Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Violet
Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Violet
Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Violet

1 / 3

Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Violet

(4 recensioner)
3 299 kr
Samsung A52s 5G A528 Dual Sim 128GB Violet Snabbare processor och standard 5G Den största innovationen med Galaxy A52s är att Samsung väljer en snabbare processor jämfört med A52. På så sätt startar appar ännu snabbare och multitasking fungerar
Läs mer

Samsung A52s 5G A528 Dual Sim 128GB Violet

Snabbare processor och standard 5G


Den största innovationen med Galaxy A52s är att Samsung väljer en snabbare processor jämfört med A52. På så sätt startar appar ännu snabbare och multitasking fungerar lite bättre. Vad som också är trevligt är att det finns standardstöd för 5G. På så sätt är du helt redo för det snabbare och stabilare nätverket i framtiden.


Den amolerade skärmen på Samsung Galaxy A52s är 6,5 tum stor, har hög upplösning och erbjuder fina färger och hög kontrast. Den uppdateras upp till 120 gånger per sekund, vilket gör att den känns smidig. Ljusstyrkan är också bra, så att du kan läsa av skärmen bra i direkt solljus.


Samsung galaxy a52s recension

Vattentät och flera kameror

Galaxy A52s har ett plasthölje och är damm- och vattentät. En kraftig regnskur är inga problem, men du kan även skölja apparaten under kranen. Selfies är gjorda av 32 megapixlar och på baksidan hittar du ytterligare fyra kameror.


Den primära varianten har en 64-megapixelsensor och optisk bildstabilisering. Du kan ta bilder i en bredare vinkel på maximalt 12 megapixlar. De andra två kamerorna använder du för närbilder (5 megapixel) och porträttfotografering (också 5 megapixlar). Displayen rymmer även fingeravtrycksläsaren, det finns stereohögtalare ombord och även ett NFC-chip som du kan göra trådlösa betalningar med.


Android 11 och år av uppdateringar

Vid lanseringen kommer Galaxy A52s att köras på Android 11 . Det egna One UI-skalet har placerats över detta, vilket lägger till olika fina funktioner. Det finns enhandsläget, de olika apparna från självaste Samsung och säkerhetsmjukvaran Knox.


Samsungs uppdateringspolicy är bland de bästa och företaget utlovar tre stora Android-uppdateringar. På så sätt kan du även komma igång med Android 12 , 13 och 14 under de kommande åren och du får säkerhetsuppdateringar i fyra år.


Annan hårdvara Samsung Galaxy A52s

Galaxy A52s har ett inbyggt batteri på 4500 mAh och laddningen är på maximalt 25 watt. Det är sant att tillverkaren inkluderar en 15 Watts laddare i kartongen. Om du vill ladda enheten så snabbt som möjligt behöver du en separat laddare.

B

BosseA

För 16 dagar sedan

Passar mig perfekt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

KB6

För 16 dagar sedan

Köpte den till dottern och hon är så glad, kanske lite stor för hennes små händer (13 år)

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

C

Carro

För en månad sedan

Ångrar inte köpet den är kraftfull & snabb

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Mona

För 4 månader sedan

Jag ångrar djupt mitt beslut att byta mobiltelefonsmärke från Sony till Samsung. Jag var tvungen att byta min Sony Xperia Z5 ( Android 7.1) till en nyare mobil med Android 8 eller senare för att kunna använda Vård-appen Alltidöppet. Skärmen växlar mellan två läge; superkänslig och helt okänslig. Mobilen känns tungt men kameran fungerar bra. Borde ha köpt en Sony!