Vårt breda utbud av väckarklockor

För att du ska kunna vara riktigt säker på att du vaknar i tid på morgonen finns det ingenting som slår en klassisk väckarklocka. Välj mellan en rad olika analoga och digitala modeller för såväl vuxna som för barn. Här finns bland mycket annat väckarklockor med radio eller med simulerat solljus » Läs mer
 • Philips AJ2000/12

  • Justerbar ljusstyrka på displayen
  • Varsam volym-ökning vid uppvaknade
  • Upprepande alarm
  • Insomningsfunktion
  • Viloläges timer (15/30/60/90/120 minuter)
  451 kr
  56 kr/mån

Vilken väckarklocka ska jag köpa?

Köp en ordentlig väckarklocka för att försäkra dig om att du kommer upp i tid på morgonen. Här kan du välja mellan modeller som väcker dig till din favoritmusik, ditt favoritradioprogram eller till en simulerad soluppgång. En klockradio är perfekt för dig som behöver mycket tid på morgonen och vill vakna sakta och gradvis i ett lugnt tempo. Snooze-funktionen låter dig ta din tid på morgonen och vakna utan att känna dig alltför stressad. Är du snarare typen som vill stiga upp direkt när du vaknar finns här även modeller som väcker dig med ett brak eller med musik som du själv valt i förväg.

Få fart på dina barn med väckarklockor från Lego

Har du svårt att få upp dina yngre barn på morgnarna? Vi på CDON.COM har den bästa lösningen. Köp någon av våra snygga och funktionella väckarklockor från Lego. De finns i modeller som föreställer Yoda, diverse Ninjagofigurer, Emmet från Legofilmen och en stormtrooper. När dessa väl ringer är det få barn som får lust att ligga kvar i sängen.

Vakna varje morgon till en soluppgång

Finns det något behagligare sätt att inleda varje morgon än att bli väckt till en stilla soluppgång? Med Philips väckarklockor som simulerar solljus kan det bli verklighet. Väckarklockorna har en lampa i sig som lyser starkare och starkare från stilla morgonrodnad till klargult dagsljus och leder in dig i den nya dagen i ett lugnt tempo. Kombinera soluppgången med något av de förinställda naturljuden eller ställ in ditt favoritradioprogram att ackompanjera väckningen.

Bli väckt med ett brak

Här hittar du även den speciella väckarklockan på hjul som ramlar ner på golvet då den sätter igång. Måhända något irriterande men ack så effektiv för dig som behöver lite extra push för att komma upp ur sängen. Välj mellan stilrena modeller i vitt eller svart!