Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung HW-Q810A 3.1.2ch soundbar med trådlös subwoofer

1 / 1

Samsung HW-Q810A 3.1.2ch soundbar med trådlös subwoofer

8989 kr

-5%

Rek pris. 9490 kr
Ljud designat i harmoni med QLEDLyfter ljudet från alla hållUpplev djupt och omslutande ljud med Dolby Atmos och DTS:X. Ljudtekniken låter dig höra alla ljud när de rör sig runt och ovanför dig – precis som i verkligheten.ㅤMed 3 kanaler, 1 subwoofer-
Läs mer

Ljud designat i harmoni med QLED


Lyfter ljudet från alla håll

Upplev djupt och omslutande ljud med Dolby Atmos och DTS:X. Ljudtekniken låter dig höra alla ljud när de rör sig runt och ovanför dig – precis som i verkligheten.

Med 3 kanaler, 1 subwoofer-kanal och 2 uppåtriktade kanaler får du ett ljud som rör sig för fängslande underhållning. Ett perfekt komplement till din QLED TV – låt dig uppslukas av handlingen när du omges av en levande ljudmiljö med äkta 3.1.2 ljud via Samsung Acoustic Beam.


Q Soundbar och TV – perfekt harmoni

Soundbaren synkroniserar med din Samsung-TV och samverkar för att skapa omslutande ljud. Den kombinerar och förbättrar ljudet genom de främre, sido- och uppåtriktade högtalarna samt TV:ns högtalare och sidohögtalare för akustisk inlevelse på en helt ny nivå.


Ljud optimerat för din rumsakustik

Optimal synergi mellan Samsung TV och Samsung Soundbar. TVn analyserar rummets akustik och justerar ljudet i din soundbar. Detta tar bort eventuella oönskade eftertoner samt ger dig en bättre totalupplevelse

Bara nudda och spela

För att lyssna på din favoritlåt med ännu bättre ljud, nudda telefonen mot din soundbar som vibrerar när den känner igen enheten. Soundbaren ansluter smidigt och spelar upp låten du lyssnade på med otrolig kvalitet.


Hör bättre. Spela bättre.

Förbered dig på en kraftfull och omslutande gamingupplevelse med subwoofers som förstärker scenen och effektiva högtalare som ger ett fantastiskt surroundljud. När du spelar går vår soundbar automatiskt över till Game Mode när den är ansluten till en Samsung TV med Auto Game Mode, så att du kan koncentrera dig på spelet i stället för inställningarna.


Styr allt ljud med fjärrkontrollen One Remote

Slipp använda separata fjärrkontroller. Styr standardfunktionerna på soundbar såsom ström, volym och ljudeffekter med Samsungs TV-fjärrkontroll – direkt från din TV.


Enklare att spela musik på din Soundbar

Du kan använda Soundbar sömlöst på dina Apple-enheter också. AirPlay 2 gör det lätt att spela musik och podcasts på Soundbar från din iPhone, iPad och Mac. Tryck eller klicka på AirPlay-ikonen och välj Soundbar för att spela ljud från din Apple-enhet.

Anslut, lyssna och njut


Ljudkvalitet anpassad för varje scen

Samsung soundbar analyserar ljudsignalen och levererar automatiskt anpassat ljud baserat på varje scen. Med adaptivt ljud hör du röster tydligt även på låga volymer så att lågmälda samtal blir lätta att följa.


Hör varenda ord som sägs

Hör dialogen perfekt även med höga bakgrundsljud. Active Voice Amplifier isolerar och framhäver dialogen i alla scener medan Soundbar fångar upp och höjer röstljudet så att du kan koppla av och följa handlingen.


Upplev djupet hos rörligt ljud

Låt inte ljudet stå stilla. Samsung Acoustic Beam-tekniken mixar och levererar ljudet så att det upplevs komma direkt från händelserna i actionscenen. Perfekt för film och spel – äkta 3.1-kanaligt ljud för en fantastisk inlevelsekänsla.


Ett lyft för ljudanslutning

Med HDMI eARC kan du höra högklassigt och okomprimerat ljud även vid anslutning till andra enheter via din TV som BD-spelare eller spelkonsoler.


Mer ljud utan kablar

Med ett Wireless Surround Kit kan du bygga ut ditt ljudsystem utan en massa störande kablar. Med bakre surroundhögtalare får du tillsammans med din Soundbar ett verkligt multi-kanal ljudsystem.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .