Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Samsung Galaxy S8 64GB

Till kassan

Se även

Samsung Galaxy S8 64GB

(0)
Skriv en recension
3095 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Returhuset

Rekonditionerad Samsung Galaxy S8 Graderad A+

A+ Rekonditionerad telefon i perfekt skick. Här kan du förvänta dig en telefon helt utan synliga tecken av användning.

Samsung Galaxy S8 är en teknisk upplevelse utöver det vanliga. En heltäckande Infinity display, otroligt skarp bakkamera, avancerad kamerateknik och teknik likt människoögat blir du en sann fotograf. Med detaljer som iris-skanner, vattentålighet och Samsung Pay har du en telefon perfekt designad för din vardag.

5,8 tums skärm

Glöm hemknappen numera – endast en heltäckande Infinity Super AMOLED display som erbjuder en otroligt skarp bild. Förbluffas av den otroliga färgåtergivningen och upplev video och bilder i sin sanna anda.

Kamerorna

Med en avancerad kamerateknik tillåts du fånga alla detaljer i bilden du tar. Med en noggrann autofokus – likt våra människoögon kan du försäkra dig att rätt sak alltid är i fokus. Även under mörka förhållanden kan du ta bilden du önskar, tack vare en ökad ljuskänslighet.

Iris-skanner

Nu kan du förenkla ditt digitala liv med hjälp utav iris-skannern men även fingeravtrycksläsaren. Detta möjliggör ett högt skydd för ditt digitala liv, samtidigt som du behåller smidigheten du önskar. Iris-skannern är upp till 200 gånger säkrare än en traditionell fingeravtrycksläsare.

Samsung Pay

Glömt plånboken hemma? Inga problem med den nya funktionen som låter dig säkert betala kontaktlöst i butiken. Samsung Pay stöds utav flera banker och kortleverantörer samt är kompatibel med de flesta befintliga betalterminalerna i Sverige.

Anpassad för natur och vatten

Nu behöver du inte låta vatten och damm sätta gränser för hur du använder telefonen. Telefonen är IP68-klassificerad, vilket innebär att den tål ett vattendjup till 1,5 meter upp till 30 minuter. Om du badar i poolen eller havet behöver du inte bekymra dig om den råkat följa med dig in i vattnet.

 

Vad som ingår

  • USB-kabel inklusive adapter (Ej original)
  • Observera att hörlurar inte medföljer
  • Telefonerna säljs utan manual och originalemballage

 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.