Samsung Galaxy Watch R815 4G 42MM Rose Gold

Samsung Galaxy Watch R815 4G 42MM Rose Gold
Tipsa en vän
3790 kr
fr 177 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Uppkopplad mot mobilnätet tack vare eSIM
 • Fungerar med både Android- och iOS-mobiler
 • Upp till 5 dagars batteritid

Vid första anblicken ser du en snygg klocka i tidlös design och rostfritt stål, en klocka för alla sammanhang. Men du kommer snart att upptäcka att insidan ger dig mycket mer.


Galaxy Watch stödjer eSIM* och låter dig ta emot meddelanden och svara på samtal utan din telefon, men även i situationer där det är opraktiskt eller opassande att ta fram mobilen. Du slipper känna den där stressen över att inte veta vad som händer i din omvärld när du inte har mobilen till hands. Du kan vara uppkopplad ändå och klockan klarar upp till 3 (42 mm)/ 4 (46 mm) dygn på en laddning vid normal användning.Galaxy Watch låter dig ha koll på dina träningsappar och streamingtjänster direkt på armen. Du kan ha dina Spotify-spellistor offline** i klockan och du kommer också upptäcka att flera av dina favoritappar finns i optimerade versioner för Galaxy Watch, bland annat de populära träningsapparna från Under Armour. Med inbyggd pulsmätare och GPS kan du följa ditt träningspass både under löprundan och på gymmet. I klockan registreras flera olika träningsformer automatiskt, så att du får koll på hela din motion under dagen, från trapporna hemma till lunchpromenaden och shoppingrundan. Vill du kan du även ställa in upp till 17 olika träningsformer och skapa ditt eget styrkeövningsschema manuellt. Den ger dig dessutom nyttig information om din stressnivå och viloperioder under hela dygnet. Klockan blir helt enkelt ett smart och enkelt stöd för en hälsosammare livsstil, utan att du behöver ha med dig mobilen. Dessutom är det ofta praktiskt att kunna ha koll på meddelanden och samtal i sammanhang där det inte är så uppskattat att ha mobilen framme.GPS funktionen i Galaxy Watch har utvecklats ytterligare och om du vill kan du ha geografiskt styrda notifikationer, om du exempelvis vill ha en uppdatering när du går förbi din lokala matbutik och något saknas i kylskåpet.


Den kan ännu mer: du kan kontrollera TV:n, synka mot datorn och betala i butiken med den. Galaxy Watch fungerar med Samsung Pay som gör att du kan betala med klockan och lämna plånboken hemma.***


Självklart har du också möjligheten att med WiFi och Bluetooth använda den som en förlängning av din mobil, oavsett om du har en Android eller iOS-mobil. Men framförallt är Galaxy Watch en smakfull klocka, i en diskret och medveten design som finns i tre olika modeller i två storlekar. Du kan alltid välja mellan många olika urtavlor och eftersom armbandsfästet är av 20 mm eller 22 mm standardtyp kan du fritt välja armband.


Galaxy Watch låter dig vara uppkopplad i alla lägen, även när mobilen inte passar.


* eSIM är ett elektroniskt simkort som är inbyggt i klockan. Abonnemanget aktiveras digitalt via din operatör. eSIM måste stödjas av din operatör. Se samsung.se/wearables/galaxywatch beträffande tillgänglighet.


** Spotify Offline kräver Spotify Premium.


*** Samsung Pay med Galaxy Watch gäller på NFC-kompatibla betalterminaler. Läs mer på samsung.se/payFörköp en Galaxy Watch mellan 14/9 2018 och 27/9 2018 och få en trådlös duo-laddare! Se samsung.se/wearables/galaxywatch/offer för att ta del av erbjudandet. Så här går det till:


1. Köp din nya Galaxy Watch hos CDON.com


2. När du får din nya Galaxy Watch, gå in på: samsung.se/wearables/galaxy-watch/offer


3. Fyll i dina personuppgifter, produktens serienummer, kvitto samt leveransadress. Produktens serienummer hittar du på förpackningens undersida. 4. Din trådlösa duo-charger skickas hem till den leveransadress du angivit. 


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 316 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 1324 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 693 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 369 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 177 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »