Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Ugreen-  AV124 M-to-F, 3,5 mm AUX Ljudkabel Förlängning 1m
Ugreen-  AV124 M-to-F, 3,5 mm AUX Ljudkabel Förlängning 1m
Ugreen-  AV124 M-to-F, 3,5 mm AUX Ljudkabel Förlängning 1m

1 / 3

Ugreen- AV124 M-to-F, 3,5 mm AUX Ljudkabel Förlängning 1m

69 kr
Den här 1 meter långa ljudkabelförlängaren AV124 3,5 mm från UGREEN ger dig utmärkt ljudkvalitet och den användarfrihet du önskar. Den är hållbar, skyddar mot slitage och trassel vilket gör att den kommer att tjäna dig längre. Dess guldpläterade kon
Läs mer
Den här 1 meter långa ljudkabelförlängaren AV124 3,5 mm från UGREEN ger dig utmärkt ljudkvalitet och den användarfrihet du önskar. Den är hållbar, skyddar mot slitage och trassel vilket gör att den kommer att tjäna dig längre. Dess guldpläterade kontakt och kopparkärna ger fantastisk ljudkvalitet och garanterar pålitlig överföring.
 
Är du irriterad över en för kort hörlurskabel? Tack vare UGREEN-förlängningssladden blir detta inte längre ett problem! Kabeln är kompatibel med de flesta enheter med AUX-ingång. Du kan ansluta den till många hörlurar, telefoner eller bärbara datorer. 3,5 mm-kontakten passar perfekt till din utrustning och tack vare Plug & Play-systemet behöver du inte oroa dig för komplicerad konfiguration. Kabeln stöder också Audiocast.
 
Kabeln har en genomtänkt design som gör att kabeln har omedelbar signalöverföring. 3,5 mm-kontakten är dessutom täckt med 24 K guld, vilket gör den resistent mot oxidation och extremt hållbar vilket gör att du kan njuta av en stabil anslutning. Det kommer inte uppstå några irriterande fel. 
 
Kabelns kopparkärna är av hög kvalitet och leder signalen perfekt som garanterar kristallklart ljud. Oavsett om du spelar dina favoritlåtar eller tittar på en spännande film kommer du att höra allt högt och tydligt. Kabeln är täckt med miljövänligt TPE-material är tålig mot sträckning, slitage, hög temperatur eller mekaniska skador. Kabeln kommer att överraska dig med sin otroligt långa hållbarhet. Du kommer inte bli besviken över denna ljudkabel. 


Modell: 3.5mm Male to Female Extension Cable/AV124
Storlek på produkt: Längd 1m
Material: TPE
Färg: Grå
Kontakt: 24K Gold-plated
Ledare: Emaljerad koppar
Kompatibel med: Alla enheter med 3.5mm aux-ingång
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner