Högkvalitativ stereohörlur med ett kraftfullt ljud

Sennheiser CX300-II Precision Hörlurar Svart

Sennheiser CX300-II Precision Hörlurar Svart
Tipsa en vän

-33%

299 kr
Ord. pris 449 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
 • Fri frakt
 • Högkvalitativa hörlurar
 • Anpassade för iPod och iPhone
 • Sitter bekvämt i örat

Högkvalitativa hörlurar med kraftfullt ljud 

 • Högkvalitativa hörlurar
 • Anpassat för iPod och iPhone
 • Assymetrisk kabel
 • Sitter bekvämt i öret

CX300-II erbjuder kraftfullt stereoljud med större tydlighet och bättre dynamik. Med de medföljande öronkuddar i olika storlekar kan du anpassa den till dina behov och se till att allt ljud utifrån stängs av. Dessutom garanterar den asymmetriska sladd hög komfort när du lyssnar på språng.

 Förpackningen innehåller

 • Sennheiser CX300-II
 • Förvaringsväska
 • S/M/L-öronkuddar
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Sennheiser
Batteri
Typ Ingen
Diverse
Inkluderade tillbehör Sats med hörsnäckor, Bärpåse
Produktfärg Svart
Färg Svart
Header
Produktlinje Sennheiser CX
Modell 300-II Precision
Märke Sennheiser
Förpackad kvantitet 1
Kabeldetaljer
Längd 1,2 m
Ljudsystem
Rekommenderad användning Bärbar elektronik, Spelkonsol
Typ Hörlurar
Ljudutgång
Ljudutgångsläge Stereo
Anslutningsteknik Kabelansluten
Impedans 16O
Produkttyp Hörlurar
Hörlursteknik Dynamisk
Hörlursmodell I örat
Känslighet 113 db
Typ av hörlurar Binaural
Hörlurar, Ear-Parts-typ Inuti örat
Nätdel
Typ Ingen
Service och support
Typ 2 års garanti
Wireless Nej
Ear Piece Design In-Ear
Sound Type Stereo
Kabeldetaljer / Typ
Hörlurskabel
Service och support (specifikationer) / Typ Service och support (specifikationer) / Full kontraktsperiod
Begränsad garanti 2 år
Anslutningar / Typ Anslutningar / Kvantitet Anslutningar / Anslutningstyp
Hörlurar 1 Minihörlurskontakt, stereo 3,5 mm
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 29 Genomsnittsbetyg: 3,7
31%
45%
0%
10%
14%

Mest hjälpsamma positiva recension

Simon

Ett fantastiskt hörlurspar för priset. Lätta och bekväma med en lagom minimalistisk, diskret design. Kontakten är vinklad för att förhindra risken att rycka ut den ur enheten i fråga. Sladden är tillräckligt lång för att lurarna ska fungera praktiskt även till en laptop på skrivbordet men kan i vissa fall vara lite för kort för en stationär på golvet. För en portabel enhet i fickan är sladden tyvärr lite onödigt lång, men det är inget stort problem. Den enda riktiga nackdelen med produkten är sladdens yta som är ett gummi med hög friktion, vilket gör att sladden gärna fastnar lite för mycket i vad den nu ligger emot. Detta är dock petitesser med tanke på det otroligt högkvalitativa ljudet för prisklassen (åtminstone vid mitt köp för 299 kr). Detaljer framgår väldigt precist - jag har upptäckt element i låtar som jag inte lagt märke till tidigare. Ljudet är tillräckligt bra för att jag ska rippa om mina skivor med högre bitrate ... Rekommenderas starkt, får dock ingen 5a på grund av den inte helt smarta sladdlösningen.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Eva

Ljudet var det säkert inget fel på. Jag är inte så kräsen. Men det var mycket kort hållbarhet på dessa lurar. Det gick sönder efter bara några veckor. Och jag tycker inte att jag varit speciellt oaktsam. Det är tunna klena kablar.

Jag älskar dessa hörlurar. Det här är mitt andra par. Det första hade jag i 7.5år innan ena luren slutade fungera. Suveränt ljud! Att de är så små gör att de får plats i mitt öra, utan att de gör ont (många andra lurar för faktiskt så ont att jag inte kan ha dem, särskilt de hårda). Jag gillar att sladden är osymmetrisk, då kan jag lägga sladden runt halsen och lätt ta ut ena eller båda lurarna om jag tex vill prata med kassörskan, utan att sladden hönger och slänger. Det enda dåliga är att jag saknar ett av/på och framåt/bakåt knapp på sladden samt att sladden är något matt material som gör att den trasslar ihop sig cäldigt i fickan. Det kommer ju med ett fodral till dem men inget jag har i fickan varje dag.

Ljudet var det säkert inget fel på. Jag är inte så kräsen. Men det var mycket kort hållbarhet på dessa lurar. Det gick sönder efter bara några veckor. Och jag tycker inte att jag varit speciellt oaktsam. Det är tunna klena kablar.

Detta är dom minst prisvärda lurar jag någonsin köpt. Jag blev väldigt fövånad när jag packade upp dem och såg att dom varken hade mikrofon eller volym/startknapp. Man kan tycka att det borde vara standard, speciellt med ett ordinarie pris på 449kr. Det stod dessutom inget om det i specifikationerna. Kablarna är dessutom väldigt tunna och kvaliteten känns billig. Det enda som räddar dessa lurar från sämsta betyg är ljudet som ändå är acceptabelt för ett par inear.

Funkar bra!

Lurarna är lysande, även om jag är van vid slutna studiolurar från Audio Technica och Beyerdynamic. Det låga betyget beror enbart på att det tar närmare en halvtimme att få ut varan ur förpackningen.

Fantastiska hörlurar till ett otroligt bra pris.
Dessa proppar spelar ett kristallklart ljud med bra bas och mellanregister. Ljudbilden påverkas inte speciellt mycket ifall man vill ha låg volym eller riktigt högt.
Låter alltid bra. Köp.

Bra

Låter bra, fast inte lika bra som Sennheiser "CX-175" ("CX-300-II" skulle ersätta 175:arna).

"CX-300-II vs. CX-175":
Frequency Response: The Sennheiser CX 175 has a larger frequency range of pitches with a lower bass and higher treble output. To put the numbers into perspective, human ears can hear between 20Hz - 20kHz.

Sitter bra, bekväm, men saknar lite tryck i ljudet.

Sköna men dåligt bastryck som nästan alla snäcklurar..

Har letat & testat olika lurar till min LG V10. Med dessa hittade jag äntligen rätt! Bra tryck & volym - för första gången får jag SÄNKA volymen mot att tidigare varit frustrerad att det inte går att få högre ljud i lurarna.
Använder enbart till mobil & spotify - till detta är lurarna fantastiska!

Mycket bra ljud för det priset, detaljrikt med lagom bas. Får trycka in lurarna lite för att de ska sitta fast, men funkar bra. Gillar sladdlösningen bakom huvudet. Liksom tidigare recension hörde jag detaljer jag inte hört förut. Inte full poäng pga att lurarna inte alltid sitter perfekt i öronen, men tillräckligt bra.

Har haft många in-ear lurar men de här slår ut alla,fastare och djupare bas klart ljud över hela registret.
Sennheiser andas kvalitet rakt igenom.
Proffs på hörlurar som alltid.
Rekommenderas starkt.

Helt OK ljud. Bra längd på sladden. Fattar inte grejen med olika långa sladdar till varje öra, men gillar man det så...

Kände mig helt lurad av informationen till Sennheiser CX300-II. Där stod det att de var anpassade för Iphone. Det fick mig att tro att de hade samma funktioner vad gäller knappstyrning som Iphones orginallurar har.

Inte kompatibel med Samsung S4

Hörlurarna får 5/5, för priset finns det absolut ingenting att klaga på. Tycker dessa levererar bättre ljud än vad mina beats solohd gör.
Cdon skickade snabbt och leveransen gick också snabbt. -dock på att hörlurarna packades i en kartong med 95%luft. Den lätta förpackningen med lurarna kan ju knappast ta skada av fall:) Var tvungen att hämta på ombud, hade velat få dem i brevlådan direkt.

Väldigt bra för sitt pris! Bra ljud, bra bas. De sitter fast i öronen och är bekväma. Enda nackdelen är att den ena hörlurssladden är lite längre än den andra och detta leder till lite knepigheter, man får vira runt den högra hörlurssladden bakom nacken och sedan in i örat, men det blir lite sladd över som hänger. Vilket kan vara lite jobbigt.

Har testat många lurar och in-ear men faller alltid tillbaka på denna modell. Utmärkt ljud och balans samt passform för mig.

Definitivt bra hörlurar för ett så billigt pris! Man hör inte ett skit av omvärlden när pluggarna är i. Däremot är det lite brus i bakgrunden vid vissa låtar samt om sladden nuddar jackan så hör man det också.. Får en 4 pga att letar man bra hörlurar i denna prisklass är det nog svårt att hitta bättre.

Min gammal favorit. Hade dem i flera år. Så småningom gav kabeln upp och gick sönder. Nu ser jag att den nya modellen har förstärkt kabel i förgreningen - kan inte låta bli att köpa.

Prisvärt ljud, inte i klass med riktiga lurar som sitter PÅ öronen, men låter bra.

Riktigt bra hörlurar, vill verkligen fe dem en 5a för att dem är billiga och har bra ljud, men plastbiten runt hörlurspin kontakten är lös sedan 4 månaders andvändning, så blir en 4a. Men jag rekomenderar dessa varmt!

Kan tyvärr inte rekommendera dessa alls.
Trodde först det var fel på hörlurarna ifråga, men CDON har varit behjälpliga och skickade nytt par till mig, märkte dock att det är precis samma problem.. Är ett konstant brus när man lyssnar på musik på låg ljudnivå. Tror aldrig jag har upplevt detta i ett par hörlurar tidigare (eller så har jag glömt bort det). Riktigt irriterande. Ska försöka se om CDON vill hjälpa mig att byta dessa.

Gillar både ljudet och hur de sitter i öronen. De dämpar ljuden runt omkring.
Har (och har haft) flertal olika Skullcandy, Philips och Koss i prisklassen 100-300 (på rea 279). Jag köpte mina, fast rosa, för nästan ett år sen och de funkar lika bra nu.
Jag får tillräcklig bas när jag vill ha det i musik och tal i talböcker funkar lika bra i samma lur!
Prisvärda. Det lilla fodralet som medföljde är bara bonus, men praktiskt.

Bästa in-ear-lurarna jag ägt. Kristallklart ljud med precis rätt "loudness" och bra balans mellan bas och diskant. Det enda jag är lite orolig över är byggkvaliteten, sladden känns lite skör, men jag har ägt dem för kort tid för att uttala mig om det egentligen. Rekommenderas!

Köpte dessa för att min mp3 spelare har så lågt ljud så jag ville ha in ear för att stänga ute all oljud runtomkring och förstärka musiken. Jag sprang med dem idag och dom är suveräna FÖRUTOM att sladden är känslig, man hör varenda skrapning/ljud från sladden om man har den dinglade, stoppa den innanför tröjan hjälpte inte så mycket. För övrigt är jag nöjd med dem men jag skulle inte köpa ett par likadana på grund av sladdens känslighet.

Helt klart de bästa mini-snäckor jag köpt någonsin =)
Underbar bas-återgivning. Lång sladd, javisst. Men det förenklar bara användar-möjligheten. Alla andra billiga märken kan slänga sig i väggen.
Priset jag gav Då var 599- men väl värt varenda krona. Haft dem i snart 3år,,köper inte nyare modellen förens dessa går sönder.

Efter att ha läst flera positiva recensioner om dessa lurar bestämde jag för att satsa på dessa då jag även uppdaterat mig mp3-mässigt. Har gillat Koss Spark Plug In-ear i många år men de här är helt klart värda att lägga lite mer pengar på. Bra att det finns olika storlekar på själva "öronpluggen". Något lång sladd om man t.ex. är ute och går med musiken i fickan, men det inget som direkt stör mig.
Ett tips till alla mp3-användare: skippa de medföljande lurarna och satsa på tex. dessa - du kommer fatta skillnaden om du älskar musik!

Ett fantastiskt hörlurspar för priset. Lätta och bekväma med en lagom minimalistisk, diskret design. Kontakten är vinklad för att förhindra risken att rycka ut den ur enheten i fråga. Sladden är tillräckligt lång för att lurarna ska fungera praktiskt även till en laptop på skrivbordet men kan i vissa fall vara lite för kort för en stationär på golvet. För en portabel enhet i fickan är sladden tyvärr lite onödigt lång, men det är inget stort problem. Den enda riktiga nackdelen med produkten är sladdens yta som är ett gummi med hög friktion, vilket gör att sladden gärna fastnar lite för mycket i vad den nu ligger emot. Detta är dock petitesser med tanke på det otroligt högkvalitativa ljudet för prisklassen (åtminstone vid mitt köp för 299 kr). Detaljer framgår väldigt precist - jag har upptäckt element i låtar som jag inte lagt märke till tidigare. Ljudet är tillräckligt bra för att jag ska rippa om mina skivor med högre bitrate ... Rekommenderas starkt, får dock ingen 5a på grund av den inte helt smarta sladdlösningen.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 160 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 111 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 79 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 51 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »