Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SAMSUNG GALAXY S20 FE/ORANGE SM-G780F

1 / 1

SAMSUNG GALAXY S20 FE/ORANGE SM-G780F

(96 recensioner)
4886 kr

-13%

Rek pris. 5610 kr
Allt du behöver veta om Samsung Galaxy S20 FESamsung Galaxy S20 FE är en avancerad men ändå prisvärd enhet från den sydkoreanska tillverkaren. Smarttelefonen har utmärkt hårdvara, en smidig 120Hz skärm och stort batteri och kombinerar detta med en pr
  • 6.5 "
  • 2400x1080
  • 2.84 GHz
  • Kryo 585
  • Qualcomm Snapdragon 865
Läs mer

Allt du behöver veta om Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE är en avancerad men ändå prisvärd enhet från den sydkoreanska tillverkaren. Smarttelefonen har utmärkt hårdvara, en smidig 120Hz skärm och stort batteri och kombinerar detta med en prislapp som är lägre än med de andra S20-telefonerna. På den här sidan kan du läsa allt om Samsung Galaxy S20 FE.


Billigare och mer färgstarkt

'FE' i namnet Samsung Galaxy S20 FE står för 'Fan Edition' och enheten riktar sig till en yngre målgrupp. Priset är lägre, men telefonen har avancerade specifikationer som en 120Hz-skärm, så bilderna ser väldigt smidiga ut. Den 6,5-tums skärmen har en upplösning på 2400 x 1080 pixlar och det ser till att allt ser snyggt och skarpt ut.


samsung galaxy s20 fe officiell

Utformningen av Galaxy S20 FE liknar den för Samsung S20, S20 Plus och S20 Ultra, även om det finns vissa skillnader. Till exempel har skärmen inga rundade kanter och kanterna är något tjockare. Smarttelefonen kommer att finnas i alla möjliga färska färger och har ett plasthölje. Galaxy S20-telefonerna har en glasdesign.


Trippel kamera på baksidan

Trots det faktum att Galaxy S20 FE är något billigare utseende, har Samsung försett enheten med mångsidiga kameror. Enheten har en primär kamera på 12 megapixlar, vilket tar fantastiska foton och 8K-videor. Det finns också ett vidvinkelobjektiv på 12 megapixlar, som du kan fånga mycket mer med. Detta är användbart när du tar bilder av landskap eller städer.


samsung galaxy s20 fe officiell

Praktiskt är 8 megapixel teleobjektiv, som erbjuder 3x optisk zoom. Det betyder att du kan zooma in avsevärt utan att kompromissa med kvaliteten. Om du vill få bilden ännu närmare kan du använda den så kallade Space Zoom-funktionen. Detta gör att du kan zooma upp till 30x, även om kvaliteten försämras avsevärt. Men om du zoomar upp till tio gånger ser bilderna fortfarande skarpa ut.


För att ta selfies är en 32 megapixelkamera, som ligger i ett hål på skärmen. Kameran kombinerar pixlar för att göra vackrare självporträtt och du kan naturligtvis också använda den för videosamtal. Selfie-kameran gör också ansiktsigenkänning möjlig, även om det är mindre säkert än fingeravtrycksläsaren under skärmen.


Bra batteritid och snabb hårdvara

Galaxy S20 FE utmärks också av det stora 4500 mAh-batteriet. Enligt Samsung räcker det en hel dag, även om du använder telefonen intensivt. Enheten stöder snabb laddning, men något galet pågår. Snabb laddning är möjlig med maximalt 25 Watt, men Samsung levererar inte den nödvändiga adaptern. Lådan innehåller en 15 W-laddare som tar längre tid att fylla batteriet.


samsung galaxy s20 fe officiell

Det är trevligt att Samsung Galaxy S20 FE stöder trådlös laddning, vilket är relativt snabbt med 15 watt. Det är trevligt att du också kan ladda andra enheter trådlöst med S20 FE genom att helt enkelt placera dem på baksidan av smarttelefonen. Det här är användbart om du vill driva öronsnäckorna eller om en vän eller familjemedlems telefon är låg och det inte finns något eluttag i närheten.


Samsung S20 FE körs på Android 10 och kommer att få mjukvarusupport i tre år. Det innebär att smarttelefonen ändå kommer att få uppgraderingar till Android 11, 12 och 13. Dessutom får du regelbundet säkerhetsuppdateringar för att vara skyddade mot sårbarheter i det mobila operativsystemet. Som med alla andra Samsung-telefoner är Android One UI-programvaran från tillverkaren.

Snabbfakta

  • 6.5 "
  • 2400x1080
  • 2.84 GHz
  • Kryo 585
  • Qualcomm Snapdragon 865

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .