Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
UGreen - AV127 Adapterkabel TRS 3.5 mm till TS 6.35 mm- 1m
UGreen - AV127 Adapterkabel TRS 3.5 mm till TS 6.35 mm- 1m
UGreen - AV127 Adapterkabel TRS 3.5 mm till TS 6.35 mm- 1m
UGreen - AV127 Adapterkabel TRS 3.5 mm till TS 6.35 mm- 1m

1 / 4

UGreen - AV127 Adapterkabel TRS 3.5 mm till TS 6.35 mm- 1m

99 kr
Den här gråa 1 meter långa ljudkabeln AV127 3,5 mm till 6,35 mm från UGREEN är utrustad med guldpläterade kontakter, extra zinköverdrag och flätad nylonbeläggning. Kabeln erbjuder inte bara utmärkt ljudkvalitet utan även för sin styrka och motstånds
Läs mer
Den här gråa 1 meter långa ljudkabeln AV127 3,5 mm till 6,35 mm från UGREEN är utrustad med guldpläterade kontakter, extra zinköverdrag och flätad nylonbeläggning. Kabeln erbjuder inte bara utmärkt ljudkvalitet utan även för sin styrka och motståndskraft mot skador. Kabeln är kompatibel med många olika enheter så den går att använda till det mesta. 3,5 mm-kontakten är lämplig för surfplattor, telefoner eller bärbara datorer och 6,5 mm för elgitarrer, ljudmixer, högtalare och mikrofoner. Anslut din spelutrustning eller ditt instrument till en förstärkare för att njuta av hög, utmärkt ljudkvalitet.
 
Kabelns ljudkvalitet är fantastisk och kommer att ge dig en riktig musikalisk fest! Den försilvrade ledaren garanterar en stabil och snabb ljudsignalöverföring. Det får dig också att njuta av perfekt ljudkvalitet. Dina favoritlåtar har aldrig låtit så bra förut! Även de guldpläterade kontakterna är anvsvariga för att ge dig fantastisk ljudkvalitet, det är tack vara dem som du kan njuta av dina favoritlåtar med riktigt bra ljud. Kabeln har omedelbar signalöverföring och kristallklart ljud är inom räckhåll!
 
Kabeln är mycket hållbar men ändå behåller den sen flexibilitet vilket gör att du kan använda den precis som du vill och under en mycket lång tid. Tack vare sin flätade beläggning av nylon är den motståndskraftig mot böjning, skador eller slitage. Det är inte så lätt att torka eller skrapa. Allt detta betyder att det kommer att tjäna dig perfekt under lång tid.Kabeln är hållbar och ändå flexibel. Så du kan använda den precis som du vill ha den. Tack vare sin flätade beläggning är den motståndskraftig mot böjning, skador eller slitage. Det är inte så lätt att torka eller skrapa. Allt detta betyder att kabeln kommer att tjäna dig perfekt under lång tid.


Modell: 3.5mm to 6.35mm TRS Stereo Audio Cable
Storlek på produkt: Längd 1 m
Typ: TRS 3.5mm to 2x TRS 6.35mm
Vikt: 53 g
Färg: Grå
Kontakt: Guldpläterad
Ledare:Silverpläterad
Material: Flätad nylon runt kabel
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner