och styr HDR. Ta del av världen i 4K-upplösning med en detaljrik bild och ett realistisk intryck. 

100% färg

QLED-teknik, baserad på Quantum Dots, ger dig livliga och färgrika bilder i din tv. Du får stöd för att visa optimal färgvolym i formatet DCI-P3 - framtaget för de flesta bioskärmar och HDR-filmer framtagna för TV. Ta del av ljusa scener och exceptionellt klara, intensiva färger. Oavsett vilken ljusstyrka det är i filmen får du alltid 100% färgrymd med klanderfri färgåtergivning.

Jobba hemifrån med din TV

Med hjälp av en smidig fjärråtkomst blir det enkelt att arbeta hemifrån med hjälp av din TV. Fjärråtkomsten låter dig trådlöst spegla din datorskärm på TV:n och därför kan du till och med komma åt din arbetsdator utan att resa dig från soffan. 

Du kan även fortsätta exempelvis ditt videosamtal på din TV genom SmartThings på din Android-enhet eller Apple AirPlay på iPhone för en större och bättre upplevelse.

Arbeta hemifrån med samdung The Frame


Registrera din TV och få 10-års skärminbrännings-garanti

  • * Gäller för 2020 QLED 8K, QLED, The Frame, The Sero och 2021 Neo QLED 8K, Neo QLED & QLED samt The Terrace. Skärminbränningsgarantin är giltig i 10 år från inköpsdatumet. För att garantin ska gälla, krävs en kopia på inköpskvitto samt registrering på Samsungs hemsida inom 90 dagar efter köp. Gäller från 07 sep. 2020 - 31 dec. 2021. 

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .