Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Urbanista Miami Midnight Black Over-Ear Wireless
Urbanista Miami Midnight Black Over-Ear Wireless
Urbanista Miami Midnight Black Over-Ear Wireless
Urbanista Miami Midnight Black Over-Ear Wireless
Urbanista Miami Midnight Black Over-Ear Wireless

1 / 5

Urbanista Miami Midnight Black Over-Ear Wireless

1 290 kr
Ge dig ut på en ljudresa med de nya, avancerade over ear hörlurarna Miami med upp till 50 timmar speltid. Djupdyk in i din favoritmusik med Active Noise Cancelling som stänger ute ljud i din omgivning för ett ökat fokus, och du kan sjunka in i dina
Läs mer

Ge dig ut på en ljudresa med de nya, avancerade over ear hörlurarna Miami med upp till 50 timmar speltid. Djupdyk in i din favoritmusik med Active Noise Cancelling som stänger ute ljud i din omgivning för ett ökat fokus, och du kan sjunka in i dina favoritlåtar och podcasts. Var kvar i ditt flow med Ambient Sound Mode, en avancerad teknik som filtrerar in viktiga ljud så att du kan vara alert utan att behöva trycka på Pause.

Find your focus
Miami hörlurar är designade att leverera en krispig, uppslukande ljudupplevelse. Active Noise Cancelling (aktiv brusreducering) stänger ute bakgrundsljud så att du kan vara fokuserad utan oönskade störningsmoment.

Find your flow
Miamis inbyggda Ambient Sound Mode använder en avancerad teknik för att filtrera in viktiga ljud från omvärlden utan att störa ditt flow. Perfekt när du är på språng med behöver ha koll på vad som händer i din omgivning.

Find your sound
Med en helt trådlös upplevelse, låter Miami dig njuta av 50 timmar non-stop speltid. Den inbyggda funktionen on-ear detection pausar ljudet när du tar av dig hörlurarna och startar igen när dom åter sätts på plats - utan att du behöver trycka på pause eller play.

Find your freedom
Miami låter dig utan ansträngning byta mellan dina iOS och Android-enheter, ansluter automatiskt via Bluetooth 5.0. De eleganta hörlurarna är justerbara för en skräddarsydd passform och de mjuka, vadderade öronkuddarna sitter skönt hela dagen.

Tekniska specifikationer:
Impedans: 32 ohm
Ljudeffekter: Ambient Sound Mode
Trådlös teknik: Bluetooth
Bluetoothversion: Bluetooth 5.0
Ljudspecifikationer: Frekvensrespons 20 - 20000 Hz - Sensitivitet 107 dB
Hörlursmodell: Fullstorlek
Intelligent assistent: Google Assistant
Active Noise Canceling: Ja
Färg: Midnattssvart
Ljudutgångsläge: Stereo
Anslutningsteknik: Trådlös

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner