5.1-kanalig hemmabio med högupplöst ljud

Sony BDV-N9200WW 5.1-kanalig hemmabio, Vit

Sony BDV-N9200WW 5.1-kanalig hemmabio, Vit
Tipsa en vän
9170 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt
 • 1200W
 • 5.1 Surround
 • 4K Upscale
 • Bluetooth
 • Dolby TrueHD

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

High-Resolution Audio – Musik som artisten tänkte sig

High-Resolution Audio konverterar ljud från analogt till digitalt snabbare och med större precision än för cd-skivor. High-Resolution Audio kan ha en högre grad av 24-bitar/96 Hz, vilket gör att de kan fånga fler detaljer och nyanser i musiken. Lyssna på dina låtar precis som de spelades in, utan att kompromissa med ljudet.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Renare musik med Digital Sound Enhancement Engine

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) förhöjer kvaliteten i uppskalat ljud så att den överträffar cd-kvalitet. Genom att utnyttja egenutvecklade algoritmer från Sony för att återställa ljudet och de finaste musikaliska nyanserna som går förlorade när ljudfiler komprimeras, kan lyssnare njuta av ljud som återges på ett sätt som påminner mer om originalinspelningen.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Njut av varje ton med den digitala S-Master HX-förstärkaren

Med traditionella förstärkare krävs flera konverteringar från digital till analog som alla påverkar kvalitet. S-Master HX-förstärkaren från Sony är 100 % digital för effekt utan distorsion. Den digitala filen analyseras med digital signalbehandling (DSP). Sedan omvandlar S-Master HX-förstärkaren signalen till en analog våg som påminner mer om High-Resolution Audio. Slutligen strömmar signalen genom ett lågpassfilter (LPF) för att återge exakt ljud.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Gjord för att lyssna med ClearAudio+

ClearAudio+ är en unik funktion för Sony. Den optimerar ljudformat och justerar automatiskt inställningarna för tv-ljud för att ge dig en uppslukande lyssnarupplevelse. Upplev musik, dialog och surroundeffekter med högre upplösning och ljudkvalitet, vad du än tittar på.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Magnetic Fluid-högtalare har mer effekt och tar mindre plats

Magnetic Fluid-tekniken utvecklades för NASA, och nu används den av Sony i hemmaljudanläggningar. Genom att eliminera dämpare minskar Magnetic Fluid skillnaden mellan talspolen och membranet. Du får bättre signalöverföring, minskad distorsion – och en mindre högtalare.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

5.1-kanaligt surroundljud och RMS-uteffekt

Lyssna på en ny nivå med fem högtalare och en suverän subwoofer, som skapar ett intensivt surroundljud som inte utelämnar några detaljer. 1 200 W total RMS-uteffekt ger den energi som behövs för en kraftfull ljudupplevelse.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Behåll ljudkvalitet med supertweetrar

Genom att montera WD-supertweetrar på framsidan och ovansidan av varje högtalare skapas ett stort ljudfält som håller en jämn kvalitet över hela området. Högfrekventa toner har det högupplösta ljudets ljudkvalitet och detaljrikedom.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Wooferkon med MICA-förstärkta cellmembran

De flesta högtalarna har papperskoner som böjs och försvagas med tiden, vilket ger ljuddistorsion. Wooferkonen av MICA-förstärkt fiber är starkare och styvare än traditionella högtalarmaterial. Det gör att den behåller formen, även när den rör sig vid högt tryck och hög hastighet, vilket ger ett bredare frekvensomfång, snabbare respons och bättre ljudkvalitet.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Verklighetstrogen skärpa med 4K-uppskalning

Med 4K-uppskalning får du fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD. En krets i Blu-ray Disc™-spelaren konverterar standardvideokällor, t.ex. 480p, 720p och 1080p, till en signal som påminner om 4K-upplösning (3840 x 2160). Bilderna har därför åtta miljoner bildpunkter och blir skarpare och mer detaljrika. Färgerna återges på ett levande sätt med bibehållen ljusstyrka, nyans och mättnad, och med högre bildkvalitet kan du luta dig närmare skärmen för ett bredare synfält

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Med Miracast™ blir det enkelt att dela media

Spegla din smartphoneskärm på tv:n och dela filmer, videor och foton. För bara en NFC-aktiverad enhet till BDV-N9200W för att skapa en direkt, trådlös anslutning med Miracast.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

One touch-lyssning för att spela musik direkt

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll bara din NFC-aktiverade smartphone eller någon annan enhet* mot N-märket och spela din musik. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan även para ihop enheterna manuellt i Bluetooth®-inställningarna. *Se kompatibla enheter

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Samla din musik med SongPal-appen

Med SongPal-appen kan du enkelt och intuitivt hantera lyssnarupplevelsen. Du behöver bara installera den på din mobiltelefon för att kontrollera uppspelning av musik, enhetsinställningar och mycket mer – allt via en enda app. Du kan till och med styra onlinetjänster som Spotify och Pandora. Överför äganderätten för strömning från enhet till enhet för att strömningen ska fortsätta när telefonens batteri tar slut.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Digital Musik Arena ger känslan av att vara på konserten 

Rocka loss med Digital Music Arena och upplev den distinkta akustiken i O2 London Arena i ditt eget hem. Genom att använda en tidsutsträckt pulssignal – en High-Resolution Audio-signal som är unik för Sony – som tas upp av en 8-stiftsmikrofon kan teknikerna använda sig av algoritmer för att rekonstruera arenans ljudfält. Resultatet: En unik ljudupplevelse i arenastil i ditt vardagsrum

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Fotbollsläget ger känslan av att se matchen på plats 

Upplev den viktiga matchen hemma i fotbollsläget, som tillämpar akustiska data från en brasiliansk fotbollsstadion. Tryck på en knapp för att förhöja publikens jubel eller för att ta bort voiceover kommentarer – för att du ska få njuta av matchen precis som du vill.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Lys upp tillvaron med Speaker Illumination 

Ljud och bild slås samman med hänförande belysning från högtalarna i den snygga vita versionen av BDV-N9200W. 48 inbyggda LED-lampor synkroniseras automatiskt med din musik och dina videor. Du kan även skapa stämning med fyra förprogrammerade mönster.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

”Musik on-demand”

Strömma de senaste låtarna på ett ögonblick tack vare en mängd olika musiktjänster online, inklusive Spotify på PlayStation® Music. Upptäck och strömma tusentals låtar, album och artister, både gamla och nya. Tillgängligheten av on-demand-tjänster varierar mellan olika regioner.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Se hur bilderna praktiskt taget kliver ut ur skärmen med 3D-uppskalning 

Se 3D Blu-ray Disc™-filmer i Full HD-kvalitet genom att ansluta spelaren till en 3D-kapabel HD-tv. Blu-ray Disc™-spelaren är även kompatibel med dvd-skivor och skalar upp 2D-filmer i simulerad 3D för en förbättrad visuell upplevelse.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Utöka ljud med Cinema Studio 9.1 kanaler

Njut av mäktigt surroundljud med innovativ teknik. Cinema Studio simulerar ett 9.1-kanaligt surroundljudsystem med de medföljande 5.1-kanaliga högtalarna. Genom att praktiskt taget lägga till två extra bakhögtalare och placera två "high"-högtalare ovanpå de främre högtalarna blir ljudet mer kraftfullt med förhöjd vertikal närvaro.

Bild på Blu-ray hemmabiosystem med Bluetooth®

Upplev det bästa inom ljud med Dolby® TrueHD

Njut av oöverträffad ljudkvalitet med Dolby® TrueHD som ger 100 procent förlustfritt ljud i både filmer och musik. Eftersom det återskapar ljud som är identiskt med ursprungliga studioinspelningar får du oöverträffad ljudåtergivning för Blu-ray Disc™-skivor, dvd-filmer, och hämtat innehåll.

Lyssna med Nattläge efter mörkrets inbrott

Missa inte ett ord med Nattläge, som ger optimala ljud när det måste vara tyst. Nattläget förbättrar ljudeffekter och dialog samt gör dem enklare att höra när de spelas upp vid låga volymer.

Med One touch-spegling kan du se din smartphoneskärm på tv

Med NFC-tekniken (Near Field Communication) slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll din NFC-aktiverade Xperia™-smartphone eller -surfplatta mot N-märket så speglas den mobila enhetens skärm trådlöst på den stora skärmen som är kopplad till videoenheten. Delad glädje är dubbel glädje. Nu kan nära och kära titta på videor på samma ställe, surfa eller välja nästa semestermål på en karta. Har du inte NFC? Inga problem. Du kan para ihop enheterna manuellt.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Sony
Diverse
Inkluderade tillbehör Mikrofon för autokalibrering, Trådlös mottagare/förstärkare, Fjärrkontroll, FM-antenn
Produktfärg Vit
Färg Vit
DVD
Typ Blu-ray-spelare
Uppskalning Ja
DVD-egenskaper
Egenskaper XrossMediaBar
BD-profiler Profil 1.1 (bonusvy), Profil 2.0 (BD-Live), BD Profile 5.0 (Blu-ray 3D)
Förstärkare
Uteffekt 1,2 W
Header
Produktlinje Sony
Modell BDV-N9200W
Märke Sony
Förpackad kvantitet 1
Ljudsystem
Kompenter Blu-ray skivspelare/AV-mottagare, Högtalarsystem
Läge för ljudutgång Surround-ljud
Ljudeffekter Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Ytterligare funktioner Automatisk ljudkalibrering, Trådlös surround-kanal, ARC (Audio Return Channel), BRAVIA Sync, Digital Amplifier, x.v.Color, Djup färg, USB-tangentbordsstöd, Miracast-teknik
Inbyggda avkodare Dolby Digital Plus, SBC-avkodare, Dolby Pro Logic, DSD-avkodare, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS-HD LBR, DTS Neo:6, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, DTS 96/24, Dolby Digital, DTS-dekoder
Digital Sound Processor (DSP) Ja
DSP-förinställningar Fotboll
Typ Hembiosystem
Surroundsystem-klass 5.1-kanals
Digitala fotostandarder som stöds BMP, JPEG, PNG, MPO
Funktioner Digital spelare, AV-mottagare, Blu-ray-spelare, Nätverksspelare
Delkategori (KA) AV-system
Medieinnehållskälla CD, DVD, Blu-ray, Nätverk, USB-radio
Medietyp DVD+RW, DVD+R, DVD-R, DVD-RW, BD-R, BD-RE, BD-ROM, CD-DA, DVD+R DL, DVD-R DL, SACD
Digitala ljudstandarder som stöds FLAC, Apple Lossless, LPCM, WMA, AAC, HE-AAC, AIFF, MP3
Digitala videostandarder som stöds AVI, WMV, MKV, VC-1, AVCHD, MOV, RMVB, AVC, TS, PS, ASF, FLV, M-JPEG, RM, M2TS, MTS, 3GPP, 3GPP2, MPEG-1, MPEG-2, XviD, MPEG-4
3D-teknik Ja
Network & Internet Multimedia
DLNA Ja
Nätdel
Energiförbrukning vid drift 0,1 W
Vänteläge/viloläge, strömförbrukning 0 kW
Nätverks- och Internet-multimedia
Funktioner Internet-videouppspelning, Digital ljuduppspelning, Webbläsning
ISS (Internet Streaming Services) Gracenote, Spotify, Sony Entertainment Network
Anslutningsgränssnitt IEEE 802.3u (Fast Ethernet), Bluetooth 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n, Near Field Communication (NFC)
Radiosystem
Mottagarband FM
Antal förinställda stationer 20
RDS-funktioner som stöds EON, PTY, PS
Mottagartyp Digital radio-tuner
Signalbearbetningsfunktioner
Uppskalning via HDMI Upp till 4 K
Specifikationer för förstärkarutmatning
Svarsbandbredd 1000 Hz
Färg Vit
Mått och vikt (komponenter) / Typ av högtalare Mått och vikt (komponenter) / Komponent i ljudsystem Mått och vikt (komponenter) / Bredd Mått och vikt (komponenter) / Djup Mått och vikt (komponenter) / Höjd Mått och vikt (komponenter) / Vikt
Surround-kanalhögtalare Högtalarsystem
Högtalare för mittenkanal Högtalarsystem 36,5 cm 7,7 cm 7,3 cm 1,1 kg
Bashögtalare Högtalarsystem 26,5 cm 26,5 cm 43 cm 6,3 kg
Blu-ray skivspelare/AV-mottagare 48 cm 21,25 cm 7,8 cm 3,1 kg
Specifikationer för förstärkarutmatning / Antal kanaler Specifikationer för förstärkarutmatning / Utimpendans / kanal Specifikationer för förstärkarutmatning / Uteffekt / kanal Specifikationer för förstärkarutmatning / Kanaltyp
5
1 6O 200 W Bashögtalare
Specifikationer för högtalarsystem / Högtalarformat Specifikationer för högtalarsystem / Antal högtalare Specifikationer för högtalarsystem / Högtalartyp Specifikationer för högtalarsystem / Anslutningsteknik
Extern 2 Huvudkanalhögtalare Kabelansluten
Extern 1 Högtalare för mittenkanal Kabelansluten
Extern 1 Bashögtalare Kabelansluten
Extern 2 Bakre kanalhögtalare Trådlös
Anslutningar / Typ Anslutningar / Kvantitet Anslutningar / Anslutningstyp Anslutningar / Kontaktplacering
HDMI-ingång 2 19 pin HDMI typ A Bak
HDMI-utgång 1 19 pin HDMI typ A Bak
LAN 1 RJ-45 Bak
USB 1 4 pin USB typ A Fram
Linjeingång för ljud 1 RCA-telefon x 2 Bak
SPDIF-ingång 1 TOSLINK Bak
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
5.1-kanalig hemmabio med högupplöst ljud Sony BDV-N9200WW 5.1-kanalig hemmabio, Vit

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 3117 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1590 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 818 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 371 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »