Tillbaka till toppen
Sony α ILCE-7M2K
Sony α ILCE-7M2K
Sony α ILCE-7M2K
Sony α ILCE-7M2K
Sony α ILCE-7M2K
Sony α ILCE-7M2K

1 / 6

Sony α ILCE-7M2K

14 669 kr
Sony α ILCE-7M2K. Kameratyp: MILC, Megapixel: 24,3 MP, Bildsensortyp: CMOS, Maximal bildupplösning: 6000 x 4000 pixlar. Brännviddsintervall: 28 - 70 mm. Kamerans snabbaste slutarhastighet: 1/8000 s. Wi-Fi. HD-typ: Full HD, Maximal videoupplösning: 19
Läs mer

Fullformat, handflatsstor α med bildstabilisator med fem axlar

Bildstabilisator med fem axlar: α7 II utökar dina uttrycksmöjligheter genom att kompensera för fem olika typer av kameraskakning vid fotografering av stillbilder och filmer utan stativ. Tack vare den mycket effektiva kompensationen på 4,5 steg kan du säkert zooma in avlägsna motiv, ta detaljrika närbilder, fånga nattmotiv och mycket mer – allt med minsta möjliga oskärpa orsakad av kameraskakning..

Många kompatibla objektiv: Den nya bildstabilisatorn med fem axlar gör dig friare än någonsin när du fotar, med fler kompatibla favoritobjektiv. Det korta fattningsavståndet i E-fattningen på α7 II bidrar till den breda objektivkompatibiliteten..

Automatisk optimering för alla α-objektiv: Du kan lugnt använda dina favoritobjektiv med E- och A-fattning, i vetskap om att α7 II analyserar data från objektivet för att optimera återgivningsresultaten och bildstabilisatorn med fem axlar för just det objektiv du använder. När du använder objektiv med E-fattning med optisk stabilisering (OSS), så kombinerar α7 II det bästa från objektivets och kamerans inbyggda bildstabilisator..

Snabb hybrid-AF med hög kapacitet: Det nyligen förbättrade snabb hybrid AF-systemet ger extremt snabb respons, mycket exakta förutsägelser och bred täckning för autofokus och spårning som du alltid kan lita på. Det är ett otroligt snabbt AF-system för fullformatskameror (30 % snabbare än α7) som kan förutspå motivets rörelser så att du stadigt kan spåra det..

5 bildrutor/s AF/AE-bildtagning med exakt spårning: När motivet rör sig snabbt kan du fånga ögonblickets skönhet i skarpa, välexponerade bilder med kontinuerlig AF/AE-bildtagning med 5 bilder per sekund. En förbättrad algoritm förutspår motivets rörelser så att du kan följa det stadigt även vid kontinuerlig bildtagning..

35 mm 24,3 megapixel Exmor™ CMOS-sensor i fullformat: Bildsensorn ger vackra bilder från hörn till hörn och otroliga 24,3 megapixels upplösning. Du får lågt brus, ett extremt stort dynamiskt omfång och otroligt fylliga och subtila nyanser. Dessutom återges detaljerna mer troget tack vare tekniska nyheter som bara kan komma från Sony. Resultatet blir att alla motiv ser otroligt verklighetstrogna ut..

BIONZ X™-bildprocessor™: BIONZ X™ återger troget strukturer och information i realtid, som de ses av det mänskliga ögat, via extra databehandling med hög hastighet. Tillsammans med avancerad LSI (Large Scale Integration) påskyndar bildprocessorn bearbetning, och möjliggör naturligare detaljer, mer verklighetstrogna bilder, fylligare nyansövergångar och lägre brus oavsett om du tar stillbilder eller filmar..

XAVC S-format av professionell kvalitet: För extremt hög bildkvalitet och minimalt brus ska du spela in filmer i XAVC S-format med hög bithastighet, som utvecklades utifrån det professionella XAVC 4K/HD-formatet. Det formatet tillåter inspelning i Full HD (1 920 x 1 080) vid 50 Mbit/s (60p/50p, 30p/25p, 24p) och linjärt PCM-ljud för högkvalitativ ljudinspelning..

Robust kamerahus i magnesiumlegering: Det otroligt kompakta och lätta höljet är gediget konstruerat för att tåla påfrestningarna vid fotografering i fältet. Det ger den perfekta blandningen av lätt vikt, stabil tillförlitlighet och stadig hantering, tack vare det övre skyddet, det främre skyddet och den invändiga strukturen som tillverkats i en stadig magnesiumlegering..

Robust objektivfattning: Styrkan och stabiliteten hos kamerahuset och objektivfattningen har förbättrats för att ge en särskilt stabil grund för montering av stora, tunga objektiv, t.ex. superteleobjektiv och objektiv som används vid filminspelning..

Bättre handtag och slutarknapp: Greppet har en förbättrad form och höjd som ger ett säkrare grepp om kameran även när ett stort objektiv är monterat. Det här bidrar också till säkrare användning av slutarknappen och rattarna. Dessutom har slutarknappen formats om och flyttats framåt, för att ge mer naturligt filmande med mindre kameraskakning..

Fullformatsuttryck utan storleken: α7 II har kraftfulla filmskaparfunktioner i extremt kompakta mått. Du kan skapa filmer med häpnadsväckande bild- och ljudkvalitet, med vacker bakgrundsoskärpa, otroligt tydliga detaljer och den som känslighet som krävs för att göra mörka scener levande. Funktioner som Bildprofil och P/A/S/M-lägen utökar dina kreativa möjligheter ytterligare..

Högupplöst XGA OLED Tru-Finder™ med hög kontrast: Sökaren erbjuder en imponerande överblick som bidrar till stressfri och intuitiv användning. Du kan kontrollera exakt vad som ska visas i dina slutgiltiga bilder eftersom den troget återger effekterna av dina olika kamerainställningar. Dessutom ger det avancerade optiska systemet med 3 linser en enorm nyansrikedom och en extremt hög kontrast..

Stabil sökarbild: Granska de stabiliserande effekterna av kompensation för kameraskakningar i sökaren eller LCD-skärmen medan du fotar stillbilder genom att trycka ned avtryckaren halvvägs eller förstora bilden, eller genom att ange filmläget medan du spelar in film. Du kan finjustera komposition och skärpeinställning stressfritt och stabilt, till och med när du använder ett tele- eller makroobjektiv..

AF-spårning med låsfunktion: Det är enkelt att hålla rörliga motiv i fokus med förbättrat AF med låsfunktion, som analyserar ännu mer information från motivet för att säkerställa att den optimala fokuseringspunkten används för smidig, stabil autofokusering. Förmågan att upptäcka och spåra rörliga motiv har förbättrats avsevärt tack vare den egenutvecklade avancerade bildanalystekniken från Sony..

Detaljåtergivningsteknik och diffraktionsreduceringsteknik: Detaljåtergivningstekniken avbildar detaljerna trognare, med dimensioner som känns naturligare, medan diffraktionsreduceringstekniken dämpar effekterna av diffraktion, så att fina detaljer kan återges även när du filmar med små bländarinställningar..

Områdesspecifik brusreducering: Områdesspecifik brusreducering delar upp bilden selektivt i områden utifrån mönster (t.ex. konturer, strukturer och enfärgade områden som blå himlar), och tillämpar sedan den lämpligaste brusreduceringen för varje område i syfte att minska bruset avsevärt och uppnå klarhet på en helt ny nivå..

Bildprofil: Finjustera filmens utseende innan du spelar in genom att justera nyansomfång, färgjustering och detaljrikedom. Justerade parametrar kan sparas tillsammans med andra inställningar som en profil, och upp till sju profiler kan lagras för senare användning..

Gammainställning S-Log2: Med den egenutvecklade gammainställningen från Sony som finns i professionella videokameror blir det dynamiska omfånget 1 300 % större. Nyansövergångarna blir jämnare och du slipper alltför ljusa eller mörka områden. För att få ut mesta möjliga av dina bilder med låg brusnivå och stor detaljrikedom kan du justera färggraderingen vid redigeringen och få fram just det uttryck du letar efter..

Tidskod/användarinformation: Den här funktionen låter dig välja om tidkodningen bara ska löpa då du filmar (välj inställningen ”Record Run”) eller om den även ska löpa då du inte filmar (välj inställningen ”Free Run”). Du kan också välja mellan en drop frame-tidkod och en tidkod utan drop frame-funktion. α7 II kan dessutom visa tidkoden inbäddat när du använder inställningen för rena HDMI-utdata..

Rena HDMI-signaler: En HDMI-terminal gör det enkelt att överföra videosignaler i Full HD i realtid till en extern bildskärm för precis storskärmsvisning och ljuduppspelning. Den här funktionen stöder okomprimerad filminspelning på extern inspelningsutrustning, och ger dig möjlighet att visa okomprimerade filmer med fotograferingsinformationen avstängd..

Precist utformade kontroller: Kontrollerna har förfinats för intuitiv hantering och omedelbar justering av parametrar samtidigt som motivet visas i sökaren. De främre och bakre rattarna har förfinats ordentligt, och placerats om med allmän hantering i åtanke, för att göra dem enklare och effektivare att vrida på. Det här är en nivå av förfining som till och med är överlägsen övriga modeller i α7-serien..

Enkel knappanpassning: Med knappanpassning får du möjlighet att spela in precis som du vill med frekvent använda funktioner som tilldelas anpassningsbara knappar som du själv väljer. Du kan enkelt tilldela någon av de 56 funktionerna till någon av de 10 knapparna för att få snabbare och mer intuitiv användning med maximal bekvämlighet..

En praktisk lutbar LCD-skärm: LCD-skärmen kan lutas uppåt ca 107 grader och nedåt ca 41 grader för att få kunna fotografera ur många vinklar. Den här möjligheten och det kompakta formatet ger dig betydligt fler fotograferingsalternativ. Visningen är tydlig även i direkt solljus tack vare WhiteMagic™-tekniken som nästan fördubblar skärmens ljusstyrka..

Antidammsystem och ytbehandling: För att se till att dina foton är fria från skavanker finns det en särskild antistatisk beläggning på ytan av det optiska filtret som motverkar att både torra och fuktiga dammpartiklar fastnar när du byter objektiv. Dessutom finns en antidamm-mekanism som vibrerar med hög hastighet när du väljer Rengöringsläge och avlägsnar eventuella partiklar på filtret..

Anslut till smartphones och surfplattor med en knapptryckning.: Du kan överföra ett foto eller en MP4-film direkt till din Android™-smartphone eller -surfplatta genom att bara röra vid den med α7 II – tack vare inbyggt Wi-Fi® och NFC™ (Near Field Communication). Genom att röra vid din mobila enhet med kameran kan du även aktivera Smart Remote Control. Med den kan du styra kamerans slutare med din smartphone eller surfplatta..

PlayMemories Camera Apps™[FN_ www.sony.net/pmca11]: Med den spännande nya programhämtningstjänsten PlayMemories Camera Apps kan du lägga till nya funktioner till kamerans befintliga funktioner, för att utveckla ditt fotografiska uttryck i enlighet med dina egen kreativa behov..

Multi Frame NR (brusreducering): I det här läget slås fyra bilder samman för att avsevärt motverka brus och höja känsligheten, så att du tydligt kan fånga mörka motiv utan stativ eller blixt. Oskärpa orsakad av kameraskakning minskas samtidigt som kontrast och detaljrikedom förstärks..

Fullformatskamera med bildstabilisator med fem axlar

Fotokvalitet

Kameratyp MILC
Megapixel 24,3 MP
Bildsensortyp CMOS
Maximal bildupplösning 6000 x 4000 pixlar
Stillbildsupplösning(ar) 6000 x 4000 3936 x 2624 3008 x 2000 3936 x 2624 3008 x 2000 1968 x 1312 6000 x 3376 3936 x 2216 3008 x 1688 3936 x 2216 3008 x 1688 1968 x 1112
Bildstabiliserare Nej
Totalt megapixel 24,7 MP
Bildkomprimeringsformat JPG, RAW

Linssystem

Brännviddsintervall 28 - 70 mm
Minsta brännvidd (35mm-film ekv) 42 mm
Maximal brännvidd (35mm-film ekv) 105 mm
Minsta bländarnummer 3,5
Största bländarnummer 36
Objektiv-struktur (element/grupper) 9/8
Filterstorlek 5,5 cm
Antal diafragmablad 7
Linsmonteringsgränssnitt Sony E

Fokusering

Justering av fokus Auto/manuell
Autofokuseringslägen (AF) Mittviktat autofokus, Kontinuerlig autofokus, Autofokus med kontrastmätning, Singel autofokus, Autofokus spot
Autofokus (AF) poäng 117
Autofokus (AF)-lås Ja

Ljuskänslighet

ISO-känslighet 100, 51200, Automatisk
Ljusexponeringslägen Bländarprioritet AE, Automatisk, Manuell, Bländarautomatik
Ljusexponering, justering ±5EV (1/2; 1/3 EV step)
Autoexponering (AE) Ja

Shutter

Kamerans snabbaste slutarhastighet 1/8000 s
Kamerans långsammaste slutarhastighet 60 s

Blixt

Blixtlägen Automatisk, Fylla i, Blixt utstängd, Förblixt, Röda-ögon-reducering, Långsam synkronisering
Blixtsynkroniseringshastighet 0.004 s
Korrigering för blixtexponeringskontroll ±3EV (1/2; 1/3 EV step)
Förblixt Ja

Grafikstyrenhet

Videoinspelning Ja
Maximal videoupplösning 1920 x 1080 pixlar
HD-typ Full HD
Videoupplösningar 640 x 480,1440 x 1080,1920 x 1080
Rörlig JPEG bildfrekvens 60 fps
Videoformat som stöds AVCHD, MP4

Audio

Inbyggd mikrofon Ja
Ljudsystem Mono

Minne

Typ av minneskort MS PRO Duo, MS Pro-HG Duo, MS XC-HG Duo, SD, SDHC, SDXC

Display

Displaytyp TFT
Skärm diagonal 7,62 cm (3")
Skärmupplösning (numerisk) 1228800 pixlar
Synfält 100%

Sökare

Kamerasökare Elektronisk
Förstoring 0,71x
Vinwfinder skärmstorlek 0.5"

Anslutningar

USB-version 2.0
HDMI Ja
Typ av HDMI-kontakt Mikro
Uttag för mikrofon/linje in Ja
Hörlursutgångar 1

Nätverk

Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standarder 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Närfältskommunikation (NFC) Ja

Kamera

Vitbalans Automatisk, Molnig, Dagsljus, Flash, Fluorescerande, Glödande, Skugga, Undervatten
Motivlägen Närbild (makro), Natt, Nattporträtt, Poträtt, Idrott, Liggande
Fotoeffekter Livlig, Neutral, Sepia
Fördröjning på självutlösare 2,10 s
Anti-damm funktion Ja
Uppspelningsläge Bildspel

Design

Produktens färg Svart
Certifiering CE

Batteri

Batteritid (CIPA-standard) 350 skott
Batterityp NP-FW50

Vikt & dimension

Bredd 126,9 mm
Djup 59,7 mm
Höjd 95,7 mm
Vikt 556 g
Vikt (inklusive batteri) 599 g

Förpackningens innehåll

AC-adapter inkluderad Ja
Kabel inkluderad USB

Övrigt

Strömkälla av typen Batteri
Bildförhållande 3:2
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner