Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
UGreen Stativ för surfplatta
UGreen Stativ för surfplatta
UGreen Stativ för surfplatta
UGreen Stativ för surfplatta
UGreen Stativ för surfplatta
UGreen Stativ för surfplatta
UGreen Stativ för surfplatta

1 / 7

UGreen Stativ för surfplatta

119 kr

-25%

159 kr
Det här praktiska, stilrena och svarta stativet för surfplattor och smartphones kan göra ditt liv enklare på många sätt. Stativet är från UGREEN och är tillverkad av miljövänlig ABS-plast som kännetecknas av sin höga hållfasthet. Både höljet och de
Läs mer
Det här praktiska, stilrena och svarta stativet för surfplattor och smartphones kan göra ditt liv enklare på många sätt. Stativet är från UGREEN och är tillverkad av miljövänlig ABS-plast som kännetecknas av sin höga hållfasthet. Både höljet och de inre delarna är slitstarka och kommer att tjäna dig under lång tid. Glöm ohållbar, lättfördärvlig utrustning, det här stativet kommer inte att svika dig.
 
Det här stativet är ett extremt användbart tillbehör. Med hjälp kan du frigöra händerna när du till exempel tittar på en film eller video på YouTube. Eller varför inte använda det för att läsa en intressant e-bok? Du kan också använda den för att bekvämt spela dina favoritmobilspel - bara ta tag i kudden och njut av det spännande spelet! Tack vare den justerbara vinkeln kan du justera dess position efter dina behov. Den justerbara vinkeln på stativet från 0 ° till 100 ° gör det möjligt att titta på filmer eller serier från upp till 10 olika vinklar. Anpassa tillbehörets position efter dina behov och önskemål så att du får största möjliga komfort!
 
De halkfria silikondelarna på tillbehöret ökar dess stabilitet. Tack vare dem kan du placera din telefon på stativet säkert och säkert. Du behöver inte oroa dig för att din smartphone faller och skadas, stativet skyddar den från liknande olyckor.
 
Tack vare den lilla, vikbara konstruktionen och den lätta vikten kan du ta mobilhållaren med dig vart du vill. Du kan enkelt lägga den i din väska eller ryggsäck. Detta gör det bekvämt att titta på en film eller spela ett mobilspel nästan alltid och överallt! Det perfekta tillbehöret oavsett om det ska spelas spel, titta på filmklipp eller läsas recept! 

Modell: Multi-Angle Adjustable Portable Stand for iPad / LP115 
Storlek på produkt: 95 x 85 x 7.5 mm
Vikt: 153 g
Färg: Svart
Material: ABS, silikon
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner