Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sonos Roam Svart

1 / 1

Sonos Roam Svart

(1 recension)
2150 kr
Rek pris. 2190 kr
Gör musiken till en del av alla dina äventyr med Sonos Roam bärbar trådlös högtalare. Den har en kompakt, hållbar och vattentålig design och är utmärkt att bära med i väskan. Högtalaren levererar ett imponerande ljud och är kompatibel med röststyrnin
Läs mer

Gör musiken till en del av alla dina äventyr med Sonos Roam bärbar trådlös högtalare. Den har en kompakt, hållbar och vattentålig design och är utmärkt att bära med i väskan. Högtalaren levererar ett imponerande ljud och är kompatibel med röststyrning via Amazon Alexa, Google Assistant eller Siri via AirPlay 2. Para ihop flera Sonos-högtalare för en kraftfull multiroom-upplevelse.


Lyssna överallt utan avbrott

Få den oslagbara Sonos-upplevelsen med Wi-Fi och streama direkt från mobiltelefonen, surfplattan eller datorn via Bluetooth.


Roam ansluter automatiskt till ditt hemmanätverk och kopplar upp sig till din mobiltelefon när du inte är hemma. Allt du behöver fundera på är vad du ska lyssna på.


Tio timmars speltid

Roam drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri och sätter musik till din dag oavsett om du föredrar att koppla av i trädgården eller ta en promenad i skogen.


Ljud som överträffar alla förväntningar

Precisionsdesignad akustik ger samma klarhet, djup och fyllighet som du kan förvänta dig av en betydligt större högtalare.


Justerar sig automatiskt som genom magi

Roam använder automatisk Trueplay™-justering för att smart anpassa sig till din omgivning och det du lyssnar på och ger en förbluffande detaljrik och perfekt balanserad ljudupplevelse.


Robust och tålig

Med sin robusta konstruktion och IP67-klassning är Roam stöttålig, vattentät ned till en meter i 30 minuter, dammskyddad och redo för alla äventyr.


Sonos-appen

Använd appen för att bläddra och söka i alla dina tjänster, spara favoriter, ställa in väckningar och upptäcka ny musik på Sonos Radio.


AirPlay 2

Skicka ljud direkt från en iPhone, iPad eller Mac till Sonos via AirPlay 2 och be Siri höja volymen eller hoppa över en låt.


Röststyrning

Få hjälp av Google Assistent när händerna är upptagna med annat. Säg bara till när du vill spela musik, lyssna på nyheterna, styra smarta enheter i hemmet och mycket mer.


Knappar

Tryck på knapparna på Roam för att spela upp, pausa, justera volymen, hoppa över en låt, spela samma låt igen, stänga av mikrofonerna eller ansluta till en Bluetooth-enhet manuellt.


Enkel laddning

Ladda Roam trådlöst med valfri Qi-certifierad laddare eller den medföljande kabeln. Gör laddningen ännu enklare med vår specialdesignade trådlösa laddare som har magneter för snabb anslutning.


Flexibilitet att bygga ut systemet

Alla Sonos högtalare fungerar tillsammans när de är anslutna till Wi-Fi, så att du kan bygga det system du vill ha över tid. Lyssna överallt i hemmet genom att gruppera högtalare så att de spelar samtidigt eller koppla ihop två matchande högtalare i samma rum för att få mer detaljrikt stereoljud.


Ladda så snabbt det går

Använd den USB-C-kabel som medföljer Roam tillsammans med valfri USB-nätadapter på minst 5 V/2 A (10 W). (Som referens levereras de flesta mobiltelefoner med en USB-nätadapter på 5 W.) Ladda ännu snabbare och enklare med följande tillbehör.


Liknande produkter