Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung Galaxy A72 LTE SM-A725F/DS 128GB Black EU

1 / 1

Samsung Galaxy A72 LTE SM-A725F/DS 128GB Black EU

(53 recensioner)
4790 kr
Rek pris. 4990 kr
Galaxy A72 är utrustad med fem skarpa kameror som samarbetar och hjälper dig att ta ännu bättre bilder och filmer. Kameran med 64 MP och bildstabilisering låter dig ta knivskarp bilder och 3x optisk zoom samt 30x Space Zoom tar dig närmare med krista
  • Samsung A72
  • Black
Läs mer

Galaxy A72 är utrustad med fem skarpa kameror som samarbetar och hjälper dig att ta ännu bättre bilder och filmer. Kameran med 64 MP och bildstabilisering låter dig ta knivskarp bilder och 3x optisk zoom samt 30x Space Zoom tar dig närmare med kristallklar upplösning. En 6.7 tum stor super Infinity-O sAMOLED-skärmen med 90 Hz återger färger på ett naturligt sätt. Med det kraftfulla batteriet på 5000 mAh är du alltid är redo, och snabbladdaren gör laddningstiden superkort.

• 6.7" Infinity-O sAMOLED skärm

• 5 kameror och 30x Space Zoom

• Damm- och vattentålig (IP67)

• 5000 mAh-batteri


Se mer, gör mer

Galaxy A72 är utrustad med en 6,7" sAMOLED Infinity-O-skärm med 90 Hz refresh rate, som ger dig en verkligt uppslukande upplevelse oavsett om du tittar på en serie, scrollar bland bilder eller spelar spel. Vill du göra flera saker samtidigt har du dessutom ännu större utrymme för multi-tasking.


Fem kameror som boostar din kreativitet

Visa världen som du ser den – fem kameror, alla med sin egen unika egenskap, ger dig oändliga möjligheter att fånga ögonblicken som betyder något. Huvudkameran på 64MP och optisk bildstabilisator, tar knivskarpa bilder även när ljuset inte är optimalt. Du får mer med den ultravida kameran, samtidigt som makro lyfter de minsta detaljerna till ytan. Tele tar dig nära när du är långt ifrån och med selfiekameran på 32 MB öppnar du upp för ännu bättre vinklar av dig själv.


En bild – flera perspektiv

Single Take är din bästa vän för att hitta nya perspektiv och vinklar. Fota och låt kameran göra jobbet. Resultatet: ett filmklipp och nio olika bilder. Fånga allt – och lite till.


Detaljer i bilder blir nya bilder

3x Optical Zoom tar dig närmare med kristallklar upplösning och med 30x Space Zoom kommer du så nära att du upptäcker detaljer du inte såg när du tog bilden.


Maxad kraft som håller

Med ett kraftfullt batteri på 5000mAh kan du fortsätta med det du gör – länge. Och med snabbladdaren behöver du inte vänta länge på att maxa batterikrafterna igen.¹


Alltid redo, aldrig i vägen

Mjuka linjer och rundade kanter får telefonen att ligga bekvämt i handen. Kamerahuset är smart designat för att inte vara i vägen och den kommer i fyra sköna färger – Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, Awesome Blue.


I vått och torrt

Du bestämmer var och när – Galaxy A72 är IP67-klassad och extra tålig mot både vatten och damm.²


Trygghet med Samsung Knox

Prisbelönade säkerhetssystemet Samsung Knox gör din mobil säker inifrån och ut, från ögonblicket du startar den.


Samsung Pay

Självklart fungerar Galaxy A72 med Samsung Pay, så att du kan betala enkelt och säkert med dina kort på NFC-terminaler.³


Samsung Care+

Lägg till Samsung Care+ så får du ett säkert skydd om olyckan skulle vara framme. Försäkringen täcker de flesta skador du kan råka ut för och garanterar att din telefon repareras av auktoriserade tekniker.⁴


I lådan

Laddare med tillhörande sladd, nål för att ta ut SIM-kort, Quick Start Guide.


¹ Standardvärde testat i laboratorieförhållanden från tredje part. Standardvärdet är det uppskattade medelvärdet med hänsyn till avvikelser i batterikapacitet bland de provbatterier som testats enligt standarden IEC 61960. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.


² IP67 innebär att telefonen är dammtät och vattentålig ner till 1 meters djup i sötvatten i upp till 30 min.


³ Samsung Pay fungerar på NFC-terminaler (kontaktlös betalning) och på webbplatser hos anslutna partners.


⁴ Samsung Care+ skyddar mot två otursskador, i två år. Försäkringen måste tecknas inom 30 dagar från inköpsdatum. Försäkringsgivare är AWP P&C S.A. med organisationsnummer 33094603. För fullständiga villkor och priser se: samsung.se/care-plus.


SKÄRM: 6.7” FHD+ (1080x2400) sAMOLED Infinity-O Display (90Hz)


PROCESSOR: SDM720G, Octa-Core (2 x 2.2GHz + 6 x 1.8GHz)


DIMENSIONER: 165 x 77.4 x 8.4 mm


KAMERA

Huvud: 64 (OIS) MP, F1.8

Ultra Wide: 12 MP, F2.2

Tele 3x: 8 MP, F2.4

Macro: 5 MP, F2.4

Selfiekamera: 32 MP, F2.2


MINNE: 6 GB RAM, 128 GB ROM + microSD (upp till 1 TB, köps separat)


NÄTVERK: 4G


ANSLUTNINGAR: USB C-Type (2.0), NFC, BT 5.0, 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, GPS, 3.5mm stereo earphone jack


BATTERI: 5000 mAh

25W snabbladdning


FÄRGER: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, Awesome Blue


ANNAT: Fingeravtrycksläsare i skärmen / IP67 / Samsung Pay / Dual SIM / Dolby Atmos / Samsung Knox

Snabbfakta

  • Samsung A72
  • Black

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .