Tillbaka till toppen
Trådlös Bluetooth handkontroll till PS4, Svart
Trådlös Bluetooth handkontroll till PS4, Svart
Trådlös Bluetooth handkontroll till PS4, Svart
Trådlös Bluetooth handkontroll till PS4, Svart

1 / 4

Trådlös Bluetooth handkontroll till PS4, Svart

(5 recensioner)
309 kr
Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Spela den nya generationens spel med precision med hjälp av den uppdaterade styrplattans lampskena. Det gör att du ser mer av spelen genom att lysa i olika fär
Läs mer

Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Spela den nya generationens spel med precision med hjälp av den uppdaterade styrplattans lampskena. Det gör att du ser mer av spelen genom att lysa i olika färger beroende på vad som händer i spelet.

Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet.

Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll.

Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel.

Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande.

USB-kabel för laddning medföljer.

Denna kontroll är ej original. Detta kan innebära att spelkänslan skiljer sig en aning jämfört med originalet.

U

Ulf L

För 7 dagar sedan

Kontrollen har tappat kontakt med ps4an 3 gånger nu, varje gång är jag tvungen att vänta på att kontrollerna batteri för innan jag kan koppla in sladden i den från ps4an och ladda den för att starta ps4an igen. Jag kan inte rekomendera denna kontroll, köp en annan om ni är ute efter en ny.

J

Jerry

För en månad sedan

funkade inte riktigt

A

Anonym

För 7 månader sedan

Känns som bra kvalité. Över förväntan. Bättre pris än original därav köpet.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Milli7105

För 11 månader sedan

Är precis som angetts i text

B

Bruno sjötunga

För ett år sedan

Funkar hur bra som helst men det är rätt stor omställning om man är van vid den vanliga ps4 kontrollen Men tekniskt och funktionellt tycker jag den är bra

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.