Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless Hörlurar BT NC

Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless Hörlurar BT NC
Tipsa en vän
1490 kr
fr 94 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • Bluetooth
 • NoiseGard
 • 18 - 22000 Hz

Trådlös frihet utan brus
Letar du efter de perfekta vardagshörlurarna? Sennheisers HD 4.50TNC är trådlösa, har hög ljudkvalitet och inte minst den avancerade brusreduceringen NoiseGard™ Active Noise Cancellation, som dämpar omgivningens störande ljud så att du kan njuta av din favoritmusik. Friheten omfattar dessutom intuitiv användning, enkel och säker anslutning till din enhet och batterier som varar upp till 25 timmar per laddning. Helt enkelt din perfekta partner när du behöver skönt ljud i vardagen.

Njut av Sennheiser-ljudet överallt
Livet är för kort för att slösas bort på dåligt ljud, och varför skulle du göra det nu när du kan njuta av det fantastiska Sennheiser-ljudet trådlöst och enkelt med HD 4.50TNC Wireless? NoiseGardTM filtrerar bort störande ljud i omgivningen och Bluetooth 4.0 och aptX ger dig en äkta hifi-ljudbild med skarpa ljuddetaljer. Under den eleganta designen finns våra egenutvecklade Sennheiser-drivrutiner som vi har slipat på under lång tid för att få ljudet exakt rätt. Därför kan du njuta av ett väl avvägt och mycket detaljrikt ljud med dynamisk bas. Och nu kan du ha med dig allt det här överallt.

Stabil trådlös anslutning
Använder du helst trådbundna hörlurar? Då ska du prova HD 4.50TNC Wireless. För nu kan du verkligen uppleva hur enkla och fantastiska trådlösa hörlurar kan vara. Med det senaste inom trådlös teknik och audio codec med Bluetooth 4.0 och aptX för säker och pålitlig överföring och äkta trådlöst hifi-ljud. Sennheisers närfältskommunikation (NFC) ger dig dessutom enkel och snabb ihopkoppling med dina kompatibla enheter. Visst måste du ladda hörlurarna, men först efter upp till 25 timmars fritt lyssnande. Och om du inte kan vänta på att de ska laddas, kan du alltid ansluta den medföljande ljudkabeln på 1,4 m.

Ta kontroll
Det är lätt att komma långt bort med HD 4.50TNC – och att komma tillbaka snabbt. Du kan ta emot ett inkommande samtal om du vill. Du kan också enkelt byta musik och justera volymen. Knapparna är dolda och integrerade i en av kåporna tillsammans med mikrofonen, så att du har allt till hands och utom synhåll. Det ger en stilren, minimalistisk design utan krusiduller som är tillverkad i hållbara, högkvalitativa material.

För en bekväm vardag
Bra ljud ska också vara bekvämt. Därför är HD 4.50TNC en sluten hörlur med djupa, ergonomiskt utformade öronkuddar. Den stilrena designen ger också oöverträffad komfort – även när du lyssnar längre stunder – och tidlös elegans. Den robusta hopfällbara bygeln gör hörlurarna lätta att packa och förvara i det medföljande skyddsfodralet som du alltid kan ta med när du är på språng.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Bra ljud och bekväma

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 557 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 310 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 178 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 94 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »