Tillbaka till toppen
Tivoli Audio PAL+ BT - Krom
Tivoli Audio PAL+ BT - Krom
Tivoli Audio PAL+ BT - Krom
Tivoli Audio PAL+ BT - Krom

1 / 4

Tivoli Audio PAL+ BT - Krom

2 990 kr
PAL+ BT har samma kompakta och attraktiva design som PAL, men övergår i den digitala eran med Bluetooth, DAB/DAB+ och FM RDS-mottagning. Vi har också behållit Li-Ion-batteriet som ger timmar med dina favoritstationer inne eller utomhus, hemma eller b
Läs mer
PAL+ BT har samma kompakta och attraktiva design som PAL, men övergår i den digitala eran med Bluetooth, DAB/DAB+ och FM RDS-mottagning. Vi har också behållit Li-Ion-batteriet som ger timmar med dina favoritstationer inne eller utomhus, hemma eller borta, utan att du behöver eluttag.
Li-Ion-batteriet är miljövänligt, har ingen minneseffekt och fulladdas på cirka 3½ timme. PAL+ inbyggda smarta laddare eliminerar behovet av en dyr separat laddare. Precis som PAL har PAL+BT en väderresistent design som gör den till ett bra sälllskap på resan.
PAL+BT har t.o.m. en dubbel funktion som en snygg larmklocka tack vare autoinställd klocka och dubbla, oberoende larm med snooze och inställningsbar sleep-timer. Få ett mjukt uppvaknande med din favoritstation eller en behaglig upprepad ton – valet är ditt. Och med ett flertal alternativa färger hittar du säkert en som passar din stil.

Funktioner:
Bluetooth streaming, DAB+ mottagning, FM mottagning, AUX-ingång, Väckarklocka,, väderskyddad
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner