Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Samsung Galaxy A52 SM-A525F/DS (6GB RAM) 128GB
Samsung Galaxy A52 SM-A525F/DS (6GB RAM) 128GB

1 / 2

Samsung Galaxy A52 SM-A525F/DS (6GB RAM) 128GB

(87 recensioner)
3 490 kr
3 585 kr
Samsung Galaxy A52 är alltid med, redo för att göra ditt uppkopplade liv smartare och roligare. Uthållig, kraftfull och med ett stilrent yttre som både tål att visas upp och att vara med överallt, tack vare IP67-klassningen. Den 6,5 tum sto
Läs mer
Samsung Galaxy A52 är alltid med, redo för att göra ditt uppkopplade liv smartare och roligare. Uthållig, kraftfull och med ett stilrent yttre som både tål att visas upp och att vara med överallt, tack vare IP67-klassningen. Den 6,5 tum stora skärmen ger dig ultraskarp bild, och baksidans kameror låter dig fånga världen ur din vinkel. Batteriet har en kapacitet på 4 500 mAh, är optimerat för 25W snabbladdning och är utrustat med AI som tolkar din användning och anpassar telefonen för att du ska kunna göra mer längre.

Fem kameror, oändligt med möjligheter

Galaxy förflyttar gränserna med fem olika kameror. Ta maxade selfies med frontkameran på 32 megapixel, eller välj någon av de fyra kamerorna på baksidan för att fånga det du ser. Huvudkameran på 64 megapixel, med optisk bildstabilisator (OIS) och autofokus, tar ultraskarpa bilder varje gång, även i mörkare omgivning. Använd makrokameran för att skapa en uppslukande bokeh-effekt med mjuk oskärpa men med fullt fokus ner på minsta detalj, eller ta hjälp av ultravidvinkelkameran för att få med mer. Sist, men inte minst, finns djupkameran till ditt förfogande för att på ett effektfullt sätt lyfta fram ditt motiv. 

Samsung Galaxy A52 5G, vislualisering av resultatet man får med djupkameran. Bilden föreställer en kvinna som läser en bok ståendes framör en bokhylla.

Batteri som anpassar sig efter dig

Med ett fulladdat 4 500 mAh batteri har du kraft nog att tänka på annat än batteriet. Streama, dela, spela – Galaxy A52s batteri räcker till det du vill! Tack vare AI tolkar batteriet din användning och anpassar mobilen efter dina behov. Upplev allt så som det är tänkt

Samsung Galaxy A52 ger dig en skärm där du får uppleva alla detaljer, även i fullt dagsljus. FHD+ Super Amoled fyller skärmen med färg och återger allt så som det är tänkt. Infinity-O Display maximerar den 6,5 tum stora skärmen genom att sträcka sig hela vägen ut till kanterna, och med en skärmuppdatering på 90 Hz blir hanteringen snabb och naturlig. Eye Comfort Shield2 reducerar det blåa ljuset i skärmen och Real Smooth ger en smidig upplevelse, oavsett om du scrollar eller spelar. 


Maxad prestanda med Octa-Core

Oavsett om du gör en eller flera saker samtidigt levererar Galaxy A52 maxad prestanda. Octa-Core-processorn levererar upp till 6 GB RAM, vilket ger dig frihet att hålla flera saker igång samtidigt. 


Maxad ljudupplevelse även utan hörlurar

Med två högtalare – en högst upp och en längst ner – får du stereoljud även när du inte använder hörlurar. Ta varje film- eller spelkväll till en ny nivå med filmiskt ljud som placerar dig i centrum av handlingen.

Snygg design och tåligt yttre

Det minimala kamerahuset och de rena linjerna, med rundade kanter och hörn, får telefonen att ligga bekvämt i handen. Låt Samsung Galaxy A52 vara en del av ditt personliga uttryck! Telefonen är IP67-klassad, vilket innebär att den är extra tålig mot både damm och vatten. Det finns med andra ord ingen anledning till att lämna mobilen hemma när du lever ditt liv, oavsett hur du lever det.