Vain Sthlm

 

Ett nytt sätt att se på Hörlurar

VAIN STHLM är specialiserade på hörlurar för musikälskaren med ljud i hög kvalitet kombinerat med svensk minimalistisk design. Hörlurarna fyller tomrummet mellan mellanklass hörlurar och dyra lyx-märken.
 


Stort ljud i liten förpackning

Musik är känslosamt. Berikar våra annars upptagna liv. Vi vill ha tillgång till vår musik portabelt och praktiskt i ett litet format för daglig användning. Vi vill ha bra ljud som omsluter oss i vår egen lilla värld. Små lätta hörlurar ses oftast som en kompromiss. Vi tror inte på kompromisser.

Tuned In Sweden

VAIN STHLM har en stor passion för musik och att göra bra ljud tillgängligt för alla. Produkterna representerar ljud med hög kvalitet och smart funktionalitet med en svensk-inspirerad minimalistisk design. Inga kompromisser, med ögon för detaljer.
 

Historien om märket

Uppväxten
Bröderna Mathias och Michael växte upp i Stockholms förorter, där båda var lokala DJs med en passion för musik. När Michael började studera till ingenjör så började han förena sina kunskaper om hur man bygger produkter med sin passion för musik. Resultatet var högtalare som fyllde hans behov av vad han tyckte krävdes av en högtalare som skulle låta bra på dansgolvet, på ett sätt som andra högtalare inte kunde.

 

VAIN STHLM

Nästan 30 år senare, som bästa vänner och erfarna affärspartners med flera framgångsrika bolag bakom sig, så återupptog bröderna drömmen om att skapa produkter med det perfekta ljudet. En ny affärsidé blomstrade, som kombinerade Michaels passion för det ljudet och Mathias passion för den designen. Brödernas strävan efter att göra hörlurar som man alltid kan ha med sig och använda vart som helst, utan avkall på ljudkvalitet.