Tillbaka till toppen
Samsung 870 QVO SSD - 1TB, 2.5"
Samsung 870 QVO SSD - 1TB, 2.5"
Samsung 870 QVO SSD - 1TB, 2.5"
Samsung 870 QVO SSD - 1TB, 2.5"

1 / 4

Samsung 870 QVO SSD - 1TB, 2.5"

(9 recensioner)
889 kr
Samsung 870 QVO 1 TB 2.5 tum SolidStateDrive SATA UPPGRADERA MED ENKELHET Boostad till max och uppnår den maximala SATA-gränssnittet på 560/530MB/s sekventiell hastighet, Samsung 1 TB 870 QVO har fått en radikal uppgradering av sin slumpmä
  • 2,5"
  • 1TB
  • SATA
Läs mer

Samsung 870 QVO 1 TB 2.5 tum SolidStateDrive SATA


UPPGRADERA MED ENKELHET

Boostad till max och uppnår den maximala SATA-gränssnittet på 560/530MB/s sekventiell hastighet, Samsung 1 TB 870 QVO har fått en radikal uppgradering av sin slumpmässiga hastighet och stabila prestanda jämfört med föregångaren 860 QVO. Få snabbare skrivhastighet med den intelligenta TurboWrite och behålla den varaktiga höga prestandan med en stor adaptiv buffert.

Denna terabyte SSD är lika tillgänglig som att plugga in 870 QVO i en SATA-kortplats och tillåter den transformerade migreringsmjukvaran hantera resten. Uppgradera till 870 QVO för en mer stressfri tillvaro för alla med en PC eller laptop som stödjer en 2.5-inch SATA formfaktor.


ÖVERLÄGSEN PÅLITLIGHET MED SAMSUNG

870 QVO finns tillgänglig i 1 TB, 2 TB, 4 TB och 8 TB, där 8 TB-modellen är i högsta grad den största klienten av SATA SSD. Med 870 QVO kan du nu uppleva och njuta av den gigantiska SSD-datormiljön någonsin för ett acceptabelt pris.


INKLUDERAR EN BEGRÄNSAD GARANTI PÅ 3 ÅR

Den oslagbara kapaciteten hos 870 QVO dubblar sin varaktighet upp till 2,880 TBW jämförd med den tidigare modellen 860 QVO:s SSD. Den pålitliga SSD erbjuder ytterligare hållbarhet med en förfinad ECC-algoritm som möjliggör en stabil prestanda..


EN OSLAGBAR UPPGRADERING

870 QVO är Samsungs senaste andra generations QLC SSD och den största i sin linje som tillhandahåller upp till 8 TB lagringsutrymme. Den erbjuder en otrolig uppgradering för alla PC-entusiaster som vill förbättra sin PC eller laptop till det största tillgängliga lagringsutrymmet på marknaden utan att behöva kompromissa med prestandan.


KVALITET DU KAN LITA PÅ

Upplev den överlägsa prestandan och pålitligheten som du bara kan få från det största flash minne-varumärket i världen sedan 2003. Alla komponenter och firmware, inkluderat Samsungs världskända DRAM och nAND. Är tillverkade internt och tillåter integration från början till slut med en kvalitet du kan lita på.


Snabbfakta

  • 2,5"
  • 1TB
  • SATA
F

Fredrik O

För ett år sedan

Bra info på hemsidan, hittades via prisjakt. Lätt webshop som tog mig igenom alla stegen utan problem. Paketet kom snabbt i bra förpackning med gott emballage. Enda negativa är att man samarbetar med mindre nogräknade postutdelningsföretag som utan minsta tanke kastar/släpper paketet bredvid postlådan, bara för att det inte får plats i inkastet. Jag hade hellre sett att man kunnat välja att paketet ska gå till ett postombud istället för säkrare hantering.

A

ArcticEric

För en månad sedan

RECOMMEND!! RECOMMEND!!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

R

Roggan

För 6 månader sedan

Datorn blev som ny!!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

AndNkp

För 10 månader sedan

En produkt som fungerar utmärkt - som förväntat!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Bosse

För ett år sedan

Bättre än förväntat

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.