Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB Svart
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB Svart
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB Svart
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB Svart
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB Svart

1 / 5

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB Svart

(1 recension)
10589 kr

-8%

Rek pris. 11490 kr
Liten. Stor. Och helt unik. Galaxy Z Flip3 5G:s ikoniska design och karakteristiska flexibilitet öppnar för helt nya möjligheter – för å ena sidan är Galaxy Z Flip3 5G så liten att den ihopvikt enkelt ryms i fickan, å andra sidan är den i uppfällt lä
Läs mer

Liten. Stor. Och helt unik. Galaxy Z Flip3 5G:s ikoniska design och karakteristiska flexibilitet öppnar för helt nya möjligheter – för å ena sidan är Galaxy Z Flip3 5G så liten att den ihopvikt enkelt ryms i fickan, å andra sidan är den i uppfällt läge precis lika stor som en vanlig smartphone.

Samsung Galaxy Z Flip3 128GB 5G, nu med större frontskärmUppdaterad stilikon

Den ikoniska Z Flip-designen har fått en snygg uppdatering, där en större frontskärm kontrasterar mot metallen och bidrar till en modernt symmetrisk blockkänsla. När du har din Galaxy Z Flip3 5G hopfälld har du enkel åtkomst till det viktigaste, tack vare den förstorade frontskärmen på 1,9". Se notiser, läs meddelanden och styr utvalda funktioner – eller förhandsgranska dina bilder och inspelningar medan kameran rullar.

Samsung Galaxy Z Flip3 128GB 5G, det bästa av två världarGör mer samtidigt

Galaxy Z Flip3 5G karakteriseras av sina dubbla möjligheter: I hopfällt läge är formen närmast kvadratisk, med en höjd på bara 86,4 mm. Men i öppet läge har du en 6,7" stor skärm till ditt förfogande. Du får alltså det bästa av två världar. Messa, googla eller klicka hem helgens outfit – samtidigt som du tar ett videosamtal med Multi-window. Och genom att fälla upp Galaxy Z Flip3 5G till hälften kan du ställa ifrån dig mobilen och ha händerna fria för annat.


Dynamisk och snabb skärm revolutionerar känslan 

När du öppnar upp din Galaxy Z Flip3 5G väntar en högupplöst 6,7"-skärm som är redo för allt du vill göra – omedelbart. Tack vare Flex Mode kan den inre skärmen dessutom hållas halvöppen, för unikt smart användning; inte minst när du fotar och vill hitta den perfekta vinkeln. Upplev den snabba, mjuka känslan av att scrolla med 120Hz på den 6,7" stora, vikbara Infinity Flex-skärmen. Den ultraresponsiva vikskärmen revolutionerar fingertoppskänslan när du scrollar, och får varje digitalt möte att kännas som att du är där. Mobilen optimerar till och med uppdateringsfrekvensen utifrån vad du gör för stunden. Och med Dynamisk AMOLED 2X får du den mest levande, ljusstarka och snabba skärmupplevelsen någonsin i en Galaxy Z.


Tåligt material och IPX8-klassning

Det spelar ingen roll om det regnar eller stänker – Galaxy Z Flip3 5G är världens första vattentåliga vikbara mobil. Med sin IPX8-klassning klarar den upp till 1,5 meters vattendjup i upp till 30 minuter. Så din väder-app kommer snart fylla ett syfte mindre. Galaxy Z Flip3 5G är även gjord i mobilmarknadens allra starkaste aluminium, vilket skyddar gångjärnen. Så du behöver inte oroa dig för att du öppnar den ofta. Repor och skador är inte särskilt snyggt. Därför är glaset på både fram- och baksidan av Galaxy Z Flip3 5G gjort av det allra tuffaste glaset på en Galaxy Z: Corning Gorilla Glass Victus.


Samsung Galaxy Z Flip3 128GB 5G, världens första vattentåliga viktelefon

Perfekta vinklar med Flex Mode

Med Galaxy Z Flip3 5G är det som att ha ett kamerastativ i fickan: tack vare Flex Mode kan du placera mobilen var du vill, och enkelt hitta den bästa vinkeln – oavsett om du vill använda den bakre dubbelkameran eller selfiekameran. Flex Mode stöder vinklar mellan 75° och 115°. Galaxy Z Flip3 5G:s kamerautlösare kan sättas igång helt hands-free: du behöver bara vinka för att ta en bild eller sätta igång en videoinspelning. Dessutom kan du välja om du vill använda selfiekameran eller de bakre kamerorna. Väljer du de bakre ser du dig själv i frontskärmen, och kan enkelt hitta den optimala posen. 


Samsung Galaxy Z Flip3 128GB 5G, ta bilder utan att öppna telefonen

Redo för 5G 

Som namnet antyder är Galaxy Z Flip3 5G är redo för nästa generations mobildatanätverk! 5G ändrar hur du upplever och delar ditt innehåll: spela och streama utan lagg, och dela och ladda ned supersnabbt. 5G gör snabbt snabbare, och det är bara för dig att hänga med. 5G-redo betyder att telefonen är förberedd att stödja 5G-nätverk. Modellen är kompatibel med 4G-, 3G- och 2G-nätverk.

Egenskaper Samsung Galaxy Z Flip3

 • Huvudskärm: 6.7" Dynamic AMOLED 10–120 Hz 
 • Frontskärm: 1.9" (512 x 260) 
 • Huvudkamera: 12 MP (f/1.8) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2) 
 • Frontkamera: 10 MP Wide (f/2.4) 
 • Minne: 8 GB RAM, 128 GB ROM 
 • Fingeravtrycksläsare: Capacitive side fingerprint 
 • 5G: Ja
 • Batteri: 3 300 mAh
 • Processor: Snapdragon 888
 • Ljud: Dubbla stereohögtalare
 • Klassificering: IPX8 – tillverkad av starkt mobilmarknadens starkaste aluminium + Gorilla Glass Victus


obs. Detta är en eu-modell


Vad finns i lådan: 

• Samsung Galaxy Z Flip3 5G 

• Datakabel (C till C) 

• Simkortsnål 

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .