SIGMA AF 105mm f/1.4 DG HSM ART NIKON

Tipsa en vän
13949 kr
fr 543 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-4 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

SIGMA 105mm f/1.4 DG HSM ART

 • Nya flaggskeppet i F1.4 Art-serien
 • Nu även för nya LEICA L-Mount
 • Perfekt för porträtt och astrofotografering
 • Professionella specifikationer
 • Användarvänliga funktioner

Flaggskeppet i F1.4 Art serien
Sedan SIGMA introducerade sin första Global Vision F1.4-lins 2012, 35mm F1.4 DG HSM Art, har SIGMA adderat flera F1.4 alternativ till serien. Nu med introduktionen av nya 105mm F1.4 DG HSM Art, erbjuder SIGMA totalt nio objektiv med F1.4-ljusstyrka, inklusive sex för fullformatskameror och tre för APS-C-kameror. SIGMA har utformat alla dessa objektiv för att ge minimala optiska aberrationer, och leverera otroligt hög upplösning och fantastisk kontrast. Med den längsta brännvidden i F1.4 Art-serien, kombinerar det nya objektivet enastående upplösning med en vacker bokeh-effekt. Designad med stor noggrannhet för att säkerställa att både i fokus och ur fokus är lika tillfredsställande för ögat, är det här objektivet verkligen en "bokeh master". SIGMA 105mm F1.4 DG HSM  Art har förtjänat sin plats som flaggskepp i F1.4 Art-serien och prioriterar bildkvalitet framför allt, för att uppfylla löftet för serien, om att verkligen leverera fantastiska optiska prestanda.

Perfekt för porträtt och astrofotografering
För att kombinera enastående stor bländare, och medium tele-effekt med F1.4-ljusstyrka vid maximal bländare, innehåller objektivet 17 optiska element i 12 grupper - ett ovanligt stort antal element för ett fast objektiv. Genom att inkludera tre FLD-glaselement, två SLD-glaselement och ett asfäriskt linselement, minimerar det optiska systemet axiell kromatisk aberration för att leverera extremt hög upplösning tillsammans med en stor perifer ljusvolym. Området i fokus är extremt skarpt, medan området utan fokus har en vacker bokeh-effekt med mycket naturliga färger vilket gör den här objektivet till ett kraftfullt val för porträttfotografering. Det optiska systemet minimerar också sagittal komaflimmer, vilket gör det här objektivet utmärkt för att fånga stjärnhimmeln.

Professionella specifikationer
Liksom SIGMAS Sport Line-objektiv, har 105mm F1.4 DG HSM Art en mycket effektiv damm- och stänkskyddande konstruktion med speciella tätningar vid objektivfattningen, den manuella fokusringen och skyddskåpan, vilket gör det möjligt för fotografen att arbeta i alla typer av väder. Dessutom är objektivets framsida skyddad av en vatten- och oljebeständig beläggning som gör rengöringen lätt. Höghastighets autofokus med hög noggrannhet hjälper fotografen att reagera på ett ögonblick för att få de speciella bilderna.

Användarvänliga funktioner
I stället för konventionell ABS-plast, är det exklusiva motljusskyddet tillverkat av CFRP (kolfiberförstärkt plast), ett lätt men starkt material som används i inredning och yttre beslag på flygplan, bland många andra tillämpningar. Det avtagbara Arca-Swiss stativfästet är kompatibelt med de flesra Arca-Swiss snabbkopplingar, och den exklusiva skyddskåpan gör objektivet lättare att bära och använda vid handhållen fotografering.

Kompatibel med Sony E-mount fullformatskameror
Versionen av det här objektivet som är kompatibel med Sony E-mount spegelfria kameror, innehåller samma optiska system som för SLR. SIGMA MOUNT CONVERTER MC-11 är inte nödvändig, eftersom objektivet utför samma funktioner som konvertern, inklusive bildstabilisering i kameran, och aberrationskorrigering i kameran. Dessutom är objektivet kompatibelt med Sonys kontinuerliga AF, som inte stöds av MOUNT CONVERTER MC-11. SIGMA planerar att över tid erbjuda Sony E-mount versioner av alla fasta objektiv för fullformat som för närvarande finns i Art-serien, från 14mm till 135mm.

Kompatibel med Canon Lens Aberration Correction
Canon-versionen av det här objektiv är kompatibel med Canon Lens Aberration Correction-funktionen. *  Den här funktionen utför korrigering av periferibelysning, kromatiska avvikelser, distortion och matchar objektivets optiska egenskaper, för att förbättra bildkvaliteten.

* Funktionen är inte tillgänglig på alla Canon-kameror. Tillgängliga korrigeringar kan variera beroende på Canon kameramodell.

Specifikationer
Objektivkonstruktion: 17 element i 12 grupper
Bildvinkel: 23.3 °
Antal bländarlameller: 9 (avrundad bländare)
Minsta bländare: F16
Minsta fokuseringsavstånd: 100cm
Maximal förstoringsgrad: 1: 8.3
Filterstorlek: Ø105mmm
Mått (diameter x längd): Ø115.9mm × 131.5mm
Vikt 1,645g 
Fodral (LH1113-01), stativfäste (TS-111) och skyddskåpa (PT-21) medföljer
SIGMA USB-dockningsstation (tillval)

Tillverkas för
SIGMA / NIKON / CANON / SONY E-mount * och LEICA L-Mount
* Ej kompatibel med Sony A mount DSLR
Nikonversionen av detta objektiv innehåller en elektromagnetisk bländarmekanism.
Funktionaliteten kan vara begränsad på vissa kamerahus.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 4710 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 2386 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1216 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 543 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »