Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G SM-F711B 256GB
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G SM-F711B 256GB

1 / 2

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G SM-F711B 256GB

11490 kr

-8%

Rek pris. 12490 kr
Samsung Galaxy Z Flip3 gör vardagen mer flexibel. När den är öppen kan du använda den som en vanlig smartphone och när den är stängd är den så liten att du enkelt får plats med den i fickan. Framsidans omarbetade skärm är nu större och mer praktisk.
Läs mer

Samsung Galaxy Z Flip3 gör vardagen mer flexibel. När den är öppen kan du använda den som en vanlig smartphone och när den är stängd är den så liten att du enkelt får plats med den i fickan. Framsidans omarbetade skärm är nu större och mer praktisk. AMOLED-skärmen på insidan är perfekt för underhållning tack vare sin stora storlek och sin uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du kan även välja att bara öppna den inre skärmen delvis och använda Flex Mode som passar för att till exempel vill ställa in den perfekta kameravinkeln.

Fantastiska skärmar

Den mångsidiga skärmen på framsidan finns nu i storleken 1,9". Nu kan du lättare se aviseringar och meddelanden. Du kan även använda den för att förhandsgranska bilder och videor medan kameran är aktiverad. Den hopfällbara huvudskärmen är en 6,7” Dynamic AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Njut av strålande färger, djupt svart och skarpa kontraster när du tittar på film eller spelar spel.

Galaxy Z Flip3

Kan användas på tre sätt

Galaxy Z Flip3 är designad för att vara flexibel och passa dina behov. Använd den i helt öppet läge, stängd eller halvöppen. Det speciella Flex Mode-läget delar upp huvudskärmen i två delar, där den nedre halvan kan användas som kontrollpanel. Det ger dig ett helt nytt sätt att använda kompatibla appar på din telefon.

Galaxy Z Flip3

Ta fantastiska bilder

Du kan ta bilder av professionell kvalitet med telefonens dubbla bakre kamera. Kamerasystemet har en 12 MP huvudkamera och en 12 MP ultravidvinkelkamera. Du kan ta fantastiskt detaljerade bilder samt vidvinkelbilder även i svagt ljus. Insidans kamera har en upplösning på 10 MP. Du kan alltid se dig själv när du tar selfies, oavsett om du fotograferar med den dubbla kameran eller med den inre kameran. Tack vare utformandet av telefonens gångjärn kan du även ställa in precis rätt vinkel och ta fantastiska selfies för att glädja andra.

Extremt kraftfull

Enheten har Snapdragon 888-chipset och 8 GB RAM. 5G och Wi-Fi6E-anslutning garanterar att du får blixtsnabb uppkoppling var som helst. Z Flip3 är också perfekt för spel tack vare 120 Hz skärmen – du behöver aldrig mer ha tråkigt!

Galaxy Z Flip3

Växla enkelt mellan skärmar

Z Flip3:s skärmar fungerar sömlöst tillsammans – innehållet på den lilla aviseringsskärmen överförs praktiskt till den inre skärmen i full storlek.

Gjord för att hålla

Enhetens chassi är tillverkad av hållbar aluminium och skärmarna har Corning Gorilla Glass Victus-glas som effektivt skyddar mot repor och stötar. Dessutom är enheten IPx8-klassad, så den tål vattenstänk utan problem.

Förpackningen innehåller

  • Samsung Galaxy Z Flip3
  • USB-kabel
  • Bruksanvisning
  • Verktyg för att ta bort SIM-kort


0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .