Starlink Battle Starterpack (SWITCH) - OBS Fyndklass 1

Starlink Battle Starterpack (SWITCH) - OBS Fyndklass 1
Tipsa en vän

-7%

649 kr
Ord. pris 699 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Fyndvara Klass 1 – Nyskick

Produkten bär inga spår av användning. Skyddsplast/plombering av yttre emballage har brutits. Är i övrigt i nyskick. Komplett med alla tillbehör.

För mer information om vad våra olika fyndklasser innebär, vänligen besök vår informationssida: FyndklasserI Starlink: Battle for Atlas får du leda en grupp modiga stjärnpiloter för att befria stjärnsystemet Atlas från Bortglömda legionen. Innovativa modulleksaker låter spelare bygga unika rymdskepp som spelare kan anpassa när som helst för att välja nya strategier mot de utmaningar som väntar i den storslagna öppna världen.

UTFORSKA ETT LEVANDE STJÄRNSYSTEM – Färdas sömlöst mellan främmande exotiska världar i stjärnsystemet Atlas och upptäck de sju planeterna som alla har sina egna ekosystem, djurliv och hemligheter att hitta. Alliera dig med falangerna i Atlas för att driva tillbaka det dynamiska hotet från Bortglömda legionen, vars mål är att ta över Atlas.

BYGG OCH ANPASSA DINA DRÖMMARS RYMDSKEPP – Välj ur din arsenal av vingar, skrov, vapen och piloter för att bygga ditt eget rymdskepp. Anslut modulleksakerna till handkontrollsfästet och se dem väckas till liv direkt i spelet. Experimentera med delarna i realtid medan du spelar. Tänk kreativt i strid och använd förödande elementkombinationer för att ge dig själv ett strategiskt övertag mot alla motstånd i stjärnsystemet Atlas.

UPPGRADERA FLOTTAN VIA ROLLSPELSMEKANIK – Under äventyrets gång får du utveckla dina pilotfärdigheter, modifiera din utrustning och uppgradera moderskeppet med bättre krafter för att skräddarsy spelupplevelsen.

LOKALT SAMARBETE FÖR TVÅ SPELARE – Bjud in en kompis till kampanjen som kan hoppa in sömlöst när som helst i det lokala samarbetsläget med delad skärm. Kombinera olika utrustningsuppsättningar för det ultimata samarbetet och rädda Atlas tillsammans.

STAR FOX-GRUPPEN ÄR MED I STRIDEN, EXKLUSIVT PÅ NINTENDO SWITCH – Spela som den äventyrliga Fox McCloud. Styr den ikoniska Arwing, utrustad med laserkanoner, och spela exklusiva nya uppdrag med några bekanta figurer från Star Fox.

Fox McCloud – den karismatiska ledaren för Star Fox. Hans pilotfärdighet är rock 'n' roll. Fox kallar in en medlem från Star Fox-gruppen som slåss vid hans sida en kort tid.

Mason Rana, den senaste rekryten till Starlink-initiativet, är ett uppfinnargeni med stora framtidsplaner. Hans Starlink-teknologi gör det snabbt och enkelt för besättningen att byta piloter, vapen och rymdskepp.

Hans färdighet är en omloppsattack som upprättar en upplänk till Equinox för att rikta in ett experimentvapen som kan träffa allt inom en vid räckvidd.

Arwing – Fox McClouds ikoniska skepp är utrustat med laserkanoner och besitter otrolig prestanda. Är alltid redo att utföra en legendarisk roll när så behövs.

Eldkastare – Ett bränsledrivet vapen som sprutar eld i en bred båge. Gör kontinuerlig skada som överhettar mål och försvagar deras försvar.

Froststorm – När det är dags att lägga fienderna på is kommer Froststorm till användning. Dess styrda robotar sprider frost över ett mål, vilket sänker farten på snabba och väjande fiender.


Innehåll i NINTENDO SWITCH-startpaketet

 • Spelet Starlink: Battle for Atlas
 • Rymdskeppet Arwing
 • Två piloter: Fox McCloud och Mason Rana
 • Två vapen: Eldkastare och Froststorm
 • Ett JoyCon-fäste
 • En affisch med våg 1 av de modulära leksakerna till Starlink: Battle for Atlas
 • Digitala versioner av rymdskeppet Zenith och vapnet Strimlaren


Starlink: Battle for Atlas-startpaketet krävs för att spela med rymdskepps-, pilot- och vapenpaket. Alla modulära Star Fox-leksaker fungerar endast med tv-spelet Starlink: Battle for Atlas™ och handkontrollsfästen till Nintendo Switch™.

Hur spelar man med de modulära leksakerna? Anslut modulleksakerna till handkontrollsfästet och se dem väckas till liv direkt i spelet! Välj ur din arsenal av vingar, skrov, vapen och piloter för att bygga ditt eget rymdskepp. Anpassa dig till alla utmaningar du ställs mot i realtid.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 277 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 170 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 108 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 63 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »